Driver's Hit - Moonage daydream - Clips

Καλό αλλά "νωχελικό".....  Ίσως λίγη περισσότερη "ενέργεια" από όλους να το "ανέβαζε"!

• Ευχαριστώ
Reactions: Nestoras
ναι...ήταν λίγο laid back...

• Ευχαριστώ
Ξαναγράφω την απάντηση που έγραψα στον Dimsonic, καθότι επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως,

Να πω πως εμένα η ηχογράφιση (της πρόβας) δεν μ' αρέσει. Οι κιθάρες ακούγονται ξενερουά. Αλλά έχω βαρεθεί να τσακώνομαι με τον ντράμμερ - ηχολήπτη που θεωρεί πως πρέπει ν' ακουγόμαστε ως η μπάντα του Hilton.

Αλλά αφού δεν έχω και άλλο δείγμα ...

Hammond δεν υπάρχει, απλά ένα C9 simulation. 

Ξαναγράφω την απάντηση που έγραψα στον Dimsonic, καθότι επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως,

Να πω πως εμένα η ηχογράφιση (της πρόβας) δεν μ' αρέσει. Οι κιθάρες ακούγονται ξενερουά. Αλλά έχω βαρεθεί να τσακώνομαι με τον ντράμμερ - ηχολήπτη που θεωρεί πως πρέπει ν' ακουγόμαστε ως η μπάντα του Hilton.

Αλλά αφού δεν έχω και άλλο δείγμα ...

Hammond δεν υπάρχει, απλά ένα C9 simulation. 
την αδικία μου μέσα, έφαγα ένα τέταρτο προσπαθώντας να καταλάβω που πάνε οι απαντήσεις και πού οι παραθέσεις....

Αν δώσεις γκάζι μια χαρά είναι. Και θα έλεγα ότι είναι μια πιό πολιτισμένη έκδοση, αντί της raw power της ορίτζιναλ που μου άρεσε περισσότερο λόγω της προσέγγισης, εκτός από τις ελάχιστες ενστάσεις.

Τώρα τα οικογενειακά σας....μεταξύ σας.  :classic_rolleyes:

φυσικά η μπάντα του χίλτον δεν υπάρχει λόγος να παίζει Bowie...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Παιδιά thanks για τα σχόλια. Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέτε. Έχουν γνώσιν οι φύλακες.

Αν το ακουγε κανεις σε καποιο λαιβ σας,θα επαιρνε σιγουρα το νευρο που,οντως,του λειπει σε ενα βαθμο.

Ειστε λαιβ μπαντα,πως να το κανουμε.

Απο την αλλη Σερ,ακομα και καποιος που δε σας εχει δει ζωντανα,ακουει μια μπαντα που παιζει 

πολυ καλα,κομματι δυσκολο σε αποδοση, και μια φωνη-αντε να το ξαναπω για πολλοστη φορα ο ...στης και να γινω κουραστικος-

που σκοτωνει.

Ομορφα πραματα στο φιναλε.

• Ευχαριστώ
Ένα μπράβο κι από μένα Νέστορα, το αυθεντικό κομμάτι δεν το ξέρω αλλά η διασκευή σας είναι πολύ ωραία! Όντως ίσως να ήθελα να βγάζει λίγη ενέργεια παραπάνω κι εγώ αλλά κατά άλλα άψογο!!!

Δημήτρη μόνο και μόνο γι'αυτό.....-1 κάρμα! :classic_biggrin:
από μένα -2...

κρίμα τη βαρβάτη υπογραφή βρε....

• Haha
Ειστε φανταστικοι! Ειδικα η φωνη... ειναι παλαιας κοπης.

• Ευχαριστώ
Μπράβο ρε παιδιά.

"Ήσυχη" ηχογράφηση αλλά φαίνεται η ποιότητα. Νέστορα ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και σαν κιθαρίστα και σαν μουσικό. Ποτέ δεν με διαψεύδεις. Είσαι πάρα πολύ καλός. Η φωνή ... μην τα ξαναλέμε, το θέμα όμως είναι ότι όλη η μπάντα σπέρνει.

Μπράβο και πάλι.

• Ευχαριστώ
άντε πείτε του τα, γιατί μόλις έγραψα εγώ με αποπήρε και κάτι για ξενερουά μούλεγε, ότι τον ειρωνευόμουνα κλπ.....

εγώ έγραψα και κριτική ?

Εύγε!!!!!

• Ευχαριστώ
Ένα μπράβο κι από μένα Νέστορα, το αυθεντικό κομμάτι δεν το ξέρω αλλά η διασκευή σας είναι πολύ ωραία! Όντως ίσως να ήθελα να βγάζει λίγη ενέργεια παραπάνω κι εγώ αλλά κατά άλλα άψογο!!!
Δεν έχεις ακούσει έναν από τους κλασικότερους δίσκους της ροκ; Το Ziggy?

Όσο για τους λοιπoύς που είστε φίλοι μου στέλνω το ευχαριστήριο τσεκ στους λογαριασμούς σας. Τhanks.

• Like
Reactions: sultan of string

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα