oxi μονο αυτες αλλα και με τις swing και τις bachus επαθα την πλακα μου!!!υπερβολικα χαμηλες οι τιμες για αυτα που προσφερουν!!!!Herbert είπε:αν εισαι αθηνα μπορεις να πας να ακουσεις τις michael kelly στον κουμπη.εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ,
ειδικα για τα λεφτα τους.
Ποιος στο είπε αυτό; Κατά 90% δεν ισχύειpanka είπε:οσο για την bachus μαλλον παιδια οσο προλαβαινουμαι γιατι λεγεται οτι η fender θα τσιμπισει το εργοστασιο της να της φτειαχνει κιθαρες για αυτην και μετα τσιου οι τιμες π τωρα ξερουμε... >>
![]()
μακαρι!!!ετσι κυκλοφορησε σαν φημη και εφτασε στα αφτια μου.μπορει να κανω λαθος δεν ορκιζομαιboukaw7 είπε:Ποιος στο είπε αυτό; Κατά 90% δεν ισχύειοσο για την bachus μαλλον παιδια οσο προλαβαινουμαι γιατι λεγεται οτι η fender θα τσιμπισει το εργοστασιο της να της φτειαχνει κιθαρες για αυτην και μετα τσιου οι τιμες π τωρα ξερουμε... >>
![]()
δεν πιστευω να εννοεις αυτην για blues... ;Dεγώ περιμένω την 7χορδη με active μαγνήτες και licenced floyd στα 460€
XAXA.ειχα ακουσει οτι θα την 'νοικιασει' για καποιο αριθμο οργανων.αρα οχι παραγωγη bachuus αλλα fender που ξαναλεω ηταν φημη.(οπως η cort se καποιες αλλες εταιριες)boukaw7 είπε:Μην ανησυχείς. Και να την αγοράσει τι θα την κάνει; Να βγάζει κάλπικες lp κιθάρες; Εξάλλου κυκλοφορούν και άλλοι γιαπωνέζοι που φτιάχνουν πολύ καλά αντίγραφα