- Πόντοι
- 16
Γεια σας παιδια προκειται να αγορασω ενα treble booster αμεσα..Ειμαι αναμεσα στο rooster του jam και στο RM treble booster της BSM.Ποιο προτεινετε?Αν εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο ..δεκτο
το να αλλαξεις fs το καταλαβαινω αλλα το να εχει θορυβο δεν σε χαλαει ? ??? ??? γιατι ?kpeyos είπε:Πρέπει βέβαια να αναφέρω ότι εμένα δε με απασχολεί να αλλάξω ένα footswitch ή να 'χει λίγο θόρυβο το πετάλι αλλά κάποιους μπορεί να τους χαλάει άσχημα.
τοτε το fireball σου κανει μια χαραNEXT IN LINE είπε:Εγω θελω κατι σε ηχο Gallagher..Οχι παραπανω γκαζια
Yπάρχει και αυτός των Flynn Amps, αλλά ποιον ακριβώς ενισχυτή θέλεις να "μπουστάρεις"?NEXT IN LINE είπε:Εγω θελω κατι σε ηχο Gallagher..Οχι παραπανω γκαζια
Εντάξει δεν είναι απαραίτητη προυπόθεση να είμαι noise free...δεν είμαστε στα 80s εξάλλουmessalion είπε:το να αλλαξεις fs το καταλαβαινω αλλα το να εχει θορυβο δεν σε χαλαει ? ??? ??? γιατι ?
σωστος κατα 1 αποψη........αλλωστε βρισκεσαι και στην χωρα του "μαχογκανι κανει για μεταλ ?? "kpeyos είπε:Εντάξει δεν είναι απαραίτητη προυπόθεση να είμαι noise free...δεν είμαστε στα 80s εξάλλου![]()
Το booster δεν είναι ένα distortion πετάλι.Κάνει αυτό που λέει και το όνομά του:δίνει "ένταση" ή αν θέλεις "χρωματίζει" συγκεκριμένες συχνότητες.Οπότε, όσο ανεβάζεις το volume τόσο πιο έντονος θα είναι αυτός ο χρωματισμός.NEXT IN LINE είπε:στο RM treble booster βλεπω μονο ρυθμιση για volume.. Μηπως εννοουν gain?γιατι μου φαινεται λιγο ακυρο να μην εχει gain...
οτι ειπε ο hadgihadgi είπε:Το booster δεν είναι ένα distortion πετάλι.Κάνει αυτό που λέει και το όνομά του:δίνει "ένταση" ή αν θέλεις "χρωματίζει" συγκεκριμένες συχνότητες.Οπότε, όσο ανεβάζεις το volume τόσο πιο έντονος θα είναι αυτός ο χρωματισμός.![]()
Ευχαριστω φιλε! τωρα καταλαβα...hadgi είπε:Το booster δεν είναι ένα distortion πετάλι.Κάνει αυτό που λέει και το όνομά του:δίνει "ένταση" ή αν θέλεις "χρωματίζει" συγκεκριμένες συχνότητες.Οπότε, όσο ανεβάζεις το volume τόσο πιο έντονος θα είναι αυτός ο χρωματισμός.![]()