Ωραια οσα λετε!
Εγω προσωπικα εχω κουραστει απο αυτη τη μπαντα... Το συγκεκριμενο δισκακι, το ακουω απο τη μερα που ανοιξα το τοπικ συνεχεια, αλλα δεν μου λεει κ πολλα... Μου φαινεται οτι οι Θιατερ, ειναι σε μια φαση λιγο οριακη, λιγο αγονη!
Εχουν το εκπληκτικο ταλεντο και ολοι μαζι και ξεχωριστα, να γραφουν δισκους πολυ καλους σε σχετικα μικρα χρονικα διαστηματα.
Οπως λενε κ οι ιδιοι στο βιντεο για το Τρειν οφ Θοουτ, τους πηρε πολυ λιγο να συνθεσουν τα κομματια αλλα δεν το λενε παραεξω (!!!) γιατι οι φανς θα αρχισουν τα σχολια οτι ειναι προχειρογραμμενο κτλ κτλ!!! Προφητικη δηλωση!!
Το συγκεκριμενο, λοιπον, δισκακι μου θυμησε αρκετα πραγματα. Μου θυμησε λιγο απο παλιους, μελωδικους Θιατερ, λιγο απο Τσειντζ οφ Σιζονς, λίγο απο Φολλινγκ ιντου Ινφινιτι.
Το "προβλημα" μου ειναι οτι πλεον, οι αρμονιες τους ειναι τοσο προβλεψιμες που εκνευριζομαι!!! Μου ακουγονται ανεμπνευστοι! Προσπαθουν να εφαρμοσουν σε καθε λεπτο οτι ξερουν κ δεν ξερουν! Κ ελεος πια με το σρεντινγκ του Πετρουτσι και τα 32ά!!!
Οσο και να το θες, Νταιμπαγκ δε θα γινεις! (δειτε το βιντεο Chaos In Motion, που εχουν παραφραση μια λεξη με το ονομα του αδικοχαμενου μεγα-κιθαριστη εν ειδει φορου τιμης). Δλδ, ποοοοσο δυσκολο ειναι να πει καποιος απο τους υπολοιπους στον Πετρουτσι,
- ρε φιλε, καλη η φασουλα σου εδω κ 2 δισκους, 3 αν βαλουμε κ το προσωπικο σου, αλλα το απειρο σρεντ θελει κ να ξεκαθαριζουμε καμια νοτα! (δειτε παλι το λαιβ που λεω παραπανω....) κανα εφεδακι ετσι για ατμοσφαιρα? δοκιμασε, πειραματισου!
Αρνουμαι επιπλεον, να πιστεψω οτι κοτζαμ Ρουντες, και γραφει τετοια σολο... Αν δειτε κ το λαιβ, φανερωνει τον πραγματικο του εαυτο... Ο ανθρωπος κιθαριστας ηθελε να γινει απλα εχασε τη στροφη!!!
Ο Πορτνου ειναι κλασσικα σταθερη αξια, αν κ ακουγεται λιγο κουρασμενος αλλα ευτυχως οχι κουραστικος!
Για τον ΛαΜπρη (ανευ οβελια) δεν θα τοποθετηθω, μιας κ πιστευω οτι οι αλλοι τον κρατανε στη μπαντα επειδη ειναι μαζι τους 20 χρονια, και ισως του χρωστανε λεφτα... Δεν εξηγηται αλλιως...Το στοναρισμα του αιωνα σε σχεδον καθε δισκο...Το απολυτο τεστ για το AutoTune!!!!
Ο κορεατης απο το Σικαγο, ειναι οπως παντα κατι αναλειωτο στο περασμα του χρονου. Αληθεια εχει κανει κανενα προσωπικο δισκο? Αν ναι, θα ηθελα πολυ να τον ακουσω.
Εν κατακλειδι, το Black clouds... απλα μου επιβεβαιωσε οτι πλεον, αφου τα παιδια πουλησαν τα κερατα τους σε Ευρωπες και Ασιες παιζοντας προγκ ροκ μεχρι και το σιξ ντιγκριζ, αποφασισαν (αποφασισε ο Πορτνου ισως) οτι αρκετα με τα φλωρικα, ας παιξουμε μεταλ να πουλησουμε κ στο Αμερικα που μας εχουν του πεταματου... Πως γινεται αυτο? τι γουσταρει ο μεταλ κοσμος? Pantera, Dimmu Borgir (παιζουν blast beat στο 2ο κομματι, ελεος δλδ!) και δε συμμαζευεται, Tool κτλ κτλ κτλ, τα πηραν ολα αυτα τα εβαλαν σε ενα μιξερ, εριξαν κ μερικα σολο-ασκησεις-καταπονηση δακτυλων-το παιζω στο λαιβ κ αν το βγαλω ολοσωστα σηκωνω χερι κ αποθεωνομαι βαλαν κ το φαλτσο να λεει 2 λογια μην ειναι μονο γλαστρα κ νατο!!!
Σορυ για το μεγαλο ποστ, αλλα καπου επρεπε να τα πω, κ τετοια ωρα ειμαι στη δουλεια μονος μου!!! (νετ καφε)
Προειδοποιω οτι τους λατρευα για πολλα χρονια, κ οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο...Ιδωμεν!
Ευχαριστω! :