Emotional Melodic Guitar Solo 2 by Stel Andre

Stel Andre

Μέλος
Πόντοι
28
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Καλησπερα σε ολους! Παραθετω το 2ο βιντεο της "σειρας" Emotional Melodic Guitar Solo! Πολλες μελωδιες, ελπιζω να σας αρεσει!

Νομιζω ηρθε η ωρα να δωσεις τις musicman σου. Να παρεις δυο σοβαρες κιθαρες (μια καλη strat και μια καλη gibson) Να με συμπαθας αλλα με  τη strat αυτο που βγαζεις στο παίξιμο σου είναι ηχητικά πολυ καλύτερο για μενα απο οτι με τις αλλες.Προσωπικη άποψη θες την ακούς αλλιως απο εδω πάνε και οι άλλοι. Το σχολιο μου ειναι τελειως φιλικο καμια δοση ειρωνειας, κακιας κλπ.  ;)

P.s ειναι αυτο που λεμε γίνεσαι άντρας ρε παιδί μου... :P

Μπράβο Στέλιο, πολύ μελωδικό παίξιμο και ωραίες ιδέες! :)

Ευχαριστω πολυ παιδια!

ignantios είπε:
Νομιζω ηρθε η ωρα να δωσεις τις musicman σου. Να παρεις δυο σοβαρες κιθαρες (μια καλη strat και μια καλη gibson) Να με συμπαθας αλλα με  τη strat αυτο που βγαζεις στο παίξιμο σου είναι ηχητικά πολυ καλύτερο για μενα απο οτι με τις αλλες.Προσωπικη άποψη θες την ακούς αλλιως απο εδω πάνε και οι άλλοι. Το σχολιο μου ειναι τελειως φιλικο καμια δοση ειρωνειας, κακιας κλπ.  ;)

P.s ειναι αυτο που λεμε γίνεσαι άντρας ρε παιδί μου... :P
Καταλαβαινω απολυτα τι λες! Εχουν τρελο χαρακτηρα οι στρατ και αρχιζω να το "ακουω".

ignantios είπε:
Να παρεις δυο σοβαρες κιθαρες (μια καλη strat Ibanez και μια καλη gibson flying V)
Αυτο ειναι το σωστο  ;D
Ωραια αναλυση βιντεο, με τι το τραβηξες?

Ρε αφήστε τον άνθρωπο να παίζει με ό,τι θέλει. Παιχταράς. Πολύ καλό και αυτό όπως και τα άλλα. Βέβαια αυτό το "emotional ..." ρε παιδάκι μου.... Δηλαδή τα άλλα που παίζεις είναι αναίσθητα  ;D?

Μπράβο και πάλι μπράβο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
otto## είπε:
Ρε αφήστε τον άνθρωπο να παίζει με ό,τι θέλει. Παιχταράς. Πολύ καλό και αυτό όπως και τα άλλα. Βέβαια αυτό το "emotional ..." ρε παιδάκι μου.... Δηλαδή τα άλλα που παίζεις είναι αναίσθητα  ;D?

Μπράβο και πάλι μπράβο.
Χαχα καλο! Ευχαριστω φιλε!

Το βιντεο το τραβηξα με το κινητο μου για να δοκιμασω τα 60 fps. Not bad!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα