Download for free our last gig at Blue Barrel 27/5/16.The Tubescreamers Band

Πολύ ωραίοι. Μπράβο.

(Το πιανάκι το θάψατε... και το Sax ακούγεται λίγο παράταιρο)

Ευχαριστούμε.Τη μίξη την έκανα εγώ οπότε σίγουρα θα έχει κάποια λαθάκια.Ευχαριστώ για την παρατήρηση πάντως :)

Ωραίους ήχους έπιασες πάντως κατά τα άλλα... Μπράβο.

Κανα σχόλιο για το σετάπ της κιθάρας;

Απο κιθαρες χρησιμοποιησα μια strato- tele που μου εφτιαξε ο συνφορουμιτης argytar και μια Gibson SG Std.

Πετάλια: jam tubedreamer58, Wampler plexidrive, Dallas arbiter fuzzface,Dunlop cry baby,Digitech delay, και ενα booster.

Ολα αυτα σε μια κεφαλή Rivera M60 και μια καμπίνα 4χ12

Μπράβο και απο μένα πολύ ωραίος ήχος, συμφωνώ και γω τα πνευστά θέλουν λίγο ποιό μπροστά

Μπράβο και στο Γιατρό για τις κιθαράκλες του :D

Ειχα καιρό να ακούσω καλοπαιγμένο μπλούζ  :D

Μπράβο παιδιά.

Ωραίος ήχος. Όλα καλά....

Ακούω για τη μπάντα σας στο 1055 (όχι μόνο για σας - βασικά όλη μέρα στο αμάξι αυτά ακούω) και να που σας άκουσα εδώ.!

Κρίμα που με πήραν τα χρόνια και δεν τριγυρνάω στα μέρη αυτά. Κανα δυό φορές μόνο πήγα όταν έπαιζε η κόρη μου ή ο κουνιάδος μου....(είμαστε μουσική οικογένεια!)

Πάντως ωραία και ζυγισμένα πράματα!

Θα χαρω κάποια στιγμή να τα πούμε απο κοντά ,μπάς και σου αλλάξω γνώμη περι του μας πήραν τα χρόνια.Πληροφοριακώς ο πληκτράς μου είναι 66 χρονών. ;) Κατα τα άλλα χαίρομαι που σου αρέσει η όλη φάση

απο αυτά που άκουσα μ αρέσει το γκρούπ και αυτά που παίζεται  :D

Οπότε κατεβείτε Αθήνα θα χαρώ να σας ακούσω!

Εχουμε έρθει μια φορά στη Πετρούπολη ,και θέλουμε πολύ να ξαναέρθουμε, αλλα επειδή είμαστε πολλά άτομα έχουμε θέμα με τα μεταφορικά.

Trending...

Νέα θέματα

Back