Από τις 23:00 και μετά ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση.RayDTutto είπε:Τελικά όντως βγαίνετε 11.30;
για σενα Μr Siachamis, οτι θες.Costas Siachamis είπε:...Κώστα μου τι να πω .ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τα ντοκουμέντα !! Για την παρουσία σας. Για την ενέργειά σας την θετική. Και συνεχίζουμε για ακόμα καλύτερα !!
υ.γ. Την επόμενη θα διαχειριστείς ψηφιακή κάμερα, να έχουμε και ποιοτικότερο video. Το έχεις....κι αυτό.
Είσαι μοναδικά λαμπερός![]()
κυριε Νέστορα, η χαρα ηταν ολη δικη μου.Nestoras είπε:Cos_dr χάρηκα για τη γνωριμία και thanks για τα σχόλια.![]()
+1000000cos_dr είπε:Επέτρεψέ μου να πω οτι είσαι ενας απο τους καλυτερους κιθαριστες που εχω ακούσει ζωντανά και παικτικά και ηχητικα.
Κύριε;cos_dr είπε:κυριε Νέστορα, η χαρα ηταν ολη δικη μου.
Επέτρεψέ μου να πω οτι είσαι ενας απο τους καλυτερους κιθαριστες που εχω ακούσει ζωντανά και παικτικά και ηχητικα.
και γιατι δεν μου μιλησες ρε φιλε? Τι σου εκανα?Dinosp είπε:Κύριε cos_dr,
Ήμουν και εγώ εκεί, στο τελευταίο τραπεζάκι πίσω στον τοίχο... Ευτυχώς που πόσταρες το βίντεο και είδα τι γινόταν στη σκηνή ;D ;D ;D
Ήπια 3 Filandia (μπλιαχ) και το καταφχαριστηθηκα...
Ο Κύριος Νεστορας και η παρέα του ήταν οτι καλύτερο εχω ακούσει στο lazy...
Φοβεροί!!
Αγόρι μου, εσυ εισαι Νέος και Λαμπερός... Εγώ Γέρος... Και οπως λέει και ο βόρειος kwstas... "Δεν τους γουστάρω τους γέρους... Βρώμανε"cos_dr είπε:και γιατι δεν μου μιλησες ρε φιλε? Τι σου εκανα?
αααα... καλα.... τι να πω.Dinosp είπε:Αγόρι μου, εσυ εισαι Νέος και Λαμπερός... Εγώ Γέρος... Και οπως λέει και ο βόρειος kwstas... "Δεν τους γουστάρω τους γέρους... Βρώμανε"
Ειπα να μην ενοχλήσω...
Next time
The more you drink, the better we sound. ;DDinosp είπε:Ήπια 3 Filandia (μπλιαχ) και το καταφχαριστηθηκα...
Ο Κύριος Νεστορας και η παρέα του ήταν οτι καλύτερο εχω ακούσει στο lazy...
Φοβεροί!!