Ενας μαγνητης μονο ?

swg0d0fmusic

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Hi παιδες..

Θελω τα φωτα σας παλι :P

Εχω μια μουφα Squier και σκεφτομαι να παρω ενα μαγνητη EMG SA και η ερωτηση μου ειναι αν παρω ενα μονο μαγνητη θα εχω διαφορα στον ηχο ? Αξιζει τον κοπο η μπα?

Thanks!!

κοιτα με ΕΝΑΝ μαγνητη θα εχεις καποια διαφορα,με ΔΥΟ ακομα μεγαλυτερη ,με ΤΡΕΙΣ ακομα-ακομα μεγαλυτερη,με ΤΕΣΣΕΡΙΣ ακομα-ακομα-ακομα-ακομα μεγαλυτερη και με ΠΕΝΤΕ θα εχεις τεραστια διαφορα! ;D ;D

ΜΕτα ξερεις τι ερχεται ε?Πουλας σπιτι,γατια,σκυλια,συκωτια,νεφρα,πνευμονα κτλ.Οτι εχεις διπλο το στελνεις κ οτι δεν χρειαζεται. :P

Παρακαλείται ο κυριος Κωστας να προσέλθει στο διάδρομο 4, να φέρει και μια Χρυσή Μπανάνα μαζί του.

http://www.golden-banana.com/

παρε και ενα ΤΣΑΜΠΙ χρυσομπανανες,σιγα μη περιμενα τον Κωστα.... ;D

1.jpg

Τελικά είσαι θεός.

Off topic (...) : Τζάμπα πράμα το ξενοδοχείο

Τζαμπα ειναι αλλα ειναι στη Καμποτζη...

Αν θες εχω και πιο τζαμπα στο Αφγανισταν.... ;D ;D

& επειδη το παρακαναμε

Ναι,φιλε μου θα δεις ΜΕΓΑΛΗ διαφορα στον ηχο σου βαζοντας εναν τοσο πολυ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ μαγνητη απο τον στοκ στην Κιθαρα σου.
;)

εννοειται οτι ο ηχος θα παραμεινει ΙΔΙΟΣ οταν παιζεις με τον ΑΛΛΟΝ μαγνητη που δεν θα αλλαξεις και διαφορετικος στη μεση....

Superfunk είπε:
Αν θες εχω και πιο τζαμπα στο Αφγανισταν.... ;D ;D

Αμα σου πώ ότι κάποτε άρχισα να ψάχνω ψιλοσοβαρά να αγοράσω κανα καλύβι σε κανα χωριο στο Καζακστάν, έτσι για να λέω ότι το έχω?

Σεβασμός στα φρούτα, μην σας πάρει ο διάολος.

Σχόλιο yameth: σόρι για την λογοκρισία αλλά παραβαίνει τους κανονισμούς. Κρατάω το λινκ για πάρτη μου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
φιλε μου εχεις παρα πολυ μεγαλη συγχυση , οποτε προηγουμενως θα σου συστηνα να κανεις ενα search στο google για να ενημερωθεις για καποια απολυτως βασικα.

Απο εκει και περα ναι οποιαδηποτε αλλαγη μαγνητη στην κιθαρα σου θα αλλαξει και τον ηχο της.

Α και μην ξεχασω, δεν θα σου πολλα για να μην σε μπερδεψω ακομα περισσοτερα αλλα οι emg SA ειναι active μαγνητες και δεν ταιριαζουν με τους passive που φοραει η squier σου (δεν θα δουλευουν σωστα). Η τους αλλαζεις λοιπον ολους ή καθένα χωριστα με καποιον αλλο passive μαγνητη, η αν θελεις active οπως emg SA θα πρεπει να τους αλλαξεις υποχρεωτικα ολους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back