Γεια εγω ειμαι παλι. Σημερα μου ηρθε το καινουργιο bass v-amp αφου πριν δυο εβδομαδες περιπου ειχα στειλει το προβληματικο πισω. Ε: παλι τα ιδια ακριβως το ιδιο προβλημα. Αυτος ο ηχος ο περιεργος που ειχε και αυτο που επεστρεψα με μονη διαφορα οτι τωρα ειναι και κατι μεσα στην συσκευη που κουδουνιζει. Βιδα ειναι? κατι αλλο ηλεκτρονικο? δεν ξερω. Οπως και δεν ξερω τι σκατα να κανω πλεον. Να το ξαναστειλω πισω να μου ξαναστειλουν αλλο? φοβαμαι μην τριτωσει το κακο' date=' η να παραγγειλω αλλη μαρκα στα ιδια λευτα?????????[/quote']
Να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση; Πόσο σου στοίχισε το V-Amp, τελικά; Γιατί για αυτό που "κουδούνιζε", μάλλον δε φταίει ούτε το Thoman, ούτε η Behringer. Στις μεταφορές, πολλά γίνονται. Κι ο λόγος που σε ρωτάω πόσο σου πήγε το μαλλί, είναι γιατί αν το αγόραζες απο ένα μαγαζί στη χώρα σου, θα μπορούσες να το τσεκάρεις πριν το πάρεις. Κι επειδή τις τιμές τις έχω δει και στο thoman δε σου έρχεται φθηνότερα, γι' αυτό σου λέω...
Όπως και να έχει, αφού το συγκεκριμένο προϊόν επέλεξες, να απαιτήσεις να στο στείλουν. Κρίμα δεν είναι να δίνουμε τα ωραία μας λεφτά και δουλειά να μη κάνουμε;