• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Ερωτηση για εγγραφη με Reaper + M-Track DUO + Amplitube/Guitar Rig

Maximvs

Νέο μέλος
8 Φεβρουαρίου 2024
2
0
0
55
Athens
Όργανο
  1. Κιθάρα
Καλησπερα σε ολους.

Εχω μια Μ-Audio M-Track DUO καρτα , εχω περασει ASIO drivers και θελω να κανω εγγραφη κιθαρα με Reaper και ανοιχτο FX Guitar Rig ή Amplitude plugin.

To προβλημα μου ειναι οτι εχω παρα πολυ δυνατη εισοδο στο track της κιθαρας με αποτελεσμα να βγαινει παραμορφωμενη η εγγραφη και με πολυ ασχημο ηχο.
Να φαναταστειτε οτι μολις πατησω το REC στο Reaper , ακουω πολυ φυσιμα στα ακουστικα μου.

Δεν εχω ακομα monitors στη καρτα και ακουω απο τα DT-990 Pro ακουστικα.
Καποια βοηθεια ?

σας ευχαριστω εκ τω προταιρων!

Καλησπερα σε ολους.

Εχω μια Μ-Audio M-Track DUO καρτα , εχω περασει ASIO drivers και θελω να κανω εγγραφη κιθαρα με Reaper και ανοιχτο FX Guitar Rig ή Amplitude plugin.

To προβλημα μου ειναι οτι εχω παρα πολυ δυνατη εισοδο στο track της κιθαρας με αποτελεσμα να βγαινει παραμορφωμενη η εγγραφη και με πολυ ασχημο ηχο.
Να φαναταστειτε οτι μολις πατησω το REC στο Reaper , ακουω πολυ φυσιμα στα ακουστικα μου.

Δεν εχω ακομα monitors στη καρτα και ακουω απο τα DT-990 Pro ακουστικα.
Καποια βοηθεια ?

σας ευχαριστω εκ τω προταιρων!
Θα πρέπει να κατεβάσεις το input gain της κάρτας απο το ποτενσιομετρο της, τόσο όσο να παραμένει πράσινο το λαμπάκι στο παίξιμο σου. 

Το παρακάτω βίντεο ίσως σε βοηθήσει

Ι

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Θα πρέπει να κατεβάσεις το input gain της κάρτας απο το ποτενσιομετρο της, τόσο όσο να παραμένει πράσινο το λαμπάκι στο παίξιμο σου. 

Το παρακάτω βίντεο ίσως σε βοηθήσει

Σε ευχαριστω πολυ φιλε.

Trending...

Νέα θέματα