επιλογη ηλεκτρικου μπασσου

nikoscaptain7

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Τσέκαρε στις αγγελίες! Με 200 ευρώ βρίσκεις καλύτερο squier από την σειρά affinity! Όχι πως είναι κακά τα affinity αλλά μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο! Ανάμεσα σε αυτά τα 2 ΔΑΓΚΩΤΟ το squier!

Φιλος επειδη διαθετω αυτο το μπασακι

07e70fbf2416210ecf55c24990d5.jpg

Το οποιο ειναι ακριβως ολοιδιο με το δευτερο (ιδια χαρακτηριστικα ιδιοι μαγνητε ιδια κσυλα...ολα ιδια), ηθελα να σε πληροφορησω οτι το μπασο αυτο ειναι αλλης κλασης απο το sguier.

Δεν ξερω αν το εχει ακουσει ο φιλος funky_bassman, αλλα εγω εχω ακουσει -παιξει και με το πρωτο (πολυ καλο οργανο), και εχω το δευτερο. Σου ξαναεπαναλαμβανω....αλλη κλαση.

Μου δημιουργησε καποιο προβλημα με τους διακοπτες πανω στο χρονο (και πιστευω ηταν απο τα πολλα χρονια στο ραφι) αλλα αλλαζοντας τους στο Ντουκα, το οργανο σκοτωνει.

Άμα να θες  να είσαι  ''traditional correct'' (όπως  και να ερμηνεύεται!!! ) τράβα για squire

Αν θες  όμως ένα κάπως  πιο ευέλικτο ηχητικά  και καλοπαιχτο πρώτο μπάσο τράβα προς cort μεριά

Εγω πάντως  θα προτιμούσα να έγραφε  Jackson  ;)

lgbesios είπε:
Άμα να θες  να είσαι  ''traditional correct'' (όπως  και να ερμηνεύεται!!! ) τράβα για squire

Αν θες  όμως ένα κάπως  πιο ευέλικτο ηχητικά   και καλοπαιχτο πρώτο μπάσο τράβα προς cort μεριά

Εγω πάντως  θα προτιμούσα να έγραφε  Jackson  ;)
Νομίζω (απο εμπειρία σε καμμια 10αριά όργανα μαθητών μου) ότι μέχρι και στα διπλάσια λεφτά, τίποτα δεν παιζει καλύτερα από ενα Squier. Η ποιότητα κατασκευής τους και ο ήχος τους σε σχέση με το κόστος, δε συγκρίνεται με κανένα καινούριο όργανο της αγοράς. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά...

Κι εμένα το πρώτο μου μπάσο είναι ένα Ibanez GSR200 (το αντίστοιχο με αυτό της Cort).. Προτείνω το squire γιατί:

Σε αυτή την κατηγορία είναι όλα τα ίδια (χάλια) αλλά το squire είναι ο πιο χαρακτηριστικός ήχος (με ότι συνεπάγεται αυτό) μπάσου που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος ακόμα και τώρα. Οπότε ειδικά και σε σχέση με τη vintageιλα που βγάζει θα κρατήσει έναν μπασίστα να παίξει! Από εκεί και πέρα όλα τα ίδια χάλια είναι οπότε πάρε όποιο σου αρέσει στο μάτι!

juan_de_viann είπε:
Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά...
Στην σειρά  classic vibe  ναι!  η  ''φτηνή''  σειρά affinity  έχει θέματα .

Thomsot είπε:
Φιλος επειδη διαθετω αυτο το μπασακι το οποιο ειναι ακριβως ολοιδιο με το δευτερο (ιδια χαρακτηριστικα ιδιοι μαγνητε ιδια κσυλα...ολα ιδια), ηθελα να σε πληροφορησω οτι το μπασο αυτο ειναι αλλης κλασης απο το sguier.
Όντως.

Και αν σου αρέσουν αυτή η σειρά Cort δες και τα dlx

Και τα Ibanez και τα Yamaha είναι καλά σε αυτή τη κατηγορία.

Υπάρχουν βέβαια και οι μάρκες που δεν είναι τόσο γνωστές αλλά έχουν αξιοπρεπή μπάσα (Johnson, Vintage, DiMavery).

Πιστεύω όμως ότι οι αγγελίες είναι μονόδρομος.

επισης στο cort μου παρεχεται εγγυηση εφορου ζωης και μπορω να το πηγαινω δυο φορες το χρονο για service τσαμπα που νομιζω ειναι σημαντικο..και κατι αλλο.επειδη ηχογραφω απο cubase ξερει κανεις amp για μπασσο η για κιθαρα..βασικα ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο..προφανως για να βγαζει καλυτερο ηχο αλλα λιγες λεπτομερειες καποιος αν ξερει..

εγώ ξεκίνησα με το ibanez gsr200 το οποίο είναι πολύ αξιόλογο για τα λεφτά του. ανάμεσα σε αυτά που λες πάντως προτιμώ το squier γιατί έχει πολύ κλασικό ήχο. βέβαια το cort σου προσφέρει προνόμια.

νομίζω πως καλό θα ήταν να κοιτάξεις και τις αγγελίες

καλή αγορά

τα δοκιμασα και τα δυο και εχουν αρκετα καλο ηχο και τα δυο...και το cort ειναι πιο ευκολοπαικτο...το squier ειναι λιγο σκληρο...πιστευω το δωρεαν  service για παντα ειναι καλη φαση...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back