Γενικά μην πολυδίνεις βάση στα mail του Θωμά' date=' καθώς πολλές φορές έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στο να σου απαντήσουν. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα καλύτερα να μιλήσεις απευθείας μαζί τους στο 0049 9546 9223 538 με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.[/quote']
φαντασου εγω τους ειχα στειλει την πεμπτη και η απαντηση ηταν σημερα αλλα στο account ελεγε οτι εσταλησαν τα προιοντα...και λογικα αφου εχουν περασει 5 μερες επρεπε να τα εχω σημερα αλλα ακομα...και ειναι ολα in stock... :roll:
Ναι το ξέρω ότι είναι εξαιρετικά εκνευριστικό να περιμένεις.... Κι εγώ πήρα κάποια πράγματα από τον Θωμά την Παρασκευή και σήμερα νομίζω ότι έχει περάσει ένας μήνας :lol: :lol:φαντασου εγω τους ειχα στειλει την πεμπτη και η απαντηση ηταν σημερα αλλα στο account ελεγε οτι εσταλησαν τα προιοντα...και λογικα αφου εχουν περασει 5 μερες επρεπε να τα εχω σημερα αλλα ακομα...και ειναι ολα in stock... :roll:
πωπω ειμαι τρελα ανυπομονος ασε!!ειχα σκοπο να τα αγορασω τοσο καιρο και επιτελους εφτασε η στιγμη και αργουν!!! :xμην είσαι ανυπόμονος :wink:
Το site τους δεν ανανεώνεται καθημερινά, κι εγώ είχα αγοράσει ένα μοναδικό κομμάτι b-stock και το έβλεπα in stock για πολλές μέρες μετά... οπότε μπορεί κάτι που φαίνεται σε στοκ να έχει εξαντληθεί πρόσφατα.φαντασου εγω τους ειχα στειλει την πεμπτη και η απαντηση ηταν σημερα αλλα στο account ελεγε οτι εσταλησαν τα προιοντα...και λογικα αφου εχουν περασει 5 μερες επρεπε να τα εχω σημερα αλλα ακομα...και ειναι ολα in stock... :roll: