Ερωτηση για Scott Hill (Skid Row)

blue_harris

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ξερει κανεις με τι ενισχυτη επαιζε ο Scott Hill των Skid Row?

Μου αρεσει πολυ η παραγωγη του Slave to the grind και δεν μπορω πουθενα στο net να βρω πληροφοριες.

blue_harris είπε:
Ξερει κανεις με τι ενισχυτη επαιζε ο Scott Hill των Skid Row?

Μου αρεσει πολυ η παραγωγη του Slave to the grind και δεν μπορω πουθενα στο net να βρω πληροφοριες.
Δεν ξερω,αλλα παραπλησιο ηχο εχει κ ο Zack Wylde (με διαφορετικο κουρδισμα βεβαια) του οποιου το rig ειναι λιγο πολυ γνωστο.

Κωστα παραφερεσαι, καμμια σχεση.

ΔΙΣΚΑΡΑ το slave. ΝΟΜΙΖΩ οτι παιζει με Boogie (αλλα μαλλον οχι καθοτι σε ενα αλλο θεμα εδω οι boogie ειναι ΜΑΠΑ :))

Σίγουρα κάποια περίοδο χρησιμοποιούσε RIVERA αλλά δεν ξέρω πιο μοντέλο.

Θυμάμαι είχε και έναν τελικό της RIVERA που είναι discontinued (ακριβώς ίδιο τελικό χρησιμοποιούσε ο Μανουσέλης).

Επίσης πρέπει να χρησιμοποιούσε και modified JCM800.

playloud είπε:

ΔΙΣΚΑΡΑ το slave. ΝΟΜΙΖΩ οτι παιζει με Boogie (αλλα μαλλον οχι καθοτι σε ενα αλλο θεμα εδω οι boogie ειναι ΜΑΠΑ :))
Eλα ρε..Πανω κατω ιδιοι ακουγονται,οπως κ να'χει μια χαρα ο Scotti,κιθαρισταρας.Toν ειδα προπερσι κ μου'φυγε ο τακος!
ΥΓ Δεν σε αρεσ'ο ζαχαριας?Κατι τετοιου ψιλιαζομ? :D

playloud είπε:

ΔΙΣΚΑΡΑ το slave.
Ρε'συ τι ειναι αυτο το -3 πανω απ'τον ΘΒ?

Thanks παιδες για τις απαντησεις, αν και δεν ακουσα κατι με σαφηνεια. Παντως και μενα boogie μου ακουγεται στο slave to the grind. Rivera δεν τους ξερω και JCM 800 δεν νομιζω, εκτος κι αν μιλαμε για τρελες μοντες!

Καποιος που να ξερει σιγουρα?

Kostas-5150 είπε:
Eλα ρε..Πανω κατω ιδιοι ακουγονται,οπως κ να'χει μια χαρα ο Scotti,κιθαρισταρας.Toν ειδα προπερσι κ μου'φυγε ο τακος!

ΥΓ Δεν σε αρεσ'ο ζαχαριας?Κατι τετοιου ψιλιαζομ? :D
Χαχαχαχα, το αλλο με τον τοτο το ξερεις. Ακου λεει δεν μ αρεσει ο Ζαχαριας... Κι αυτος και η χοντρη (Οικ. Θησαυρος εεεε?)

Το -3 ειναι γιατι ενας αξιωματουχος λεει οτι ειμαι αλητης λεει, και κανω αλητειες λεει, και οτι δεν πρεπει να λεω τους φλωρους φλωρους λεει (εγω δεν ειπα αυτον, αμα ειναι ομως δεν φταιω εγω). Ασε το λερωσα παλι το στρινγκ (το G=σολ χορδη)

Blue το Boogie το ειπα γιατι νομιζω καπου εχω βιντεο απο αυτη την περιοδο (live ΠΑΡΑΝΟΜΟ :)) και ο κιθαριστας ειναι τιγκα στο Boogie woogie

playloud είπε:
Χαχαχαχα, το αλλο με τον τοτο το ξερεις. Ακου λεει δεν μ αρεσει ο Ζαχαριας... Κι αυτος και η χοντρη (Οικ. Θησαυρος εεεε?)

Το -3 ειναι γιατι ενας αξιωματουχος λεει οτι ειμαι αλητης λεει, και κανω αλητειες λεει, και οτι δεν πρεπει να λεω τους φλωρους φλωρους λεει (εγω δεν ειπα αυτον, αμα ειναι ομως δεν φταιω εγω). Ασε το λερωσα παλι το στρινγκ (το G=σολ χορδη)

Blue το Boogie το ειπα γιατι νομιζω καπου εχω βιντεο απο αυτη την περιοδο (live ΠΑΡΑΝΟΜΟ :)) και ο κιθαριστας ειναι τιγκα στο Boogie woogie
Δεν ξερω -3 και +3 αλλά ο Θου-Βού είναι άρχοντας! Εκτός του ότι έχει εντρυφήσει στη μουσική που γουστάρουμε, απέβη εξαιρετικά εξυπηρετικός (τουλάχιστον σε μένα) ενώ τσέκαρα και το myspace του και είναι ένας αρχοντομεσήλικας παιχταράς της 6χορδης...! Απλά...  ;D ;D ;D ;D

Χμμμμμ.........

Αυτο νομιζω με καλυπτει  ;)

Ε Play.... συνεχισε να λες τους φλωρους, φλωρους!

Ελπιζω να μη φαω κι εγω -  ;D

Που σαι, αμα το φας το -  μην στεναχωρηθεις πολυ και κοψει η μαγιονεζα ε?

George the jack ειδες αγορι μου? Δεν ησουν ομως ΕΣΥ Mod ωστε να μου δωσεις κι εμενα του καψερου + στο καρματακι μου :). Ολα κι ολα, αλλη φορα μαγκες ξηγημενα. Δεν σας ξαναβοηθαω γιατι δεν με συμφερει με σας. Τιποτενια μελη ειστε ρε, ΝΕΟΠΕΣ.

Θα πηγαινω να βοηθαω τους αξιωματικους ρε. Ετσι χτιζεται η καριερα

(Πολλα emoticons, διαλεξτε εσεις και βαλτε)

playloud είπε:
Που σαι, αμα το φας το -  μην στεναχωρηθεις πολυ και κοψει η μαγιονεζα ε?

George the jack ειδες αγορι μου? Δεν ησουν ομως ΕΣΥ Mod ωστε να μου δωσεις κι εμενα του καψερου + στο καρματακι μου :). Ολα κι ολα, αλλη φορα μαγκες ξηγημενα. Δεν σας ξαναβοηθαω γιατι δεν με συμφερει με σας. Τιποτενια μελη ειστε ρε, ΝΕΟΠΕΣ.

Θα πηγαινω να βοηθαω τους αξιωματικους ρε. Ετσι χτιζεται η καριερα

(Πολλα emoticons, διαλεξτε εσεις και βαλτε)
E..Αφιερωμενο στους ηρωες  :D :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back