ένα τραγούδι της Pink

Το ότι έχει Φ-Ω-Ν-Α-Ρ-Α το ήξερα και το εκτιμούσα...

Το ότι μπορεί να γράψει τόσο δυνατό στίχο δεν το ήξερα, και μπράβο της...

Χα τελικά το έψαξες και το βρήκες αυτό που σου έλεγα ε;

Βασικά να δω πότε οι δικιές μας τσιφτετελογκομενίτσες βγάλουν κανά τέτοιο για την Ελλαδίτσα μας, αλλά μάλλον ζητάω πολλά ε;

Bouka θα εκπλαγεις ισως αλλα (μαλλον) ενα τετοιο κομματι εχει βγαλει ΝΟΜΙΖΩ η Αντζελα. Βεβαια μην περιμενεις ουτε ΤΟΣΟ δυνατο στιχο, και βεβαια, ΟΥΤΕ τετοια μελωδια, αλλα μου εκανε ευχαριστη εκπληξη.

Και μην ξεχναμε κατα καιρους τα κομματια που εχει βγαλει ο Σφακιανακης, τετοιου υφους

Μίλησα για τσιφτετελογκομενίτσες, δεδομένου ότι στην αμερική η pink παίζει για αυτούς, στα ίδια επίπεδα με τις δικιές μας (να σαν τη βίσση, τη βανδή, τη νατασα και άλλες τέτοιες), οπότε ο σφακιανάκης εξαιρείται (αν και ο στίχος του φέρνει λίγο προς τα παραπάνω δεξιά, αλλά τες πα).

Τώρα για την Άντζελα δε νομίζω να αναφέρεσαι στο "Αχ Πατρίδα μου" έτσι; Αυτό όταν το άκουσα μόνο να γελάσω μου ήρθε...

Χωρίς να διαφωνώ με το νόημα των στίχων, οφείλω να ομολογήσω ότι μου φάνηκε κάπως κρυόπλαστο. 

Καλημερα στην παρεα,

ρε μαμωτο δεν θυμαμαι, καπου καποτε το ειχα ακουσει-δει, ουε καν θυμαμαι ΑΝ ηταν η ΑΝτζελα.

Παντως της Pink ειναι καλο και τα χωνει και αρκετα, απλα "μαζευεται" για να μην την μαζεψουν κι αυτη απο κανα χαντακι, και δεν τα χωνει τελειως

harilatron είπε:
Χωρίς να διαφωνώ με το νόημα των στίχων, οφείλω να ομολογήσω ότι μου φάνηκε κάπως κρυόπλαστο. 
+1

playloud είπε:
Καλημερα στην παρεα,

ρε μαμωτο δεν θυμαμαι, καπου καποτε το ειχα ακουσει-δει, ουε καν θυμαμαι ΑΝ ηταν η ΑΝτζελα.

Παντως της Pink ειναι καλο και τα χωνει και αρκετα, απλα "μαζευεται" για να μην την μαζεψουν κι αυτη απο κανα χαντακι, και δεν τα χωνει τελειως
Μήπως λές αυτό;

;D

Σορρυ αλλα εγω βλεπω φτηνο και λαικιστικο στιχο, καλο ισως για κανενα συλλαλητηριο..... ::) ::) ::) ::)

fenderiarhs είπε:
Σορρυ αλλα εγω βλεπω φτηνο και λαικιστικο στιχο, καλο ισως για κανενα συλλαλητηριο..... ::) ::) ::) ::)
+1 αλλά χωρίς το συλλαλητήριο  :P

χμ... και τι θες; να πάρουν τα κανόνια; τι δουλειά που τους αναλογεί την κάνουν και με το παραπάνω

boukas είπε:
χμ... και τι θες; να πάρουν τα κανόνια; ....
Όχι: Να πάρουν την κιθάρα τουουουουους και να τους τραγουδήσουυυυυυν.

Τους αγαπάνεεεεεεε, μα δεν παντρεύονταιιιιιιιιιιι.  :)

boukas είπε:
τι δουλειά που τους αναλογεί την κάνουν και με το παραπάνω
Θετοντας το ετσι, η δουλεια που τους αναλογει ειναι απλα να τραγουδανε..Απ την στιγμη που καταπιανονται με καποιον αλλο στοχο απ αυτον που ειχαν τα δεδομενα δεν αλλαζουν?

Υ.Γ.:Τι εννοεις χαριλατρον?Καντα λιανα στον Ρομπεν των Λασπων :P

MuddyPete είπε:
Θετοντας το ετσι, η δουλεια που τους αναλογει ειναι απλα να τραγουδανε..Απ την στιγμη που καταπιανονται με καποιον αλλο στοχο απ αυτον που ειχαν τα δεδομενα δεν αλλαζουν?

...
Πολύ βαθυστόχαστο αυτό muddypete. Εχεις μαθητεύσει πλάι στον Derrida? :)

harilatron είπε:
Πολύ βαθυστόχαστο αυτό muddypete. Εχεις μαθητεύσει πλάι στον Derrida? :)
προς το συγκεκριμένο κομμάτι και μένα μου φαινόταν λίγο fake και μου έκανε εντύπωση γτ ενάς γνωστός μου συγκινή8ηκε κιόλας  :-X

τώρα ως προς Derrida,Lacan  και αποδομήσεις ας το αφήσουμε καλύτερα  :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back