Drum solos που αφησαν εποχη.

pericles

Μέλος
Πόντοι
98
Ξεκινω απο την Ελλαδα με το εκπληκτικο σολο του Ντραμερ Γιωργου Τρανταλιδη στο δισκο Ζωντανοι στο Κυτταρο το 1971.Ο Γ.Τρανταλιδης επαιζε τοτε με τους Socrates.https://www.youtube.com/watch?v=WRAaoBb-6cE

Καταιγιδα ο Γιωργαρος !

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Iron Butterfly -Ron Bushy !!

Oταν αυτος εβγαζε αυτον τον ιδιαιτερο ηχο οι περισσοτεροι ντραμερ της εποχης ετρεχαν στους γναθοχειρουργους για επισκευη σιαγωνων. ;D ;D

δεν ειναι drum solo ,αλλα στα δικα μου αυτια ,που δεν εχω σχεση με ντραμς , ακουγεται σαν την πιο εμνευσμενη -αναγνωριστιμη αλλαγη

ποια ?  αυτη στο 5,30 

Δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος fan των drum solos αλλα αυτο ειναι σιγουρα το αγαπημενο μου

Ο Elvin Jones ηταν ισως ενας απο πιο ''μουσικους'' ντραμερς ολων των εποχων.Δεν εκανε επιδειξη ταχυτητας και rudiments αλλα οι δυναμικες του και ο ηχος του σε καθηλωναν /καθηλωνουν  !!Απιστευτη μουσικαρα !!Ο αγαπημενος μου .Εχει επηρεασει πολυ κοσμο !!Μπραβο Νικο που τον θυμηθηκες  ;)

pericles είπε:
Ο Elvin Jones ηταν ισως ενας απο πιο ''μουσικους'' ντραμερς ολων των εποχων.Δεν εκανε επιδειξη ταχυτητας και rudiments αλλα οι δυναμικες του και ο ηχος του σε καθηλωναν /καθηλωνουν  !!Απιστευτη μουσικαρα !!Ο αγαπημενος μου .Εχει επηρεασει πολυ κοσμο !!Μπραβο Νικο που τον θυμηθηκες  ;)
Συμφωνώ Peri. Ειδικά όταν είχε αυτό το jazz swing μέτρημα με τον Coltrane και άχνιζε σάν να τον έβγαζες απο την κατσαρόλα ήταν φοβερός . Απο τούς κορυφαίους όλων .

https://www.youtube.com/watch?v=Qn1xMVmLbWk

Με κουραζουν τα ντραμ σολος αλλα ο αποκατω,περα απο το οτι ειναι "τερας".

παιζει τοσο μουσικα που μπορω να τον ακουω σολο με τις ωρες.

Ο ντράμερ που αποτέλεσε το ίνδαλμα του Άνιμαλ, των Μάππετς

Όλα του τα παιξίματα, ήταν ένα συνεχές σόλο  :D

Eδω κοιταξτε τον ανθρωπο τι φτιαχνει. ;D

δεν ξερω αμα αφησε [ η προκειται να αφησει ] εποχη αλλα γουσταρω με 1000....www.youtube.com/watch?v=kkXBxzNCeN4&index=54&list=WL

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back