Ένα πιάνο, ένα synth, ένα σαμπλο-φαγκότο και ούτε ένα πλαγκίνι.

neeq

Μέλος
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Ένα σχεδόν αυτοχεδιαστικό κομμάτι μου, ακρως "φυσικό"..Δεν κούνησα ούτε fader.

Ο αλτρουισμός μου δε με άφηνε να το κρατήσω για το εαυτό μου.

Tip: Αν το ακούσετε 1000 φορές αρχίζει και ομορφαίνει  8)

Μπορείτε να το κατεβάσετε και από το myspace μου, αλλά δε σας λέω ποιο είναι.  :P

http://www.box.net/shared/k3l4g2k7e6

Εντιτ:  :-\ Α μπορείτε και από το μποξ να το κατεβάσετε...τσάμπα πρόλογος  :-X

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πραγματικά πολυ ωραία μελωδία....Μπορς να πω οτι με ταξίδεψε σε πολύ διαφορετικούς μουσικούς τόπους..

Συνέχισε την καλή δουλειά!

Πολύ ωραίο neeq

Κινηματογραφικό, και μου εκανε ωραια υπόκρουση τώρα που έβγαινε το φεγγαρι

Μπραβο!

;)

αυτά είναι  8)

γουστάρω κάργα

απλά με έστειλε το κομμάτι μπράβο

μπραβο neeq!!Παρα πολυ ωραιο!!μ'αρεσε το αργο μέρος και στη συνεχεια το ανοιγμα σου ηταν υπεροχο!

συνχαρητηρια πολυ ωραιω ακουσμα!!!αυτο κανει για soundtrack καργα.πολυ συναισθηματικο παιξιμο και πολυ πετυχημενο το ξεσπασμα σου.πολλες φορες το (απλο) ειναι και το καλυτερο!!!μπραβο!

Πολύ όμορφο neeq,μπράβο σου.

Το Myspace σου ποιο είναι δεν μας είπες.

:D Έχετε γούστο τελικά  ;D

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Στο myspace θα με βρείτε αν μετά το .com γράψετε  /boubas

συγχαρητηρια!!! μου αρεσε παρα πολυ!

οχι οτι εχει μεγαλη σημασια, αλλα με ενα αλλο οργανο αντι για φαγκοτο(πχ φιλτραρισμενη κιθαρα η καποιο αλλο synth) θα μου αρεσε ακομα περισσοτερο!

Οπως και να χει, και παλι μπραβο!

Ευγε... η απλή πανέμορφη ομορφιά της μουσικής, δυο τρία όργανα, απλές μελωδίες που σου ξεριζώνουν την καρδιά με την μία και σε αφήνουν άδειο, στα πέρνουν όλα.. χίλια μπράβο ρε συ.. τι να πω. Καταπληκτικό κομμάτι.

Μου ήρθαν άπειρες μελωδίες φωνής όπως το άκουγα αλλά δεν νομίζω να τόλμαγα να το πειράξω αυτό το έπος..

Εχεις κι αλλα; γενικως ρε σεις αν έχετε και κανα site ή τίποτα αλλο απο υλικό να βάζετε και link στο κάτω μέρος των post.

;)

Aναμένω κι άλλο! Κανονίσου!

Εγώ τα συγχαρητήρια μου (για μια ακόμη φορά) θα στα δώσω από κοντά στο live σας στα Γιάννενα αυτό το Σάββατο ;) ;D

πραγματικά ωραίο!!! μου άρεσε παρα πολύ... να κανω και μια πρόταση μπορεί και να λεώ βλακείες γιατι το κομματι ειναι απλά τέλειο απο μόνο του... αλλα δοκίμασε να βάλεις drums οταν κάνεις εκείνο το ξέσπασμα... πιστευω θα ταίριαζε... θα αλλαζε ύφος στο κομμάτι

Σόρρυ που το επεναφέρω, αλλά δεν είχα ιντερνετ αυτές τις μέρες και δεν μπόρεσα να ευχαριστήσω τα παιδιά για τα καλά τους λόγια.

Αν δεν ήμουν πίσω από οθόνη θα κοκκίνιζα. Χίλια ευχαριστώ για τα καλά σχόλια και τις προτάσεις.

Στο www.myspace.com/boubas μπορείτε να βρείτε κι άλλα.

Τα κομμάτια είναι ελεύθερα προς επεξεργασία (μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα κάνετε ότι θέλετε αρκεί να μη βγάλετε φράγκα μ'αυτά :) )

Και φωνές και μπάσα και ρεμιξαρίσματα....αν κάνετε κάτι μπορείτε να το ανεβάσετε εδώ...

και πάλι ευχαριστώ

Neeq, είναι πολυ κοντά στην ατμόσφαιρα του Vocari Dei 8) και αυτό ξέρεις πόσο καλό είναι. ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα