σορρυ αλλα αυτo ειναι drumset για αρχαριους όχι για προχωρημενους...s.dave67 είπε:Πως σας φενεται? http://www.thomann.de/gr/pearl_fz725zc_standard_21.htm
επαιξα και εγω εχθες με μια Vision Birch σε ενα studio με ωραια ακουστική. η κάσσα σκότωνε και ηταν αμαφλαριστη με powerstroke 4 coated. toms, floor tom με remo ambassador...δε μου αρεσαν πολυ.dionisissab είπε:Αν έχεις μια οικονομική άνεση, θα σού πρότεινα ίσως μια Ludwig ή μια Tama. Αλλά είναι αρκετά σχετικό.
επίσης, με την Pearl Vision έχω παίξει αρκετές φορές (την είχε ένα παληκάρι σ' ένα στούντιο στην Πάτρα) και μπορώ να ομολογήσω ότι δεν με ενθουσίασε. (για τα λεφτά της) (ίσως να έφταιγε και το κακό κούρδισμα που είχε κάνει)
Κι ένας άλλος επίσης καθηγητής παίζει με set από ρετάλια που δεν τα παίρνεις ούτε για 100 ευρώ και έχει κάβα μια DW collector series fool set των 10000 ευρώ πακεταρισμένα για χρόνια στην αποθήκη προφανώς για τα εγγονάκια.dionisissab είπε:Ο καθηγητής μου εδώ και 11 χρόνια παίζει και ηχογραφεί με μια drums των 300 ευρώ, χωρίς πειράγματα και εφέ.