Επειδή ο Gregg είναι ντροπαλό παλικάρι.......

epikouris

Δυνατό μέλος
Πόντοι
618
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:XpCBa78ZoUQJ:www.cdbaby.com/cd/gregggiarelis+gregg+giarelis+cd+baby&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Album Notes

Gregg Giarelis is a singer / songwriter and guitarplayer born in Athens, Greece.

Early recordings of Chicago bluesmen heard around the house

and a deep fascination towards the guitars hanging in the living room was what triggered Gregg's interest in guitar playing and led to a further involvement with blues.

Over the years he intensified his relationship with the guitar and singing. His playing was influenced by great blues artists such as Otis Rush, Albert king, Albert Collins, Ronnie Earl, Colin James and Buddy Wittington.

Gregg's been performing frequently since 2004 as a solo artist or in

the context of blues bands and has shared the stage with great blues artists like Lucky Peterson and Michael Dotson.

"The boy can play the blues..." Such were Benny Turner's words to the audience after the 10 minute long jam that took place at the "Saloon" blues club in New Orleans, during Greg's recent trip to the United States.

Gregg has just finished recording his first solo album entitled "Five

years of trouble". It consists of 5 original compositions, four songs

and one instrumental track.

These songs were written during the fall of 2011 and were recorded by the end of that year. A lot of attention to detail has been paid in the album process, being recorded at top notch studios and mastered in Memphis Tenessee.

Το μάθαμε το νέο. Μπράβο στο Γρηγόρη και εύχομαι σύντομα και full album. Έμαθα ότι το CD δεν αργεί, οπότε περιμένω να το παραγγείλω μόλις βγει.

Σ'ευχαριστω Δημητρη για την αναρτηση!

Το album ειχε ανεβει εδω και μερικες μερες στο cd baby. Ελαβα πριν μερικες ωρες ενα email με βαση το οποιο πρεπει να κομματια μου να ξαναγινουν upload.

Προς το παρων δεν υπαρχει audio στο link του cd baby.

Σε 24 με 48 περιπου ωρες θα ειναι και παλι διαθεσιμο.

Μπραβο στον Gregg Giarelis αλλα και σε σενα που το ανεβασες .Προσφατα τον ειδα στο IL VIVO και πραγματικα (το εγραψα κιολας ) ειναι ταγμενος στο blues οπου και το ξερει και το παιζει αριστα με πολυ ενεργεια και χρησιμοποιει ολες τις τεχνοτροπιες που εγω τουλαχιστον εχω ακουσει( μπορει να υπαρχουν κι'αλλες )

Ευχομαι να κανει και διεθνη καριερα σαν bluesman γιατι το αξιζει (ειναι και ντροπαλος εδω που τα λεμε ) .Gregg μπραβο σου & epicouris επισης μπραβο.

Μπραβο ρε φιλε Γρηγορη !!! Ευχομαι ανοδικη πορεια και μονο, οπως σου αξιζει !!

Καλη συνεχεια !!!

Δηλαδή βρε Γρηγόρη αν δεν έβαζα τις φωνές και δεν το ανέβαζε ο Επικούρδος, δεν θα πρεπε να το μάθει ο κόσμος;

Άσε που ούτε για τις περιπέτειες του Μικρού Γρηγόρη στην Dreamland μας είπες τίποτα... ;)

Αν δεν τα μοιραστείς με τους δικούς σου, με ποιούς θα τα π(ι)είς; ε;

Τέλος πάντων.

Όλα να πάνε κατ' ευχήν και πάντα ψηλότερα ....

Γρηγόρη εύχομαι ολόψυχα, όλα τα μουσικά - και όχι μόνο - όνειρα σου να πραγματοποιηθούν  ;)

Γρηγόρη είναι πολύ ευχάριστο να πραγματοποιείς σιγά σιγά τα όνειρά σου. Μπράβο και από μένα  ;) :D

...πάντως....

...δεν είναι και πολύ ντροπαλός...όταν παίρνει στα χέρια του τα κιθαρόνια!

Ευχαριστω πολυ ολους τους φιλους για τα σχολια τους και ακομη μια φορα το Δημητρη που εκανε το post.

Θα ηθελα να πω και 2 λογια για το cd.

Πριν περιπου ενα χρονο πλησιασα το Γιαννη το Μεθενιτη για να αναλαβει τη διαδικασια παραγωγης του cd μιας και απο τις λιγες φορες που τον ειχα συναντησει και μιλησει μαζι του μου ενεπνευσε σεβασμο και μεγαλη εμπιστοσυνη.

Μπηκαμε μετα απο λιγες εβδομαδες στο studio οπου με τη βοηθεια μερικων εξαιρετικων μουσικων (Δημητρης Ιωαννου, Ορεστης Βαβιτσας, Στελιος Γαβριηλιδης, Γιωργος Λαγογιαννης) αρχισαμε τις ηχογραφησεις.

Η δουλεια ολων των παιδιων δικαιωσε περα για περα την φιλοδοξια μου για το τελικο αποτελεσμα.

Οι ηχογραφησεις κρατησαν περιπου 2 εβδομαδες και μπηκαμε στη διαδικασια της μιξης η οποια κρατησε περιπου 1 βδομαδα.

Η ωρα του mastering. Ειχα αρχισει μια ερευνα στο διαδικτυο για να δω μερικες επιπλεον επιλογες περα απο τα πολυ γνωστα abbey road και sterling.

Το προηγουμενο καλοκαιρι απο αυτο που γραφτηκε το cd ειχα κανει ενα ταξιδι στο Μεμφις και στη Νεα Ορλεανη. Συναντησα το Νικο το Λυρα, εναν ελληνα παραγωγο ο οποιος διατηρει ενα απο τα καλυτερα recording studios στο Μεμφις και αποφασισα να συμβουλευτω και εκεινον. Μου προτεινε τον Glenn Meadows στα Mayfield mastering επισης στο Μεμφις. Αποφασισα να το στειλω εκει.

Το καλοκαιρι που μας περασε ημουν στο Nashville για την ηχογραφηση του 6ου track του cd (Raindrops on my window). Ενα κομματι που εγραψα μετα απο την ολκληρωση της παραγωγης των πρωτων 5 του album και σκεφτομουν με ποιο τροπο θα μπορουσα να το συμπεριλαβω.    

Δεν θα ηθελα να αφησω το ποστ χωρις ηχο εστω και προσωρινα.

Παρακατω μπορειτε να ακουσετε το δισκο (σε λιγο χαμηλοτερη ποιοτητα) μεσα απο το reverbnation (ειναι οσα κομματια δεν εχουν την ενδειξη rough mix διπλα τους).

Συντομα θα ειναι διαθεσιμο και το link στο cdbaby.  

http://www.reverbnation.com/gregggiarelis

Ο Gregg είναι ντροπαλό παλικάρι?

Ναι, αλλά γι'αυτό τον αγαπάμε.

Αν ο χαρακτήρας του ήταν "αλλιώς", δεν θα ήταν τόσο δημοφιλής.

Ούτε θα έπαιζε έτσι όπως παίζει τώρα.

Θα έπαιζε κάπως..."διαφορετικά".

Και ίσως να μην μας άρεσε τόσο...

Μαζί πάνε αυτά συνήθως.
  ;)

Έχει τύχει μερικές φορές να τον πειράζω, να του κάνω χιούμορ,(τί να κάνω, είναι στον χαρακτήρα μου..) και αυτός κάθεται και τα δέχεται όλα με ένα χαμόγελο σχεδόν παραπόνου του στύλ...("έλα βρε συ τώρα, πλάκα μου κάνεις?...")

Συνήθως αργότερα κάνω ένα reset στο κεφάλι μου και σκέφτομαι...

Καλά, έχω την άνεση να κάνω πλακίτσα σε έναν μουσικό τέτοιου επιπέδου?

Άντε Γρηγόρη επιτέλους, πολύ άργησε το cdάκι, ας όψεται το Μεμφισιακό mastering!!  8)

I want my copy!!!  ;) :)

longshadow είπε:
Καλά, έχω την άνεση να κάνω πλακίτσα σε έναν μουσικό τέτοιου επιπέδου?
"Ως αρχάριος, είμαι "αντάξιος" καλής κιθάρας?"  ;D

Εγώ πάντως δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα επ' αυτού.

Ελπίζω ούτε ο GG.....  8)

Trending...

Νέα θέματα

Back