Καθολου περιεργο, αφου το MIDI τοτε υπηρχε ηδη δυο χρονια στην αγορα.pericles είπε:MARK V ...αυτο που εχει ο Corea απο το 1985 !!Το οποιο ειναι MIDI
Αφου στο λεω εγω βρε Περικλη.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ εχει γινει split στο clavier ουτε αν εχει 2 προενισχυτες !!
Αλήτη...τι μου θύμισες τώρα! Είμαι σκοπιά στη Μυτιλήνη-γερμανικό-,καίγεται ο τόπος απο τους κεραυνούς και το ραδιόφωνάκι παίζει το Friends... Την επόμενη μέρα είχα πάρει τηλέφωνο να μου το αγοράσουν...pericles είπε:O Chic εδω με τους Steve Gadd , Eddie Gomez & Joe Farrel Ζωγραφιζουν στο αλπουμ Friends (δισκος αναφορας για τους λατρεις του ειδους !!)
O συγκεκριμενος μηχανικος δεν πρεπει να εχει καποια σχεση με την τροποποιηση του Rhodes V του Corea. Ο keyboard technician του για παρα πολλα χρονια, ο Brian Alexander, ειναι ο κυριος υπευθυνος για ολες τις τροποποιησεις και επισκευες του συγκεκριμενου μοντελου, καθως και για το sampling του πριν μερικα χρονια. Διαβασε ενα αποσπασμα παρακατω απο το Αμερικανικο site της Yamaha σχετικα με το Rhodes Mark V του Chick Corea.pericles είπε:Απλα μερικες φορες ειδικα απο τοτε που πεθανε ο Harold Rhodes διαφοροι λενε διαφορα. Αν μπεις στο Fender Rhodes story.com και διαβασεις τα λεγομενα του Ανθρωπου που ηταν το δεξι χερι του H.Rhodes (μηχανικος και συνσχεδιαστης του IV & V) δεν αναφερει τιποτα γι'αυτο το split!!
Είχε βγει το Friends το 1960; ;Dmarathon είπε:Αλήτη...τι μου θύμισες τώρα! Είμαι σκοπιά στη Μυτιλήνη-γερμανικό-,καίγεται ο τόπος απο τους κεραυνούς και το ραδιόφωνάκι παίζει το Friends... Την επόμενη μέρα είχα πάρει τηλέφωνο να μου το αγοράσουν...
Το 1960....βλέπαμε όλους του θρύλους που πάτε σήμερα να μιμηθείτε, live φίλος....άντε με τους ποντικαράδες!!!! ;D ;Dpericles είπε:Και πουσαι Χαρη μην σε τρακαρει πουθενα ο Ανεστης την εχεις βαψει !! 8) 8) 8)Ακου το 1960 ;D ;D ;D
Εκεί ποντάρω, στο ότι δεν ξέρει που μένω! ;Dpericles είπε:Και πουσαι Χαρη μην σε τρακαρει πουθενα ο Ανεστης την εχεις βαψει !! 8) 8) 8)Ακου το 1960 ;D ;D ;D
Ποσο τεραστιος αυτος ο τυπος. Σαν πληκτρας και συνθετης. Απλα Κορυφη. :-* Και τι μπαντα. Ποιον να πιασεις και ποιον ν'αφησεις, ολοι τους τερατα. Με σχεδον την ιδια συνθεση ειχαμε την τυχη να τους δουμε, ενα χρονο πριν το παραπανω live, στο Λυκαβηττο. Η μονη αλλαγη ηταν οτι στη θεση του Patitucci ηταν ο Mike Pope.pericles είπε:Εδω ο αρχοντας με το mark V ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ κατασταση!!