Dreaming impro......

ignantios

Μέλος
Πόντοι
98
το ειχα ανεβασει παλιοτερα σε ασχετο θεμα για την rp  ::).....ειπα να το ανεβασω ατοφιο ;D.Επεστρεψα γυμνος οπως παλια καλοκαιρι γαρ οταν γραφτηκε(τρεξτε να προλαβετε τα αποθεματα τελειωνουν.).Τον τελευταιο καιρο το ακουω πιο συχνα γιατι καποια σημεια του μου αρεσουν......

hyperpanos είπε:
Ωραίος φίλε, αλλά σε αδικεί ο ήχος  ;)
Δεν καταλαβαινω γιατι τον αδικει ο ηχος. Μια χαρα ειναι ο ηχος...λεβεντης  ;D

Εγω ενα πραγμα περιμενω απο εσενα. Να μας ανεβασεις βιντεακι ημιγυμνος στους -5 αν σου κοταει  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

TSotir είπε:
Δεν καταλαβαινω γιατι τον αδικει ο ηχος. Μια χαρα ειναι ο ηχος...λεβεντης  ;D
Την ηχογράφηση εννοούσα  :)

Mε πληγωνει οταν ασχολειστε με πραγματα μη ουσιωδη........ακου ο αλλος λεει με αδικει ο ηχος.Αλλος λεει για το  παιξιμο.......ρε...εδω μιλαμε μια εικονα χιλιες λεξεις.......εδω μιλαμε για rebranding OF GREECE... και σεις το χαβα σας.....Τελικα εχουν δικιο σας αξιζει η πτωχευση.Και να πω και μια ειδηση....αν γινει ξανα αυτο ,να το ξερετε...θα φυγω απο την χωρα.

fenderiarhs είπε:
Εγω ενα πραγμα περιμενω απο εσενα. Να μας ανεβασεις βιντεακι ημιγυμνος στους -5 αν σου κοταει  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
εχει γινει και αυτο.....παντως να ξερεις οτι γινεται γιατι υπηρχε ενα προβληματακι υγειας που σε συνδιασμο με αιματοκριτη 57-58!!!!!! καταλαβαινεις δουλευα σε αλλους βαθμους εγω....Τωρα εχω επανελθει στα φυσιολογικα μου.Χειμωνα με χιονια και εγω κυκλοφορουσα με κοντομανικο παντα και ιδρωμενος.Δεν γινοτανε για αλλο λγο περα της πλακας παντως. ;)

ignantios είπε:
Επεστρεψα γυμνος οπως παλια
Λες αλήθεια? Τότε σε αδικεί το video, που σε δείχνει από τη μέση και πάνω μόνο! ;D

Παλιά ήσουν απλώς ημίγυμνος! Πω πω ρε συ τι χάνουμε! ;D ;D

Αν έχει κι άλλο βάλτο χωρίς το director's cut. Δώσε. :D

fusiongtr είπε:
Λες αλήθεια? Τότε σε αδικεί το video, που σε δείχνει από τη μέση και πάνω μόνο! ;D

Παλιά ήσουν απλώς ημίγυμνος! Πω πω ρε συ τι χάνουμε! ;D ;D

Αν έχει κι άλλο βάλτο χωρίς το director's cut. Δώσε. :D
Ας ενημερωσει καποιος το νεο παρακαλω..... ;D

ignantios είπε:
Neo, ο ignantios δεν είναι κανας τυχαίος. Σέβεται τον ήχο του. Γνωρίζει οτι κατά τις ανακλάσεις εξασθενούν συχνότητες χρήσιμες για την απαρτίωση των μηνυμάτων που μεταδίδει μέσα από το παίξιμό του οπότε σμιλεύει το κορμί του ανάλογα για να διατηρεί ευδιάκριτη την ηχητική του υπογραφή.

θυμάμαι 30 χρόνια πίσω που μου έλεγε "Σένσεϊ, καλοί οι κοιλιακοί αλλά ακούω πικάρισμα στο 6ο overtone. Δε μαμιέται, θα φάω μερικά κεμπάπ για να ισορροπήσω το αρμονικό περιεχόμενο. Μπροστά στον ήχο τι είναι τα κάλλη?"

Η πλάκα είναι οτι χάρη στον ήχο του δεν βλέπεις καν τη θόλωση στους κοιλιακούς (γιατί το παίξιμό του απευθύνεται στις αισθήσεις και όχι μόνο στην ακοή).

ignantios είπε:
........Με videos που να φαίνεται ολόγυμνος με την κιθάρα να κρύβει το επίμαχο σημείο παρακαλώ! :D

Neo, ο ignantios δεν είναι κανας τυχαίος. Σέβεται τον ήχο του. Γνωρίζει οτι κατά τις ανακλάσεις εξασθενούν συχνότητες χρήσιμες για την απαρτίωση των μηνυμάτων που μεταδίδει μέσα από το παίξιμό του οπότε σμιλεύει το κορμί του ανάλογα για να διατηρεί ευδιάκριτη την ηχητική του υπογραφή.

πχ θυμάμαι 30 χρόνια πίσω που μου έλεγε "Πέτρο, καλοί οι κοιλιακοί αλλά ακούω πικάρισμα στο 6ο overtone. Δε μαμιέται, θα φάω μερικά κεμπάπ για να ισορροπήσω το αρμονικό περιεχόμενο. Μπροστά στον ήχο τι είναι τα κάλλη?"

Η πλάκα είναι οτι χάρη στον ήχο του δεν βλέπεις καν τη θόλωση στους κοιλιακούς (γιατί το παίξιμό του απευθύνεται στις αισθήσεις και όχι μόνο στην ακοή).
Όλα αυτά είναι γνωστά τοις πάσι. Δεν μιλώ για κοιλιακούς, γνωρίζω! Μιλώ για κωλιακούς. :D

fusiongtr είπε:
........Με videos που να φαίνεται ολόγυμνος με την κιθάρα να κρύβει το επίμαχο σημείο παρακαλώ! :D

Όλα αυτά είναι γνωστά τοις πάσι. Δεν μιλώ για κοιλιακούς, γνωρίζω! Μιλώ για κωλιακούς. :D
επειδη εσυ το ζητησες..... ;D

p.s ευχαριστω ΠΕΤΡΟ εχεις γουστο στους αντρες.... :P

ignantios είπε:
επειδη εσυ το ζητησες..... ;D
Αν και το είχα δει, σ' ευχαριστώ πολύ! Από που άραγε προέρχεται αυτό το ατέλειωτο sustain?

Speak master, speak! ;D

fusiongtr είπε:
Αν και το είχα δει, σ' ευχαριστώ πολύ! Από που άραγε προέρχεται αυτό το ατέλειωτο sustain?

Speak master, speak! ;D
βγαζεις μπλουζα,ακουμπας κιθαρα στη κοιλια και ασε την φυση να κανει την δουλεια της ;)

ignantios είπε:
βγαζεις μπλουζα,ακουμπας κιθαρα στη κοιλια και ασε την φυση να κανει την δουλεια της ;)
μ αρεσει που οι μάγοι δεν αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.

Neo, πρέπει να έχεις φάει κάτι που προκαλεί τυμπανισμό πρώτα (πχ χοιρινό με σέλινο)

Food for sustain ;)

Τι να μας πεις τωρα ρε Ιγνατιε απο τη ζωη σου....  ;D

Αποσπασμα απο το νεο μου εργο με τιτλο (ειχα προαναφερθει σχετικως σε αλλο θεμα)

"Ηρθες ενα βραδυ που βαριωμουν και κοιμωνουν

Κι εφυγες μες στα μεσανυχτα τρελη ξεμυαλισμενη"

Αποσπασμα (εκτελεστικον)

Σε ρυθμο μπουμ μπουμ τσα τσα, μπουμ μπουμ τσα τσα.

Μουσικη και στειχοι δικοι μου.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back