PIII στα 1000MHz με 128 ραμ και 20ΓΒ σκληρο,1 CD και ενα CD recorder καλο και μια sοund Blaster live 1024 και μια GeForce MX440...Καλα περιττο να πω οτι ο υπολογιστης ηταν κορυφη πριν 7 χρονια που τον πηρα...Τωρα βεβαια τον εχω στο εξοχικο οπου βρισκομαι τωρα και τον εχω αποκλειστικα και μονο για ιντερνετ(κανει αξιοπρεπως τη δουλιεα του) και για να βλεπω κανενα DivX η να ακουω μουσικουλα(α και κανενα ΜΑΜΕ32)...Δε λεω τα εχει τα κολληματακια του αν παω να ανοιξω 4-5 Firefox αλλα δεν ειναι για πεταμα γιατι οπως προανεφερα για εδω που τον εχω και για τη δουλει του ειναι τζετ...
Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας αν αξιζει να τον φορματαρω και να του περασω Ubuntu...θα δουλεψουν η θα σερνονται??προβληματα συμβατοτητας δε θα εχει...πιστευω!!Αξιζει να καταπιαστω να τα περασω η να κατσω στα (σαπια winXP) αβγα μου??? :roll:
Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας αν αξιζει να τον φορματαρω και να του περασω Ubuntu...θα δουλεψουν η θα σερνονται??προβληματα συμβατοτητας δε θα εχει...πιστευω!!Αξιζει να καταπιαστω να τα περασω η να κατσω στα (σαπια winXP) αβγα μου??? :roll: