Καληημερα φιλοι μου...Σας μιλαω μεσα απο το νοσοκομεο λογω μολυνσεως σε μια πληγη μου και πιανω ασυρματο απο αλλου πεμπτη βγαινω και θα παω για αγορα καινυργιας κιθαρας.....Θελω να παιζω classic rock , hard rock & λιγο heavy...οπως ενα cover απο LITA FORD Ή IRON MAIDEN ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΜΙΑ LES PAUL δεν νομιζω να βγαινει καλο ηχητικο ακουσμα στα λιγο har & heavy....στα classic θα ειναι υπεροχο cover με την les paul...οποτε εχω σαν δευτερη σκεψη μια πιο ''heavy'' ας πουμε απο epiphone lp ...IBANEZ-Συγκεκριμενα την GRG170JB(JEWEL BLUE)Πολυ κ...α το μπλε πανω σ'αυτη..λοιπον....και ειμαι σε δειλημα ποια να παρω...εχω παιξει με την epiphone les paul studio συγκεκριμενα αυτη( http://www.thomann.de/gr/epiphone_lp_studio_worn_brown.htm ) στον καγμακη...καλη ηταν αλλα με το ακουσμα που ειχε δεν θα κανει καλη δουλεια σε πιο βαριες καταστασεις..!!! εσεις τι λετε??? τι μου προτεινετε μεχρι 270 ευρω...εχω 350 αλλα θελω να παρω ενα καινουργιο καλωδιο ,ενα πεταλακι κια μια θηκουλα... ειμαι εμπειρος γυρω στα 4-5 χρονια παιξιματος...!!! πιστευω πως με 2 διπλους και ενα μονο για neck ειμαι οκ...αλλα σε αλλα θεματα ειδα πως ο μονος ειναι χαλια και πως θελει αργοτερα αλλαγη το τρεμολο η γεφυρα και ο μονος (για την ΙΒΑΝΕΖ Μιλαω )
ακου γνωμες...
ακου γνωμες...
Last edited by a moderator: