Ενα δειγμα της δουλειας μας!! Lost Polis

Νάστε καλά, μου θυμίσατε τα νιάτα μου.

Τώρα, λίγο σοβαρά, λίγο στην πλάκα:

Αν ο ντράμερ πάντα παίζει έτσι, είτε αλλάξτε κατεύθυνση, είτε αλλάξτε ντράμερ. Οι υπόλοιποι να θυμάστε ότι είστε μπαντα, δηλ ότι πρέπει να παίζετε όλοι μαζί και όχι ο καθένας χώρια.

Επίσης να θυμάστε ότι σας βλέπει κόσμος και ότι πρέπει να παίζετε για τον κόσμο και όχι όπως στην πρόβα σας. Οπότε μην κάθεστε και κοιτάτε ο ένας τον άλλο. Παίξτε λίγο μεταξύ σας, με τον κόσμο, κινηθείτε λίγο.

Τεσπαν όλα φτιάχονται, αλλά το θεματάκι με τον ντράμερ είναι σοβαρό. Νομίζει ότι παίζει σε άλλη μπάντα.

Εκφράστηκα ελεύθερα...

Δεν παρεξηγω φιλε μ :). Ευχαριστω για τις επισημανσεις!! Ειναι για πιο Hard o drummer ε?

Δεν έχει κάτι να παρεξηγήσεις.

Αυτά στα λέω με πάσα ειλικρίνεια και εντελώς φιλικά.

Ο ντράμερ παίζει άλλο είδος μουσικής από εσάς. Τώρα hard το λες, metal το λες... Δεν ξέρω... Επίσης δεν παίζει μόνο υπερβολικά αλλά παίζει και πάνω από τις δυνατότητές του. Τουλάχιστον απ'όσο μπορώ να καταλάβω από τον κακό ήχο του βίντεο.

Αυτά που προσπαθεί, τελικά δεν μπορεί να τα παίξει. Αλλά, επαναλαμβάνω, με επιφύλαξη, λόγω του ήχου.

mscmkr είπε:
Ο ντράμερ παίζει άλλο είδος μουσικής από εσάς. Τώρα hard το λες, metal το λες... Δεν ξέρω...
Αυτό το είδος που παίζει εγώ θα το ονόμαζα απειρία!... :)

Φαίνεται να έχει ταλέντο το παιδί πάντως, αλλά κάθε μέτρο και break δεν παλεύεται με τίποτα!...

longshadow είπε:
Αυτό το είδος που παίζει εγώ θα το ονόμαζα απειρία!... :)

Φαίνεται να έχει ταλέντο το παιδί πάντως, αλλά κάθε μέτρο και break δεν παλεύεται με τίποτα!...
+2112

Να συμφωνησω και γω για την ασυμφωνια του ντραμερ!

Κατα τ αλλα πολυ ωραιο αποτελεσμα!

Σχετικα με τη ανεση με το κοινο που επισημανε ο mscmkr, πρωτο σας live η εχετε παιξει και αλλα?

Εχουμε παιξει κ αλλα. Αληθεα ειμασταν σφιγμενοι εδω. Δν χτυπιομαστε σαν μεταλλαδες αλλα οκ,  εδω ειμασταν πολυ ηρεμοι ;D.

mike_rhd είπε:
Εχουμε παιξει κ αλλα. Αληθεα ειμασταν σφιγμενοι εδω. Δν χτυπιομαστε σαν μεταλλαδες αλλα οκ,  εδω ειμασταν πολυ ηρεμοι ;D.
Καποιος εκει πισω χτυπιοταν ομως!  :P

Καλη συνεχεια  ;)

Εγωω παντως θα παρω το μερος του drummer και θα πω οτι το παληκαρι βασανιζετε σε αυτο το group μην σας πω οτι τον περιοριζεται κιολας να εκτοξευτει σε αλλο επιπεδο  ;D

Βασικα οπως βλεπεις μονο περιορισμενος δν εναι!! αφου ο,τι θελει βαζει μεσα στα τραγουδια!! χαχα!!! ;D ;D

Βασικά, πείτε του να μαζεύει τα extra χτυπήματα και στο διάλειμμα να παίζει σόλο drums.  ;D

(Ε... ρε... νιάτα  :) :)  :) Βαράτε του βρε σεις....δεν πειράζει  :))

Oντως, τα drums ειναι λιγο foul... Ειδικα στην ασημενια σφηκα δε μου εκατσαν καθολου......

longshadow είπε:
Δηλαδή, δεν σου αρέσουν οι Who... ;)

εμένα πάντως ο drummer μου κίνησε το ενδιαφέρον....

Ίσως λίγο υπερβολικός σε κάποια σημεία αλλά είναι ο μόνος που δίνει ζωντάνια στο όλο σύνολο.

εύγε παλίκαρε...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back