- Πόντοι
- 6
Μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο νομίζω ότι έχω καταλήξει στον εξοπλισμό που θα πλαισιώσει το home studio μου και θα ήθελα και την γνώμη την δική σας αν έχετε κάτι διαφορετικό να μου προτείνεται και να σχολιάσετε . Ο χώρος μου είναι διαμορφωμένος .
Λοιπόν ξεκινάμε με monitor focal cms 65 (η εναλλακτική τους ήταν τα Dynaudio BM6A MKII ή τα adam a7x και άλλα πολλά βέβαια) .
Κάρτα ήχου μάλλον θα καταλήξω στην rme fireface 800 αλλά καλοβλέπω και την επιλογή της rme ucx . Ζευγάρι ακουστικά τα BeyerdynamicDT-250/80 και προ ενίσχυση ακουστικών ARTHeadamp 6 . Στην προ ενίσχυση μικροφώνου είμαι ανάμεσα στην επιλογή
1)avalon m5 2 ) focusrite isa 430 mkii 3) universal audio 4-710d twin finity . (Με πιο πιθανή επιλογή το isa 430 mkii)
Τέλος για μικρόφωνο έχω στο μυαλό μου υποψήφια τα neuman tlm 49 , tlm 67
και akg 414 xlii . (Με πιο πιθανή επιλογή το tlm 67)
Ακούω γνώμες και συμβουλές τσακάλια......
Λοιπόν ξεκινάμε με monitor focal cms 65 (η εναλλακτική τους ήταν τα Dynaudio BM6A MKII ή τα adam a7x και άλλα πολλά βέβαια) .
Κάρτα ήχου μάλλον θα καταλήξω στην rme fireface 800 αλλά καλοβλέπω και την επιλογή της rme ucx . Ζευγάρι ακουστικά τα BeyerdynamicDT-250/80 και προ ενίσχυση ακουστικών ARTHeadamp 6 . Στην προ ενίσχυση μικροφώνου είμαι ανάμεσα στην επιλογή
1)avalon m5 2 ) focusrite isa 430 mkii 3) universal audio 4-710d twin finity . (Με πιο πιθανή επιλογή το isa 430 mkii)
Τέλος για μικρόφωνο έχω στο μυαλό μου υποψήφια τα neuman tlm 49 , tlm 67
και akg 414 xlii . (Με πιο πιθανή επιλογή το tlm 67)
Ακούω γνώμες και συμβουλές τσακάλια......