Εδω τελειωνει η αναζητηση

Φανταστείτε ότι ένα χρόνο μετά από αυτή την εκπομπή - το'84 - βγήκε αυτή η κλασσική συλλογή (την οποία την έχω ακόμη, και σχεδόν αγρατζούνιστη γιατί δεν ήμουν και πολύ φαν του ελληνόφωνου...)

bloody_sunday είπε:
Φανταστείτε ότι ένα χρόνο μετά από αυτή την εκπομπή - το'84 - βγήκε αυτή η κλασσική συλλογή (την οποία την έχω ακόμη, και σχεδόν αγρατζούνιστη γιατί δεν ήμουν και πολύ φαν του ελληνόφωνου...)

Οχι punk και μαλακίες...Αυτό είναι πραγματικό...ΠΑΝΚ!  :) :)

Superfunk είπε:
μιλαμε για το απολυτο,το τελειο και τελειωτικο....
Εντάξει, είναι ΠΑΝΚ, αλλά πιστεύω ότι σου έχω καλύτερο:

ginargiros είπε:
Ρε Νίκο ειλικρινά, που τα βρίσκεις αυτά; ;D
+1

Εν η μααααανααααα μου που φταίει...!

Πιασάρικο χαχαχαχα

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αυτοι οι μουσικοι εχουν παιξει σε απειρες ελληνικες βιντεοκασσετες των 80's.

gallery_63654_40_1180.gif

Απλά σουρεάλ! Δεν υπάρχει.

Ειδικά με την τυπισσα στο 2.33 πήγα να πεθάνω απο τα γέλια.

και τι στίχος έτσι....

Eίμαστε και συνάδελφοι (μηχανικοί) με τον φίλτατο τραγουδιστή, είναι κακό αυτό?  ;D

Πάντως πέρα από την πλάκα, πάτησα στην τύχη ένα άλλο κομμάτι, και χωρίς να είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο, δεν έχει καμμία σχέση με αυτό το κλιπ του 1983  ;D

Προφανώς το ''νέο αίμα'' τους έκανε καλό  ;D (υποθέτω ότι συμμετέχουν οι απογονοι του mainman της μπάντας - δηλαδή ο πιτσιρίκος (η Dimebag Darell κιθάρα δεν κολλάει και τόσο στο κλίπ  ;D ;D) και η κοπελιά-τραγουδίστρια)

Α, και η κοπελιά είναι πολύ όμορφη  ;)

oriones-exodos

Ειλικρινά δεν ξέρω πως αισθάνομαι με τέτοια βίντεο/τραγούδια...απλά με ξεπερνάνε και οι λέξεις δεν είναι αρκετές...πάσο  ;D...

Σας παραθέτω ένα απόσπασμα -αν τόχετε ποστάρει στο παρελθόν απολογούμαι- απο έναν απίθανο τύπο, ο δίσκος του ακόμα υπάρχει στην παρέα μας, θρύλος  :o!!!

ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΑΣ(koukoutaras & atziteisions) Apo pou kai pou

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back