Eastwood Airline Tuxedo

matawan

Μέλος
Πόντοι
48
Μετά την αγορά της Eastwood H44 και τον ενθουσιασμό που την συνόδευσε, δρομολόγησα και την απόκτηση της Tuxedo, η οποία αποδείχθηκε απλά εξαιρετικό όργανο, από κάθε άποψη... κοστίζει 700 ευρώ, αξίζει όμως πολύ περισσότερα...

378blog_tuxedo.jpg

και ένα χαζούλικο video που μόλις έφτιαξα

http://www.youtube.com/watch?v=eAa_jH8Co-g

Μα καλά,κανείς δεν "συγκινήθηκε"??κρίμα και ντροπή... ??? >:(

Εγω στα έχω πει κατ ιδίαν...

Aπο playability τι λέει το όργανο; Δυστυχώς είναι λίγο δύσκολο να βρεί κανείς στην Ελλάδα μαγαζί που να τις φέρνει για να παίξει. Πάντως από retro looks σκοτώνουν τα όργανα.

Εμένα μου αρέσει η Ichiban - Jazzmaster με mini Humbuckers τι άλλο να πούμε... Απο Ventures μέχρι Neil Young, ότι δεν μπορούν να κάνουν οι "mainstream" "βασικές" μας κιθάρες...

Και αυτή απο τον Αrne, για άλλη μια φορά υπήρξε εξαιρετικός. Η κιθάρα έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, είναι πανέμορφη, έχει χαρακτήρα, ήρθε μια χαρά σεταρισμένη και μπορεί πραγματικά να κάνει σχεδόν τα πάντα...

kpeyos είπε:
Εμένα μου αρέσει η Ichiban - Jazzmaster με mini Humbuckers τι άλλο να πούμε...
Που την είδες την ομοιότητα με την Jazzmaster δεν μπορώ να καταλάβω (εκτώς του trem)

marathon είπε:
Από τον Arne (όπως όλοι μας) http://www.taranaki-guitars.de/

Επειδή δεν έχει ηλεκτρονικό μαγαζί στείλε του mail.
Όχι και όπως όλοι μας... την δικιά μου Eastwood την είχα παραγγείλει τρία χρόνια πριν κατευθείαν από Καναδά (από τον ίδιο τον Mike Robinson, o oποίος είναι θαυμάσιος άνθρωπος και σωστότατος επαγγελματίας). Αν δεν σου αρέσει κατι επάνω της, του την επιστρέφεις, no questions asked. Aν είχα κάποιο αντιπρόσωπο κοντά μου ίσως να έκανα την παραγγελία από αυτόν, αλλά τότε δεν ήταν και τόσο διαδεδομένη η Eastwood (εντάξει, δεν είναι και Fender αλλά έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά σαν εταιρία από τότε).

έχοντας αγορασει δυο eastwood μέσα στο τελευταίο δίμηνο ( απο τον Arne ) οφείλω να πω ότι ήταν πραγματικά υποδειγματική η συμπεριφορά του, σε κάθε επίπεδο. Όσον αφορά τα όργανα, δηλαδή Tuxedo και H44, είναι τόσο καλοφτιαγμένα και "αγαπησιάρικα" που απλά they grow on you...

matawan είπε:
έχοντας αγορασει δυο eastwood μέσα στο τελευταίο δίμηνο ( απο τον Arne ) οφείλω να πω ότι ήταν πραγματικά υποδειγματική η συμπεριφορά του, σε κάθε επίπεδο.
+111111.Εχω παρει 4  ;D ;Dκιθαρες απο τον Arne.Αψογος επαγγελματιας και απειρα cool χαρακτηρας.

Οσο για την tuxedo την οποια εχω κ αρκετο καιρο,εξακολουθω να την θεωρω υπερκελεπουρι

Trending...

Νέα θέματα

Back