Παιδιά, πάει να μου στρίψει
Το γεγονός ότι κι άλλοι πολλοί έχουν βρεθεί στην ίδια θέση, πράγμα που κατάλαβα
διαβάζοντας όλα τα σχετικά threads, ελάχιστα με παρηγορεί...
Εδώ και 4 μήνες, ψάχνω τους "σωστούς" Vintage single coils για αλλαγή των stock
μαγνητών σε μιά Blade strat που έχω. Διάβασα τα πάντα στο Google, άκουσα ξανά-
μανά όλα τα clips που κυκλοφορούν, έχοντας παράλληλα σχεδόν ''αποστηθίσει " κάθε
review στο net που στο σύνολό τους γράφονται απο υπαλλήλους των σχετικών εταιρειών, πιστεύω,στο τέλος πόνεσαν τα μυαλά μου χωρίς να μπορώ να καταλήξω :
Οι απαιτήσεις μου για "στρατο-χορδίλα" χωρίς μουντάδα, καλύπτονται απο προτάσεις για Fender custom shop 54, 57/62, 69 που μου έγιναν σε παλιότερο thread - έλα όμως
που κανένα απ' τα προαναφεθέντα σετ δεν είναι rw/rp... Παίζω και ηχογραφώ σε χαμηλές εντάσεις στο σπίτι, γι αυτό θέλω ήσυχους μαγνήτες - τουλάχιστον στις θέσεις
2 και 4. Οι Κinman είναι απλησίαστοι, οπότε αναγκαστικά πηγαίνω σε Lindy Frallin ή Dimarzio area 58 που η τιμή τους παλεύεται.
Εχει κανείς Dimarzio ώστε να νπορεί να μου "περιγράψει" τον ήχο τους ?
Μήπως εκτός απο noiselles είναι επίσης μουντοί - χωρίς χαρακτήρα και stratiness, όπως κάποιοι άλλοι, ειδικά σε rosewood ?
Για ρίχτε κανά ποστάκι, ώ γενναίοι μου ;D
Το γεγονός ότι κι άλλοι πολλοί έχουν βρεθεί στην ίδια θέση, πράγμα που κατάλαβα
διαβάζοντας όλα τα σχετικά threads, ελάχιστα με παρηγορεί...
Εδώ και 4 μήνες, ψάχνω τους "σωστούς" Vintage single coils για αλλαγή των stock
μαγνητών σε μιά Blade strat που έχω. Διάβασα τα πάντα στο Google, άκουσα ξανά-
μανά όλα τα clips που κυκλοφορούν, έχοντας παράλληλα σχεδόν ''αποστηθίσει " κάθε
review στο net που στο σύνολό τους γράφονται απο υπαλλήλους των σχετικών εταιρειών, πιστεύω,στο τέλος πόνεσαν τα μυαλά μου χωρίς να μπορώ να καταλήξω :
Οι απαιτήσεις μου για "στρατο-χορδίλα" χωρίς μουντάδα, καλύπτονται απο προτάσεις για Fender custom shop 54, 57/62, 69 που μου έγιναν σε παλιότερο thread - έλα όμως
που κανένα απ' τα προαναφεθέντα σετ δεν είναι rw/rp... Παίζω και ηχογραφώ σε χαμηλές εντάσεις στο σπίτι, γι αυτό θέλω ήσυχους μαγνήτες - τουλάχιστον στις θέσεις
2 και 4. Οι Κinman είναι απλησίαστοι, οπότε αναγκαστικά πηγαίνω σε Lindy Frallin ή Dimarzio area 58 που η τιμή τους παλεύεται.
Εχει κανείς Dimarzio ώστε να νπορεί να μου "περιγράψει" τον ήχο τους ?
Μήπως εκτός απο noiselles είναι επίσης μουντοί - χωρίς χαρακτήρα και stratiness, όπως κάποιοι άλλοι, ειδικά σε rosewood ?
Για ρίχτε κανά ποστάκι, ώ γενναίοι μου ;D