(άσχετο) το ύφος της τελευταίας σου απάντησης έχει τόση σχέση με την πρώτη,όση έχουν τα ...genelec με τα event
(just kiddin)
δεν πήρα τα mackie γιατί δεν βρήκα έναν πολύ σοβαρό λόγο να το κάνω.
είναι καλύτερα από τα msp5 (ούτε συζήτηση),έχουν καλό μπάσο και είναι πιο ακριβή αλλά ρε γαμώτο η διαφορά τους (χρηματικά) είναι πολύ πιο πάνω απ'όση (φαντάζομαι) θα έπρεπε να είναι.
εκτός απο αυτό,σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο να πάρω synth+msp5monitors με τα ίδια λεφτά που θα έπαιρνα midi keyboard+hr624monitors.
εξάλλου φοιτητής είμαι και η μουσική είναι απλά το hobbie μου.
απλώς όταν είναι να κάνω μια αγορά με πιάνει η απληστία και το υπερκαταναλωτικό μου και η αγωνία να πάρω το καλύτερο
:evil:
πάντως με τα msp5 είμαι πολύ ευχαριστημένος,νοιώθω σαν να "ξεβούλωσαν" ξαφνικά τα αυτιά μου!!!(πράγμα οχι δυσκολο αφού πριν είχα κατι ηχεία της creative).και από μπάσο μια χαρά!(βοηθάει ίσως και ο μικρός χώρος που τα έχω)
όσο για σένα zakk_wylde θα σου πρότεινα να πάρεις monitors απαραίτητα με ρυθμιστικά χώρου.
τώρα το ποια θα πάρεις είναι δικό σου θέμα.
εγώ πριν μερικούς μήνες που ήμουν στη θέση σου κι διέθετα από 400-700 κατέληξα στα dynaudio bm6a.μετά έμαθα οτι κάνει 700 το ένα και επίσης οτι για να πάρω αξιοπρεπή monitors έπρεπε να σκάσω κοντα στο χιλιάρικο.
...πήρα τους δρόμους,σιχάθηκαν να με βλέπουν οι πωλητές,άκουσα όλα σχεδόν τα monitors που έρχονται Ελλάδα
(400-1200 euro),έψαξα πολύ στο νετ,ρώτησα και 2 studiaδες τι θα ήταν καλύτερο για την περίπτωσή μου και έκανα την επιλογή που έκανα.
ίσως τελικά (στην περίπτωση που δεν είσαι επαγγελματίας) είναι περισσότερο ψυχολογικό το ζήτημα παρά ουσιαστικό.
...δεν νομίζω να βοήθησα :? ...