Elica on myspace

Ωραίες ιδέες και ενδιαφέρουσα άποψη για το mixing. Περισσότερο εκτίμησα τα monday window και ubahnboards (ειδικά το πρώτο). Γενικά παρατήρησα ότι όσο περισσότερο ασχολείστε με τις μελωδίες και τον ήχο, τόσο καλύτερα. Αντίθετα, τα "κρουστά" είναι το πιο αδύναμο σκέλος αυτών των συνθέσεων που μας παρουσιάσατε, τόσο ηχητικά όσο και σαν ύφος.

Περιμένω περισσότερα κομάτια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για να είμαι ειλικρινής.

Πολύ όμορφη μουσική. Μπράβο.

Περισσότερο εκτίμησα τα monday window και ubahnboards (ειδικά το πρώτο).
Ακριβώς αυτό θα έγραφα κι εγώ.

Καλή συνέχεια. :wink:

αυτό το monday window όποιος και να το άκουσε τα ίδια λέει...να είστε καλά παιδιά

hey this is crap music really...
2.Γράφουμε ελληνικά με πεζούς χαρακτήρες.Δεν θέλουμε να βλέπουμε μόνιμη χρήση κεφαλαίων' date=' ή greeklish. Οι παρεκκλίσεις από μέλη που έχουν τεχνικά προβλήματα είναι δικαιολογημένες, ενώ οφείλουν να το υπενθυμίζουν ευγενικά στους υπόλοιπους ενώ εδώ http://www.hri.org/fonts/ μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα σας.[/quote']

22 posts και ούτε μια στα ελληνικά, ούτε μια εξήγηση.

Κάνε μας τη χάρη και τελείωνε...σκίστε τον λίγο και σεις βρε mods.

Συγκινήθικα τώρα...

single_tear.jpg

interconnected σου είπαν πως είσαι πολύ αστείος και κάνεις ωραίες πλάκες και πως όταν συνδεθεί ο yameth να ετοιμαστείς να μας πεις bye bye; ε;

i am not joking with music if you do thats your prob. i am free to talk about that since i can have a listen in person its that simple.

Ρε μάστορα αφού το ελληνικούδι το διαβάζεις και το μιλάς γιατί δεν το γράφεις κιόλα;

Και μη μου πεις δεν έχεις fonts ή δεν ξέρεις να τα βάλεις...

Προσπαθείς να γίνεις Μπουγάς στη θέση του Μπουγά; Ξέχασέ το δεν γινεται αυτό το πράγμα. Ο πλανητάρχης είναι ένας και μοναδικός και αιώνιος.

εντάξει ρε συ.....Κανένα πρόβλημα....

μόνο....τράβα να δεις αν έρχομαι.....

εδιτ: στο φιλαράκι με το αγγλικό πήγαινε αυτό....

whats the prob guys ? my english or my opinion about the music i heard ?...just try to stay on topic and judge the music itself like i did even in a way you dont like...SIMPLE as that.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα