• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Ελληνικά τραγούδια με εύκολα φωνητικά

Γιάννης Μπ.

Νέο μέλος
10 Μαΐου 2020
34
-1
0
48
Μεσολόγγι
Όργανο
  1. Κιθάρα
Καλησπέρα, 

Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά ελληνικά τραγούδια με σχετικά εύκολα φωνητικά,  μιας και η φωνή μου δεν έχει και πολύ μεγάλη έκταση. 

Το 95% είναι με εύκολα φωνητικά. Το άλλο 5% θέλει λίγη προσπάθεια.

Πες μας τι είδος σε αρέσει και θα βρεθεί κόσμος να σε καθοδηγήσει.

Το 95% είναι με εύκολα φωνητικά. Το άλλο 5% θέλει λίγη προσπάθεια.

Δεν συμφωνω καθολου. Ευκολα ειναι μονο για εναν μεσο τραγουδιστη, οχι για καποιον που ξεκινα τωρα να ασχολειται με το τραγουδι.

"Ευκολα" φωνητικα εχουν τα παιδικα τραγουδακια και τα καλαντα. Στη κατηγορια ελληνικο εντεχνο, ροκ και λαϊκο, το φωνητικα δεν ειναι ευκολα. Μπορει να μην εχουν τρελη εκταση, αλλα δεν σημαινει οτι μπορει να τα τραγουδησει ο καθενας, ευκολα. Και δεν μιλω να τα πεις σαν επαγγελματιας, αλλα απλα να τα αποδωσεις σε σωστο χρονο, χωρις φαλτσα. Ειναι δυσκολο, γενικοτερα. Σιγουρα ευκολοτερο σε σχεση με τα ξενα, οκ.

Καλησπέρα, 

Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά ελληνικά τραγούδια με σχετικά εύκολα φωνητικά,  μιας και η φωνή μου δεν έχει και πολύ μεγάλη έκταση. 

Γιαννη, θα μας βοηθουσες εαν ανεβαζες ενα κλιπ με ενα αγαπημενο σου κομματι που τραγουδας, ωστε να δουμε το επιπεδο σου και τις προτιμησεις σου. Με τον τροπο αυτο θα εχεις συγκεκριμενες και πιο εστιασμενες προτασεις.

• Like
Reactions: John Tzinieris
Παιδια τον εχετε ταραξει με τις υπερβολες σας.?

Παιδικα τραγουδια και καλαντα. Χριστος και Παναγια. ?

Κατης και σια, που αν βγαιναν σημερα, ουτε η μανα τους δεν θα τους ακουγε.

Για μπαλαντες  Γιαννη η Ελληνικη δισκογραφια γεματη.

Ξεκινα με 2000Gr, Τουρνα, Φατμε, Κατσιμιχεους, Χατζηγιαννη κλπ.

Δεν μας ειπες μονο τεχνικα που βρισκεσαι.

2 ώρες πριν, stavros_d80 είπε

Να ξεκίνα με αυτό ευκολάκι!... ???

Γενικά στο χαλαρό-έντεχνο δε θα συναντήσεις πολλές τεχνικές.

• Haha
Reactions: stavros_d80
Σοβαρά τώρα πάρε όλη τη δισκογραφία Πυξ-Λαξ κατέβαστα και κανα τονο αν δεν βγαίνεις, άντε 2 το πολύ, και είσαι κομπλέ! ό,τι πιο εύκολο για ξεκίνημα...

• Like
Reactions: Giorgos rockstep
Δεν έχω κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής αλλα ασχολούμαι καποια χρόνια με μουσική.  Αυτά από τεχνικής άποψης.  Επίσης ,  δυσκολεύομαι στο να βάλω συναίσθημα στη φωνή μου,  υπάρχει κάποιος τρόπος να το πετύχω ευκολότερα αυτό;

Τιποτα δεν ειναι ευκολο σε αυτη την ζωη.( φιλοσόφησα τώρα)

Μια φορα τραγουδουσα το "Για το καλο μου" του Μηλιωκα και επειδη καποιοι στιχοι πραγματικα με εκφραζαν εκεινη την περιοδο, το ειπα καπως ...πειστικα,που περασε κατω στους θαμωνες .Πολλοι μου το ειπανε μετα.

Αυτο. Νιωσε οσο μπορεις τους στιχους.

Επίσης ,  δυσκολεύομαι στο να βάλω συναίσθημα στη φωνή μου,  υπάρχει κάποιος τρόπος να το πετύχω ευκολότερα αυτό;

Να σε πάρει τηλέφωνο η γυναίκα σου μισή ώρα πριν το live και να σου πει ότι τελειώσατε.

• Agree
Reactions: bouzoukleri

Trending...

Νέα θέματα