Επισκεψιμότητα YouTube και Views

Σπύροσ Πούλλος

Spiros Poullos

Μέλος
Πόντοι
48
Καλη σας ημέρα.

Έχω την εξης απορία...εδω και ενα διαστημα ασχολουμαι με πολυκάναλες λαιβ ηχογραφησεις.

Τραβάω βίντεο με το κινητό μου και αφου κάνω μίξη συγχρονίζω τον ήχο με το βίντεο και το ανεβάζω στο καναλι μου.

Παρότι λοιπον ο ήχος είναι εξαιρετικός σε σχεση με το κινητο πάντα, δεν έχω την επισκεψημότητα και τα views που θα περίμενα να έχουν τα βίντεο.

Τί πιστευετε ότι "φταίει" ή που μπορεί να φταίω εγω?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
για διάφορους λόγους.

1. διότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το κανάλι σου (μας)

2. η θέαση και τα views είναι πλέον και θέμα (οργανωμένης=πληρωμένης) προώθησης που προφανώς δεν κάνεις

3. δεν είναι θέμα ποιότητας ήχου για να έχεις views. 

4. το τι κάνει ένα βίντεο ελκυστικό είναι μεγάλη κουβέντα.

Χωρις να ξερω το γιατι και το τι ηχογραφεις, γενικευμενα, θα σου ελεγα οτι εκτος το τεχνικο κομματι του βιντεο, μεγαλη σημασια παιζουν και λεπτομερειες που εχουν να κανουν με την εμφανιση, στο περιεχομενο και στην προβολη του. Για παραδειγμα, πρεπει να εχεις σκεφτει ποιο θες να ειναι το target group ωστε να βαλεις τιτλο που θα στοχευει εκει. Επισης, πολυ σημαντικα ειναι τα πρωτα δευτερολεπτα, οπου ο θεατης αποφασιζει εαν θα συνεχισει να βλεπει ή οχι. Και σιγουρα πολλα αλλα, που δεν ειναι δουλεια μου να σου τα πω, καθως δεν εχω ιδεα απο παραγωγη βιντεο για youtube. Γενικα ιδεες σου ανεφερα.

Παρότι λοιπον ο ήχος είναι εξαιρετικός σε σχεση με το κινητο πάντα, δεν έχω την επισκεψημότητα και τα views που θα περίμενα να έχουν τα βίντεο.
Τι περιμένεις να έχεις και τι έχεις.; Δωσε μια ταξη μεγεθους να καταλαβουμε.

Κατα τα λοπιά και ό,τι λενε οι παραπάνω.

Το πρώτο βήμα προς τη δημοφιλία είναι η τραγική συνειδητοποίηση ότι δεν είμαστε τόσο δημοφιλείς όσο θα έπρεπε.

Το πρώτο βήμα προς τη δημοφιλία είναι η τραγική συνειδητοποίηση ότι δεν είμαστε τόσο δημοφιλείς όσο θα έπρεπε.
ή ότι ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω μας....

παραδόξως

Το πρωτο πραγμα που θα εκανα, και ειναι πολυ σημαντικο, θα ηταν εχω ενα τριποδακι για το κινητο, ωστε να μην κουναει οταν τραβαει καμερα. Κοστος ελαχιστο, και ανεβαινει πολυ το επιπεδο.

Το αλλο που θα εκανα, που αφορα την εμφανιση, θα ηταν να αντικαταστησω τα εισαγωγικα απλα γραμματα με κατι πιο συγχρονο και διαφορετικο. Τα πρωτα δευτερολεπτα ειναι πολυ σημαντικα.

δεν έχω την επισκεψημότητα και τα views που θα περίμενα να έχουν τα βίντεο.

Ανέβασε τα βίντεο κάθε μπάντας στα social media της μπάντας, αν δεν το έχεις ήδη κάνει.

βασικά δώσε μας και ένα λίνκ, να ρίξουμε μια ματιά. Θα έχεις και μερικά inside views!

βασικά δώσε μας και ένα λίνκ, να ρίξουμε μια ματιά. Θα έχεις και μερικά inside views!

δεν πρόσεξα την υπογραφή..

Για θέμα ελληνικού ενδιαφέροντος μια χαρά μου φαίνονται τα views πάντως.

Τι περιμένεις να έχεις και τι έχεις.; Δωσε μια ταξη μεγεθους να καταλαβουμε.

Κατα τα λοπιά και ό,τι λενε οι παραπάνω.

πχ έχω ένα βίντεο rotting christ από rockwave του 17 stage camera το οποίο είναι στα 890κατι views. θα περίμενα τουλάχιστον τα δίπλα για μια μπάντα σαν τους RC όταν υπάρχουν αντίστοιχα βίντεο με χάλια ήχο με 2000 Views 

απλά μου κάνει εντυπώση το γεγονός ότι ενω ο ήχος είναι καλός αλλα βιντεο αντιστοιχα με κακο ηχο εχουν πολλα views. 

δεν ειναι θεμα τουτεστην "θελω να γινει διάσημο το κανάλι μου" (όχι ότι θα ήταν κακό) Ούτε θέμα ματαιοδοξίας. 

Προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργεί αυτό το σύστημα πλην των πληρωμένων 

οχι παιδια αυτα που λετε δεν χαρακτηριζουν τον σκοπο μου ή εμενα. δεν θρεφω αυταπατες

το βίντεο (εικόνα) τραβάει τις θεάσεις.

ο ήχος έρχεται μετά.

και φυσικό πρώτο το θέμα του βίντεο.

Δυστυχώς αυτό που παίρνεις είναι το κοινό που μπορείς να πάρεις. Υπό κανονικές συνθήκες.

πχ έχω ένα βίντεο rotting christ από rockwave του 17 stage camera το οποίο είναι στα 890κατι views. θα περίμενα τουλάχιστον τα δίπλα για μια μπάντα σαν τους RC όταν υπάρχουν αντίστοιχα βίντεο με χάλια ήχο με 2000 Views 
Τσεκαρε τα keywords, το title (κυρίως αυτό) και το description. (έτσι θα πίασεις τη μηχανη αναζήτησης YouTube και google)  .

Αυτά χωρις να κανεις εσυ τίποτα , απλά σκέψου πως αναζητα κατι ο μέσος χρήστης.

Αν θες να κάνεις...προσπάθησε να αυξήσεις τους subscribes σου και σπρωξτο και εσυ όσο μπορείς π.χ. εδώ , στο fb κ.λ.π.

Είχα κάνει καάποτε ένα  video του casio rapman rap 1 (ένα toy αρμόνιο).

Δεν το μοιραστηκα πουθενά, για την ακριβεια δεν το ανεβασα καν  στο κανονικο κανάλι μου, αλλα σε ενα αλλο που εχω και δεν εχω καν subscribers. Πήρα 5.800 views για πλάλα. Αποδείχθηκε ότι έφαχναν πολλοι .....για το casio rapman...

απλά μου κάνει εντυπώση το γεγονός ότι ενω ο ήχος είναι καλός αλλα βιντεο αντιστοιχα με κακο ηχο εχουν πολλα views.
Προφανώς και σε καταλαβαίνω. Όπως κι εσύ αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι, η ουσία (στην προκειμένη ο ήχος), παίζει πολύ μικρότερο ρόλο από το "περιτύλιγμα" στον κόσμο των social media. 

Το παράδοξο (και ενδιαφέρον) είναι ότι το ίδιο ακριβώς ισχύει και για κανάλια που πραγματεύονται το ίδιο το περιτύλιγμα.

Τσεκαρε τα keywords, το title (κυρίως αυτό) και το description. (έτσι θα πίασεις τη μηχανη αναζήτησης YouTube και google)  .

Αυτά χωρις να κανεις εσυ τίποτα , απλά σκέψου πως αναζητα κατι ο μέσος χρήστης.

Αν θες να κάνεις...προσπάθησε να αυξήσεις τους subscribes σου και σπρωξτο και εσυ όσο μπορείς π.χ. εδώ , στο fb κ.λ.π.

Είχα κάνει καάποτε ένα  video του casio rapman rap 1 (ένα toy αρμόνιο).

Δεν το μοιραστηκα πουθενά, για την ακριβεια δεν το ανεβασα καν  στο κανονικο κανάλι μου, αλλα σε ενα αλλο που εχω και δεν εχω καν subscribers. Πήρα 5.800 views για πλάλα. Αποδείχθηκε ότι έφαχναν πολλοι .....για το casio rapman...

Ολο το ζουμι ειναι αυτο. Και με χαλια ηχο, θα εχεις views.

Social media,σωστά tags/keywords/τίτλους στα βίντεο σου και λίγη προσευχή και με τον καιρό και σιγούλια σιγούλια χτίζεις.

...Παρότι λοιπον ο ήχος είναι εξαιρετικός σε σχεση με το κινητο πάντα, δεν έχω την επισκεψημότητα και τα views που θα περίμενα να έχουν τα βίντεο...

Κάνε ένα πείραμα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back