Και τώρα με το Πάσχα θα διαπιστώσεις ότι και το arni.vu έχει πολύ περισσότερα αρνιά από το αντίστοιχο gr. :lol: :lol: :lol:ναι αλλα δεν εχει οσα περιμενα.. το βου ειχε πολυ περισσοτερα
κατα τη γνωμη μου το υλικο αυτο δεν ειναι πειρατικο.Όπως όλες οι προσπάθειες με πειρατικό υλικό έτσι και αυτές με τις ταμπλατούρες κυνηγήθηκαν και σταμάτησαν.
Θα είχε ενδιαφέρον η άποψη σου να τη διαβάσουμε.
Δεν είναι υποκειμενικό το θέμα, πειρατικό είναι, δηλαδή είναι παράνομο. Τώρα το αν θα έπρεπε να είναι παράνομο είναι άλλο θέμα.κατα τη γνωμη μου το υλικο αυτο δεν ειναι πειρατικο.
Ούτε εγώ. Απλά αυτά τα πράγματα δεν δουλεύουν με το "ηθικά σωστό". Βγάζει λεφτά ο Α? Τότε ο νομικός σύμβουλος του Β θα του πεί ότι μπορεί να διεκδικήσει μερτικό. Και αν ο νομικός σύμβουλος του Β μιλήσει με το νομικό σύμβουλο του Α, τότε αυτός θα πάει και θα πει στον Α: "κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε" .....Οι περισσότερες που βρίσκονται στο νετ είναι αποτελέσματα fan για fan. Και δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό σε αυτό.
Καλά δεν αναφερόμουν σε εσένα. Μια γενική τοποθέτηση επί του θέματος έκανα. Και πολλές ταμπλατούρες ούτε υπάρχουν σε βιβλία ούτε ζητάει κανείς λ7 :wink:
Έλεος πια που ότι βγει στο νετ τρέχουν κάποιοι και το κυνηγάνε. Απλώς κατά την άποψή μου δεν ξέρουν ούτε σε ποιον αιώνα ζούμε και ούτε που κάθονται να δουν πως θα εκμεταλλευτούν το νετ' date=' αντί να το κυνηγούν διαρκώς...[/quote']
Δυστυχώς έτσι είναι. Το youtube ζηάει λεφτά για να δείς τα video? Έθιγε άμεσα τα συμφέρονται των μουσικών ή των εταιρειών με εκείνα τα κάκιστης ποιότητας εικόνας και ήχου βιντάκια? Όχι, αλλά αφού έχει λεφτά (γενικώς) μαζεύονται τα νομικά κοράκια.
Όχι ότι είναι πάντα έτσι, κάποιες φορές πράγματι παραβιάζονται κάποια δικαιώματα και εμεταλλεύονται περιεχόμενο άμεσα κάποιοι που δεν τους ανήκει. Όχι εδώ όμως.
Μα δεν ήταν απορία. Ρητορική ερώτηση ήταν. Συμφωνώ, περισσότερο βιασμός παρά παραβίαση είναι. :wink:Από τις άπειρες επιπολαιότητες που πρόκειται να διαβάσουμε πάλι σε αυτό το thread επιλέγω να απαντήσω στην δικαιολογημένη απορία του harilatron ο οποίος αναρρωτιέται αν συνιστά παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων το κάκιστο (ηχητικώς και οπτικώς) υλικό του YouTube.