Εμβασμα στο Θωμα...

theopas

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
καλο σας απογευμα παιδες...ηθελα να σας ρωτησω...ενα εμβασμα που εκανα χθες στο θωμα ποσες μερες κανει για να μπει στο λογαριασμο του??γιατι οταν κανω log in στο customer service γραφει :''waiting for payment'' :(

3 εργάσιμες περίπου. Μην αγχώνεσαι όμως! Υπομονή...

παιδια ενω το εμβασμα ο εκανα τεταρτη παρασκευη μεσημερι το πηραν και παρασκευη απογευμα εφυγε η παραγγελια σημερα το πρωι παιρνω μειλ οτι σημερα ελαβαν το εμβασμα και θα τα στειλουν μολις επεξεργαστουν την παραγγελια!!!πως γινεται στο account μου στο thomann να λεει order shipped και αλλα να λενε αυτοι με e-mail??

Εγω εχω κανει παραγγελια πανω απο μηνα κ ακομα ναρθει.

Οταν παρηγγειλα, ολα ηταν In stock, κ απο τοτε εχουν αλλαξει 15 φορες (απο γκρι σε πρασινο).

Αντε να δουμε..

ή 1) το mail σου τα έπαιξε

ή 2) η ομάδα του Thomann που στέλνει τα mail είναι στον κόσμο της και άργησαν να στο στείλουν το mail

Γενικά μην πολυδίνεις βάση στα mail του Θωμά, καθώς πολλές φορές έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στο να σου απαντήσουν. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα καλύτερα να μιλήσεις απευθείας μαζί τους στο 0049 9546 9223 538 με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Γενικά μην πολυδίνεις βάση στα mail του Θωμά' date=' καθώς πολλές φορές έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στο να σου απαντήσουν. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα καλύτερα να μιλήσεις απευθείας μαζί τους στο 0049 9546 9223 538 με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.[/quote']
φαντασου εγω τους ειχα στειλει την πεμπτη και η απαντηση ηταν σημερα αλλα στο account ελεγε οτι εσταλησαν τα προιοντα...και λογικα αφου εχουν περασει 5 μερες επρεπε να τα εχω σημερα αλλα ακομα...και ειναι ολα in stock... :roll:

φαντασου εγω τους ειχα στειλει την πεμπτη και η απαντηση ηταν σημερα αλλα στο account ελεγε οτι εσταλησαν τα προιοντα...και λογικα αφου εχουν περασει 5 μερες επρεπε να τα εχω σημερα αλλα ακομα...και ειναι ολα in stock... :roll:
Ναι το ξέρω ότι είναι εξαιρετικά εκνευριστικό να περιμένεις.... Κι εγώ πήρα κάποια πράγματα από τον Θωμά την Παρασκευή και σήμερα νομίζω ότι έχει περάσει ένας μήνας :lol: :lol:

Αλλα θέλει κι αυτό το χρόνο του. Πάντως κι αυτοί λένε ότι καμιά φορά θελει και 7-8 εργάσιμες, οπότε...τί να κάνουμε...περιμένεις κι εσύ, περιμένω κι εγώ...

Κι εγώ πήρα μια μεγάλη παραγγελία κλέβουν μία μέρα από δω μια απο κει, μαζί και δύο Σαβ/Κυρ με αποτέλεσμα να έχουν περάσει 11 μέρες χωρίς να τα πάρω. Για να δεχτούν το έμβασμα συγκεκριμένα κάναν δύο εργάσιμες, ενώ υποτίθεται ότι η διαδικασία γίνεται την ίδια μέρα.

Υπομονή!!! Αλλά όχι περισσότερη υπομονή από ό,τι πρέπει γιατί έχουμε ακούσει εξωφρενικά πράγματα για αναμονές μηνών...

μην είσαι ανυπόμονος :wink:
πωπω ειμαι τρελα ανυπομονος ασε!!ειχα σκοπο να τα αγορασω τοσο καιρο και επιτελους εφτασε η στιγμη και αργουν!!! :x

Το site τους δεν ανανεώνεται καθημερινά, κι εγώ είχα αγοράσει ένα μοναδικό κομμάτι b-stock και το έβλεπα in stock για πολλές μέρες μετά... οπότε μπορεί κάτι που φαίνεται σε στοκ να έχει εξαντληθεί πρόσφατα.

Ξέρει κανένας πια τράπεζα έχει το λιγότερο επιπλέον κόστος για την διαδικασία του εμβάσματος?

Στην alpha πάντως είναι γύρω στα 12 ευρά.

Εξαρτάται πόσα φράγκα θες να σπρώξεις κιόλας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα