Έφυγε και ο Δάκης...

Οι νεότεροι θα τον θυμούνται από  αυτό το κομάτι περισσότερο.... rip κ αυτος....

Aπο τα καλυτερα παιδια !!Εξαιρετος τραγουδιστης και ανθρωπος.Θα το ξαναγραψω και ας γινομαι κουραστικος.ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΜΕ επικινδυνα .Μεσα σε μια εβδομαδα 2 κορυφες εφυγαν.

Το μονο παρηγορο ειναι οτι ξεκουραστηκε γιατι βασανιστηκε παρα πολυ τον τελευταιο καιρο.

Να ζησουμε να τον θυμομαστε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
είχα την τύχη να τον δω μιά και μοναδική φορά ζωντανά στο Φεστιβαλ τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη

μικρό παιδάκι ήμουν, αλλά με έτρεχε ...η γιαγιά μου !

ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΜΕ επικινδυνα
Περικλή, συνήθισε το γιατί μόνο τέτοια έχουμε μπροστά μας.

Μεγαλώσαμε και εμείς, αλλά μεγάλωσαν και οι "ήρωες" μας...

Να ζησουμε να τον θυμομαστε
Μαζί με τα καλοκαίρια στο On The Rocks- ωραίες εποχές.

Οκ κρίμα ο άνθρωπος μα εντάξει, δεν ήταν ποτέ κάτι ιδιαίτερο. 

και τι θα πει λιγοστεύουμε; Γιατί λιγοστεύουμε, επειδή πέθανε ο Δάκης; 

Οκ κρίμα ο άνθρωπος μα εντάξει, δεν ήταν ποτέ κάτι ιδιαίτερο. 

και τι θα πει λιγοστεύουμε; Γιατί λιγοστεύουμε, επειδή πέθανε ο Δάκης; 

όχι βέβαια.

Αφού καθημερινά βγαίνουν νέα ταλέντα. Πολύ καλύτερα απο τον Δάκη. πσσσσ

όχι βέβαια.

Αφού καθημερινά βγαίνουν νέα ταλέντα. Πολύ καλύτερα απο τον Δάκη. πσσσσ

Μιλάς για τραγουδιστές προφανώς. Φυσικά και βγαίνουν. Δεν λείπουν οι καλοί τραγουδιστές. Ποτέ δεν έλειπαν. Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο. 

Μιλάς για τραγουδιστές προφανώς. Φυσικά και βγαίνουν. Δεν λείπουν οι καλοί τραγουδιστές. Ποτέ δεν έλειπαν. Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο. 
ας έρθουν οι τραγουδιστές που βγαίνουν και δεν λείπουν μετά από 50 χρόνια να μας πούν ένα τραγούδι

ας έρθουν οι τραγουδιστές που βγαίνουν και δεν λείπουν μετά από 50 χρόνια να μας πούν ένα τραγούδι

Θα έρθουν φαντάζομαι και με πολύ καλύτερα τραγούδια από το τσαι με λεμόνι στο μπαλκόνι. Είμαι σίγουρος δηλαδή. 

Θα έρθουν φαντάζομαι και με πολύ καλύτερα τραγούδια από το τσαι με λεμόνι στο μπαλκόνι. Είμαι σίγουρος δηλαδή. 
το τι είναι καλό τραγούδι το κρίνει κι ο κόσμος.

Κι αν ο κόσμος θέλει τσάι από έναν 80χρονο αυτό σημαίνει ότι ο 80χρονος δεν έφτασε να τραγουδάει τυχαία.

Και δεν θα το κρίνω ούτε εγώ ούτε εσύ.

ο Δάκης έγραψε ιστορία στο ελληνικό ελαφρό τραγούδι από την δεκαετία του 1960. Κι αυτοί που ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες να μειώσουν τέτοια ιστορία κρίνονται ανάλογα.

το τι είναι καλό τραγούδι το κρίνει κι ο κόσμος.

Κι αν ο κόσμος θέλει τσάι από έναν 80χρονο αυτό σημαίνει ότι ο 80χρονος δεν έφτασε να τραγουδάει τυχαία.

Και δεν θα το κρίνω ούτε εγώ ούτε εσύ.

ο Δάκης έγραψε ιστορία στο ελληνικό ελαφρό τραγούδι από την δεκαετία του 1960. Κι αυτοί που ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες να μειώσουν τέτοια ιστορία κρίνονται ανάλογα.

Και αυτοί που κρίνουν τους επικρίνοντες θα κριθούν ανάλογα επίσης. Για να μη σου πω ότι θα κριθούν κι αυτοί που κρίνουν τους κρίνοντες που επικρίνουν μετριότητες. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και αυτοί που κρίνουν τους επικρίνοντες θα κριθούν ανάλογα επίσης. Για να μη σου πω ότι θα κριθούν κι αυτοί που κρίνουν τους κρίνοντες που επικρίνουν μετριότητες. 
πω πω τι λες τώρα....

σκιάχτηκα...

Νομίζω δεν είναι η κατάλληλη ώρα για τέτοιες κουβέντες, ο άνθρωπος έφυγε χθες και είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Ίσως είναι από τις στιγμές που αν δεν έχουμε κάτι καλό να πούμε, καλύτερα να μην πούμε τίποτα.

Trending...

Νέα θέματα

Back