έχει κανείς το Tonelab LE?

frunobulax

Μέλος
Πόντοι
36
δεν βρήκα κάτι σχετικό στο search και ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει το LE (όχι το SE) για να μου πει εντυπώσεις...

Έχω το SE και είμαι υπερ-ευχαριστημένος αλλά είναι τεράστιο το άτιμο!!! Θα με βόλευε σε κάποιες περιπτώσεις ένα μικρότερο (όπως είναι το tonelab LE)..

και πριν αρχίσετε τις φωνές :D ναι το ξέρω ότι έχει φριχτό χρώμα!! και φυσικά γνωρίζω το μειονέκτημα του ενός expression pedal. Απλά θέλω να μάθω αν είναι τόσο καλό και πρακτικό όσο το μεγάλο

ευχαριστώ!

Οσο για το χρωμα' date='διαφωνω οτι ειναι "απαισιο" :)[/quote']
:D :D

καλά, δεν είναι και ροζ με μπλε βούλες!!! αλλά σε σύγκριση με το σκούρο μπλε του se είναι χάλια...!!!

Ευχαριστώ για το λινκ, τα reviews του harmony central τα τσακάρω πάντα, απλά έλεγα αν την έχει κανένας απο εδω μέσα... και ίσως αν κάποιος έχει συγκρίνει και τις δύο, ακόμα καλύτερα!

Απλά θέλω να μάθω αν είναι τόσο καλό και πρακτικό όσο το μεγάλοευχαριστώ!
Ειναι και πιο "καλο" (ειναι 24 bit εν αντιθεσει με το SE που ειναι 20 οποτε υποθετικα ,εγω τα εβαλα πλαϊ-πλαϊ και τουλαχιστον στα εφε δεν διαπιστωσα καμμια διαφορα, εχει πιο πιστα simulations) και πιο πρακτικο μια και εχει digital output (που το SE δεν εχει) αλλα και πιο ευελικτο eq & βεβαια τρια νεα εφε: ενα μεταλαδικο distortion,σλαπ reverb & ΑΚΟΜΑ ενα chorus.. :lol:

ομως αν εχεις συνηθισει τη χλιδη των 2 expression pedals ,θα σου λειψει.Σαν μηχανισμα :lol: παντως ΣΚΙΖΕΙ και εξακολουθει να ειναι κλασεις ανωτερο απο οποιαδηποτε αλλη "πεταλιερα" ειδικα αν σου αρεσουν οι ζεστοι "παραδοσιακοι" ηχοι & τα λιγα αλλα πολυ "οργανικα" εφε! :wink:

.Σαν μηχανισμα :lol: παντως ΣΚΙΖΕΙ και εξακολουθει να ειναι κλασεις ανωτερο απο οποιαδηποτε αλλη "πεταλιερα" ειδικα αν σου αρεσουν οι ζεστοι "παραδοσιακοι" ηχοι & τα λιγα αλλα πολυ "οργανικα" εφε! :wink:
Τρελός έρωτας με το SE!!! δεν το αλλάζω με τίποτα! Απλά θα με βολέψει σε κάποιες περιπτώσεις το μικρότερο LE. Και αφού τα τσέκαρες μαζί και μου λές ότι είναι εξίσου καλα, για εμένα καλύτερα δεν γίνεται!!!

PS (off topic): Μηχάνισμα??? φαν του Κουτρουμπούση κι εσύ??

φαν του Κουτρουμπούση κι εσύ??
Φανατικος!!!

Το "Εn αγκαλιά de Κρισγιαούρτι" το εχω διπλα στο κρεββατι μου μαζι με το αλλο ευαγγελιο (τα απαντα του Καβαφη) :)

μη λες πολλα ομως η...ΚΔΟΑ των ...κατακριτων του SE μπορει να σε μεταβαλει σε...ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ!!! :lol: :lol: :lol:

φαν του Κουτρουμπούση κι εσύ??
Φανατικος!!!

Το "Εn αγκαλιά de Κρισγιαούρτι" το εχω διπλα στο κρεββατι μου μαζι με το αλλο ευαγγελιο (τα απαντα του Καβαφη) :)

μη λες πολλα ομως η...ΚΔΟΑ των ...κατακριτων του SE μπορει να σε μεταβαλει σε...ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ!!! :lol: :lol: :lol:
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ :lol: :lol: :lol: :D

Γιατί αναφέρεστε στην Tonelab με το ουδέτερο άρθρο "το"??

Πχ "το LE", "το SE" :lol:

Γιατί είναι ΤΟ μηχάνημα και όχι ΤΗ μηχάνημα. ¶ρα λάθος λέμε και Η tonelab αλλά κανονικά θα έπρεπε να λέμε ΤΟ tonelab

¶ρα με την ίδια λογική πρέπει να λέμε: ΤΟ Gibson, ΤΟ Fender, TO Ibanez, μιας και όλα είναι όργανα :lol:

μάλλον εννοεί 'ΤΟ' πολυεφφε. :wink:

μάλιστα μου φαίνετε πιο λογικό διότι στην ουσία δεν είναι πεταλιερα για να χρησιμοποιήσει το ‘η’ :wink:

επίσης 'η' gibson είναι κιθάρα όποτε το 'η' της πάει καλύτερα :wink:

δεν στην λέω elavd, ανάλαφρη κουβεντούλα κάνουμε :wink:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
¶ρα με την ίδια λογική πρέπει να λέμε: ΤΟ Gibson' date=' ΤΟ Fender, TO Ibanez, μιας και όλα είναι όργανα :lol:[/quote']
Αυτά είναι ονομασίες εταιριών 8O

Και το κάψιμο συνεχίζεται.... :lol: :lol:

Να λέμε τότε "H Gibson" σαν όνομα εταιρείας αλλά και "Το Gibson Les Paul" σαν όργανο να μην μαλώνουμε; ;)

επίσης 'η' gibson είναι κιθάρα όποτε το 'η' της πάει καλύτερα :wink:
δεν σας φαινεται λογικοτερο?? 8O

SORRY frunobulax για τα offtopic σχόλια...
Δεν τρέχει τίποτα παιδιά, ίσα-ίσα που έχει πλάκα η κουβέντα αυτή!

¶λλωστε απάντηση πηρα για αυτο που ήθελα.

Ο λόγος που λέω "το" και οχι "η" είναι (υποσυνείδητα) οτι δεν δίνω "προσωπική" αξία στην κάθε πεταλιέρα και στο κάθε μηχάνημα γιατί είναι είναι προιον μαζικής παραγωγής που ΠΡΕΠΕΙ να είναι ολόιδιο κάθε φορά!! Μια κιθάρα (που είναι προιόν μαζικής παραγωγής) δεν είναι ίδια με την άλλη... Είναι λοιπόν "η", ενώ το δικό μου tonelab που είναι ολόιδιο με όλα τα άλλα είναι "το".

Εγώ λέω να κρατήσεις την SE και να πάρεις και μία LE. Τη μια για όταν είναι να μετακινείσαι πολύ και την άλλη όταν είναι να γουστάρεις πολύ. Εμένα πάντως οι πεταλιέρες και τα πολυεφέ γενικά δε μ'αρέσουν. Με ένα boost, ενα delay, άντε και ένα wah είμαι οκ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back