Εχω ξανα-εκνευριστει με τον Thomann

ozmo

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Τύμπανα
  4. Πλήκτρα
Γεια εγω ειμαι παλι. Σημερα μου ηρθε το καινουργιο bass v-amp αφου πριν δυο εβδομαδες περιπου ειχα στειλει το προβληματικο πισω. Ε: παλι τα ιδια ακριβως το ιδιο προβλημα. Αυτος ο ηχος ο περιεργος που ειχε και αυτο που επεστρεψα με μονη διαφορα οτι τωρα ειναι και κατι μεσα στην συσκευη που κουδουνιζει. Βιδα ειναι? κατι αλλο ηλεκτρονικο? δεν ξερω. Οπως και δεν ξερω τι σκατα να κανω πλεον. Να το ξαναστειλω πισω να μου ξαναστειλουν αλλο? φοβαμαι μην τριτωσει το κακο, η να παραγγειλω αλλη μαρκα στα ιδια λευτα?????????

Μήπως τελικά δεν φταίει το v-amp αλλά τα ηλεκτρικά του σπιτιού σου? Μου κάνει εντύπωση πως γίνετε κάτι τέτοιο... Πόσο μάλλον σε μπάσο που δουλέυεις (προφανώς) χωρίς ιδιαιτερα distorted ήχους

Πίσω χωρίς πολλά πολλά...

Απλά σκέψου αν θα ξαναπάρεις το ίδιο.

Κρίμα η ταλαιπωρία ρε γαμώτο....

Good luck...

εκ των πραγματων δεν φταίει το thomann....δεν νομίζω να τις ανοιγουν μια μια τις συσκευασίες για να ελεγξουν τα πραγματα....

Λογικά η behringer φταίει....

Τα ηλεκτρικα του σπιτιου μου??? Υπαρχει περιπτωση να παιζει κατι τετοιο??? θα το κοιταξω. Το περιεργο με αυτον τον ηχο που βγαζει ειναι οτι σε συγκεκριμενη θεση στο volume ο ηχος δεν δυναμωνει απλα αλλα αλλαζει κιολας και η θεση αυτη ειναι η ιδια που ηταν και στο παλιο vamp. Εντωμεταξυ ο Τhomann δεν εχει αλλο εφε στα ιδια λευτα

δεν παίρνεις ενα τηλεφωνακι στον έλληνα του Θωμά να σε εξυπηρετήσει???

ξέρω ακριβώς πως νιώθεις…

δεν υπάρχει χειρότερο,απτό να είσαι στην αναμονή τόσο καιρό και τελικά να παραλαμβάνεις προβληματικό προϊόν.

Ozmo, πρωτη σου κινηση ειναι να δοκιμάσεις το μηχάνημα και σε άλλο σπίτι. Βρες κανα φίλο σου και δοκίμασε το.

Δευτερη κίνηση διαβάζεις καλά το manual KAI τσεκάρεις και με άλλα καλώδια.

Γεια εγω ειμαι παλι. Σημερα μου ηρθε το καινουργιο bass v-amp αφου πριν δυο εβδομαδες περιπου ειχα στειλει το προβληματικο πισω. Ε: παλι τα ιδια ακριβως το ιδιο προβλημα. Αυτος ο ηχος ο περιεργος που ειχε και αυτο που επεστρεψα με μονη διαφορα οτι τωρα ειναι και κατι μεσα στην συσκευη που κουδουνιζει. Βιδα ειναι? κατι αλλο ηλεκτρονικο? δεν ξερω. Οπως και δεν ξερω τι σκατα να κανω πλεον. Να το ξαναστειλω πισω να μου ξαναστειλουν αλλο? φοβαμαι μην τριτωσει το κακο' date=' η να παραγγειλω αλλη μαρκα στα ιδια λευτα?????????[/quote']
Να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση; Πόσο σου στοίχισε το V-Amp, τελικά; Γιατί για αυτό που "κουδούνιζε", μάλλον δε φταίει ούτε το Thoman, ούτε η Behringer. Στις μεταφορές, πολλά γίνονται. Κι ο λόγος που σε ρωτάω πόσο σου πήγε το μαλλί, είναι γιατί αν το αγόραζες απο ένα μαγαζί στη χώρα σου, θα μπορούσες να το τσεκάρεις πριν το πάρεις. Κι επειδή τις τιμές τις έχω δει και στο thoman δε σου έρχεται φθηνότερα, γι' αυτό σου λέω...

Όπως και να έχει, αφού το συγκεκριμένο προϊόν επέλεξες, να απαιτήσεις να στο στείλουν. Κρίμα δεν είναι να δίνουμε τα ωραία μας λεφτά και δουλειά να μη κάνουμε;

Τιμή καταλόγου εργοστασίου 129.7 euro

Τιμή Thomann 98 euro

Τιμή στην Ελλάδα (Στόλλας) 130 euro (μέγιστη ενδεικτική τιμή). Αν το αγόραζε μετρητά σίγουρα επαιρνε έκπτωση το λιγότερο 10%.

Μεταφορικά Thomann 20 euro

Όποιος είναι κάλος στα μαθηματικά ας κάνει τον υπολογισμό του φοβερού ποσού που κέρδισε ο ozmo

σωστα δν χρειαζοταν ο θωμας...μπορει να πληρωνες παραπανω 10 ευρω...σιγα το ποσο αφου θα ειχες και την δυνατοτητα να τον δοκιμασεις και να δεις τι παιζει...εκτος αν τν δοκιμασες εδω και ηταν ολα οκ και μετα παραγγειλες απο θωμα.και παλι 10ευρω δν νομιζω να ειναι προβλημα

Δοκιμασα και σε αλλο σπιτι και με αλλα καλωδια αλλα τα ιδια. μεταφορικα δεν πληρωσα γιατι καναμε παραγγελια πολλα ατομα μαζι και το συνολο ηταν πανω απο 300 ευρω αρα τα μεταφορικα ηταν 0

Συμφωνώ ότι κάποια προϊόντα (πχ BOSS) αξίζει κανείς να τα αγοράζει από Ελλάδα μιας και η τιμή τους ίσως είναι και πιο χαμηλή από αυτή του Thomann.

Όποιος είναι κάλος στα μαθηματικά ας κάνει τον υπολογισμό του φοβερού ποσού που κέρδισε ο ozmo
Μπορεί να μη γλύτωσε πολλά λεφτά, όμως σίγουρα θα βρει το δίκιο του, όπως ακριβώς το είχα βρει κι εγώ σε αντίστοιχη κατάσταση:

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=32916#32916

Τα έκανα τα μαθηματικά μου. 118,00 ευρώ απο το Thoman, 113,00 ευρώ απο μαγαζί της Αττικής. Και το λέω, γιατί τόσο το πλήρωσα. O ozmo όχι μόνο δε κέρδισε αλλά έχασε 5,00 ευρώ (ε, σιγά τα λεφτά, θα μου πεις), έχασε την ευκαιρία να δει και να τσεκάρει αυτό που ήθελε, πριν το αγοράσει. Και πιο γρήγορα θα του το αντικαθιστούσαν και θα έβλεπε οτι "κουδουνίζει" και θα ζήταγε ένα άλλο. Τόσο απλά. Και στη τελική, τα λεφτά του θα μένανε στη χώρα που ζει.

Προφανως το προβλημα δεν ειναι του Thomann (δεν ειναι δυνατον να ελεγχει μια μια καθε συσκευη μαζικης παραγωγης που πουλαει,για αυτο αλλωστε εχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ :roll: )

Το προβλημα ειναι σαφως της κατασκευαστριας εταιριας και των "ποιοτικων" αντιγραφων αλλων συσκευων που κατασκευαζει... :roll: :lol:

Μπορεί να μη γλύτωσε πολλά λεφτά' date=' όμως σίγουρα θα βρει το δίκιο του, όπως ακριβώς το είχα βρει κι εγώ σε αντίστοιχη κατάσταση[/quote']Έχω στείλει 2 μηχανήματα εντός εγγύησης στο Στόλλα (μέσω του μαγαζιού που τα είχα αγοράσει) και δεν είχα πρόβλημα. Ούτε μου τα άργησαν πολύ. Μήπως το μαγαζί που αγόρασες τον ενισχυτή δεν ήθελε να σε εξυπηρετήσει; Γιατί έτσι όπως τα λες, θέλουν πολύ ξύλο οι τύποι...

Μήπως το μαγαζί που αγόρασες τον ενισχυτή δεν ήθελε να σε εξυπηρετήσει; Γιατί έτσι όπως τα λες' date=' θέλουν πολύ ξύλο οι τύποι...[/quote']
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ... :evil: :evil:

Και τα μηχανήματα που αντικαθιστούν ή επισκευάζουν, που έχεις την εντύπωση οτι καταλήγουν; Στον επόμενο που θα ψωνίσει. Τι κάνει ο Thoman κι ο κάθε Thoman το μηχάνημα που σου αντικαθιστά; Το γυρίζει στη Behringer ή το πάει για ανακύκλωση; Όχι βέβαια. Θα το επισκευάσει και θα το στείλει σε άλλον.

Και τα μηχανήματα που αντικαθιστούν ή επισκευάζουν' date=' που έχεις την εντύπωση οτι καταλήγουν; Στον επόμενο που θα ψωνίσει. Τι κάνει ο Thoman κι ο κάθε Thoman το μηχάνημα που σου αντικαθιστά; Το γυρίζει στη Behringer ή το πάει για ανακύκλωση; Όχι βέβαια. Θα το επισκευάσει και θα το στείλει σε άλλον.[/quote']Τι λες ρε φίλε, σοβαρά; 8O 8O 8O

Πόσα χρόνια δούλεψες στον Thomann και τα ξέρεις τόσο καλά ρε αδερφέ;

Σοβαρά τώρα, τότε ποιός ο λόγος να πουλάει και B-stock, returned και refurbished μηχανήματα ο Thomann και ο κάθε Thomann φίλε μου; Προφανώς έχεις κάποια πειστικότατη εξήγηση και γι' αυτό φαντάζομαι...

Γιατι η behringer τι θα έκανε θα το πέταγε??

Ούτως η αλλως στα ηλεκτρονικά και στα ολοκληρωμένα που έχουν μεσα δεν παίζουν και πολλές επιδιορθώσεις....(απο ότι μου έχει πει γνωστός μου που κανει παρόμοια δουλειά δεν τους συμφέρει)..

Θα αντικαταστήσουν ή θα επιδιορθώσουν το πρόβλημα και μετά θα ξαναβγεί στην αγορά...

Και στην τελική σε τέτοια budget τι πέριμενες ? Δυστυχώς ότι δίνεις πέρνεις (στις περισσότερες περιπτώσεις)....

Καταλαβετε κατι...Τετοια μαγαζιά δεν είναι μπακάλικα...εσυ πιστεύεις ότι συμφερει τον "Θωμά" να κάνει μ@λ@κίες στους πελάτες του για φραγκοδίφραγκα...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα