Ερχεται ο θεος!!

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=728085&lngDtrID=253

αν γινει θα ειναι ισως η σημαντικοτερη συναυλια που πραγματοποιηθηκε στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια!!

πανω που αρχισαμε να συνερχομαστε απο την ταπεινωση του James Brown ερχεται αλλο τερας να μας ταπεινωσει! :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

YOU MADE MY DAY

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Και δεν μου λες...θα'ναι κι εκείνα τα ιερά τέρατα τύπου Rhonda Smith μαζί του??? Θα πάρω τον antouan και θα πάμε...

...Αλλά αυτά τα κτήνη τους Orange, πως να τους βουτήξω και να μην με δούνε??? :cry: :cry: :cry: :cry:

:lol: :lol:

ενα σου λεω,τον εχω δει μια φορα το 1988 και μου ειχε φυγει η μαγκια,φαντασου τωρα τι θα παιζει (παιζουν) & τι μπαντα θα κουβαλει μαζι του..

keep your fingers crossed.... :?

αν & η φωτο στο λινκ ειναι με λαθος κιθαρα.. :lol:

κατσε να βαλω μια με την ΚΑΝΟΝΙΚΗ κιθαρα του!! :lol:

13p.jpg

Επιτέλους ρε παιδιά επιτέλους!!!! :D :D :D :D

Όχι μόνο τρελάθηκα από χαρά μόλις το είδα αλλά αυτό σημαίνει πως κάτι πάει να αλλάξει! Ήταν το κερασάκι στην τούρτα των μεγάλων συναυλιών αυτου του καλοκαιριού (¶σχετα αν αρκετές ακυρώθηκαν).

Απο τις πολλες telecaster που εχω δει σε αυτο το site θα παω και εγω να παρω μια και ας μην ξερω καθολου κιθαρα. Ετσι για να ειμαι μεσα στα πραματα ....

Έτσι πρέπει!

Όλοι πρέπει να έχουν μια τέλε στο σπίτι τους.

Είναι σαν την κοκα κόλα, πάει με όλα! :lol:

Πάντως έρχεται την καλύτερη εποχή! Μετά από μια τέτοια δισκάρα θα είναι πραγματική απόλαυση!!!

Ωραία!!! Αν κάποιος βρει κάποιον που παίζει κιθάρα και να τραγουδάει τόσο διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα όπως ο Prince παίρνει τους μαγνήτες του fleamail :D :D :D :D

Εύκολο:
redhotchilipepperscolor104.jpg
[/url]
Να τραγουδάει είπε το παιδί...Όχι δεύτερες και άμα βγούνε κιόλας...Και για να μην είμαι και άδικος έχω δει-ακούσει λάηβ τους MONO το at slane castle, που απ'ό,τι κατάλαβα δεν ήταν και το καλύτερο λάηβ του Frusciante...Αν και γενικά μου άρεσαν πάρα πολύ...

¶σε που είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε Prince με Frusciante....Φωνητικά τουλάχιστον...

Δεν θα πιάσω αυτή την συζήτηση τώρα για μια τόσο ιδιαίτερη φωνή!

Για να καταλάβεις την ταλεντάρα του frusciante πρέπει να πιάσεις την φιλοσοφία του πρώτα...

Μόνο δεύτερες? Μετά από 12 σόλο δίσκους και τον 13ό στον φούρνο??? Δεν νομίζω

Δεν θα πιάσω αυτή την συζήτηση τώρα για μια τόσο ιδιαίτερη φωνή!
Για να καταλάβεις την ταλεντάρα του frusciante πρέπει να πιάσεις την φιλοσοφία του πρώτα...

Μόνο δεύτερες? Μετά από 12 σόλο δίσκους και τον 13ό στον φούρνο??? Δεν νομίζω
Δε διαφωνώ, απλά είμαι κάποιος ο οποίος είδε MONO το live at Slane Castle και το διευκρύνισα κιόλας. Μη μου πεις ότι δεν ήταν πολλές φορές εκτός τόπου και χρόνου φωνητικά... (και όχι μόνο...)

Α! Και επίσης να πω ότι είμαι fan του Frusciante και γενικότερα το σέβομαι απόλυτα και τον θαυμάζω γιατί είναι ξεχωριστός και δε μοιάζει με κανέναν και είναι φυσιολογικό να είχε μια άσχημη μέρα όπως όλοι οι άνθρωποι...

edit: Δεν ήξερα ότι έχει κάνει σόλο καρριέρα...Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα κι εγώ τον κρίνω μόνο μέσα από τους Peppers

Και πάλι όμως δε νομίζω ότι συγκρίνεται με τον Prince...Μόνο και μόνο λόγω ιστορίας, πωλήσεων κλπ

ΥΓ:Ίσως έχει ενδιαφέρον η κουβέντα, αν θες ανοίγουμε ένα thread ξεχωριστό να συμμετάσχουν κι άλλοι.

:wink:

Εννοείται πως δεν συγκρίνετε με τον Prince!

Ο Prince είναι ο Prince και ο Frusciante o Frusciante (Σώπα ρε μεγάλε :lol: )

Trending...

Νέα θέματα

Back