- Πόντοι
- 4,208
Αν πω ότι είσαι αλιήτυς φτέο τώρα? ;D ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Εμ και συ γιατρε μου τι του λες του ανθρώπα να κοιμηθει πριν τις 12?
Κουραστηκε απ τη συνεδρια? ;D
Sorry Πέρυ!
Αν πω ότι είσαι αλιήτυς φτέο τώρα? ;D ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Εμ και συ γιατρε μου τι του λες του ανθρώπα να κοιμηθει πριν τις 12?
Κουραστηκε απ τη συνεδρια? ;D
Εγώ φίλως ακούω Κλάσ,είμαι κομμουνιστής ;D ;D ;Dpericles είπε:Ναι ρε Σαμμυ εσυ πας πισω!!ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ ΚΙ'ΑΣΚΛΑΙΩ ΕΙΣΑΙ !!Ψοφας για ΡΟΚ &ΡΟΛΛ ;D ;D ;D
Το πες, το ξαναπες.....pericles είπε:Β) ειχε πει ο audiokostas οτι θα ανεβαζε ABBA ..αλλα δεν του προεκυψε.Ε ειπα και εγω να βαλω AC DC χωρις να το πολυσκεφτω :![]()
+1000Αντίθετα, καινούριες προτάσεις και παρουσιάσεις ενίοτε πάνε στο βρόντο γιατί δεν γνωρίζουμε (φοβόμαστε; ) το καινούριο (και οι πιτσιρικάδες δεν μιλάνε βλέπεις).
Ενώ το ανηλεές ποστάρισμα Γιουτουμποβίντεο έχει; Πάσο τότε.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ; μπορει και να εχουμε αλλα αναρωτιεμαι αυτοι που εχουν ΓΙΑΤΙ δεν ανεβαζουν κατι που να εχει ενδιαφερον κατα την γνωμη τους.
Η τεκμηριωμένη κριτική μου ήταν γύρω στο 387% μεγαλύτερη από τη συμμετοχή σου και στα 3 thread σου. Αντίθετα με τις αδυναμίες έκφρασης ή εκφράσεις τεμπελιάς, αποφεύγω ρήσεις του στύλ "τι να λεμε τώρα", "τα λόγια είναι φτώχεια", "Γκρουπάρα. Τέλος." και λοιπά και σου λέω τεκμηριωμένα την άποψή μου. Αν δεν σ' αρέσει καλώς αλλά αν πρόκειται να απαντήσεις, πες μου το χωρίς κλισέ μειώσεις και φατσούλες.Οποιος βαριεται λεει τα δικα του :!!!Ισα να κανουμε κριτικη και μονο
![]()
κριτικη.
Αυτό σου λέω.Τρεις(3) εβδομαδες τωρα μονο εγω ανεβαζω θεμα
theoctapus είπε:εκτός από βίντεο μπούν και....... φωτογραφίες,