Πολύ ωραία κατασκευή, είμαι σίγουρος πως θα είναι κούκλα όταν τελειώσεις μαζί της.argytar είπε:Αυτό είναι σημαδάκι από σφιγκτήρι αλλά θα διορθωθεί μέχρι το τέλος στο στάδιο του γυαλλοχαρτίσματος πριν το βάψιμο....
Nάσο thanks man!!
Γνωστό και μη εξαιρετέο κόλπο αυτό και όπως λέει και ο Ron Kirn 'make sure you DON'T use your wife's iron!!' -και για καλό λόγο. Οπότε πήρα από τη μάνα μου ένα που είχε για πέταμα σχεδόν , το έβαλα στο εργαστήρι κι είμαι κομπλέ - δε δούλευε το ντεπόζιτο νερου για τον ατμό αλλά δε χρειάζεται για μαστορεματα....HellFire είπε:Πολύ ωραία κατασκευή, είμαι σίγουρος πως θα είναι κούκλα όταν τελειώσεις μαζί της.
Στο σημείο που η ίνες του ξύλου έχουν συμπιεστεί από το νταβιδι, μπορείς να το νοτίσεις με λίγο νερό, να το αφήσεις πέντε λεπτά.
Έπειτα βάλε από πάνω ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί και σιδέρωσε το σώμα σε αυτό το σημείο με ένα σίδερο ατμού, με τον ατμό στο maximum.
Μην το φοβηθείς.
Κάντο σε ένα παλιό ξύλο και θα δεις ότι δουλεύει.
Θεός ο Mr Kirn.argytar είπε:Γνωστό και μη εξαιρετέο κόλπο αυτό και όπως λέει και ο Ron Kirn 'make sure you DON'T use your wife's iron!!' -και για καλό λόγο. Οπότε πήρα από τη μάνα μου ένα που είχε για πέταμα σχεδόν , το έβαλα στο εργαστήρι κι είμαι κομπλέ - δε δούλευε το ντεπόζιτο νερου για τον ατμό αλλά δε χρειάζεται για μαστορεματα....
όντως πιάνει πάντως το κόλπο όποτε το έχω δοκιμάσει.
Να 'σαι καλά παίκτη, από το ebay της Αγγλίας τα τσίμπησα, αν θες διευθύνσεις στείλε μου πμ να τα ψάξω να στα στείλω.sofison είπε:Πολύ ωραία πάει η κιθάρα μπράβο.![]()
;D
Τα scrapers και τα πλανάκια από που τα τσίμπησες?
Θα τα βάλω και τα πουλάκια πού θα μου πάνε! Πήρα τα downcut bits του Stew Mac και δε φοβάμαι έχω και τις λούπες της μικροχειρουργικής οπότε λέω θα τα καταφέρω με τη σταθερή βάση και το δρεμέλιον!nasokosm είπε:Να σε δω να βάζεις τα πουλάκια ;D
RIP για τον Ηλία........messalion είπε:Ωραια γινεται
Φυσικα και δεν μας πειραζει αν δεν ειναι απολυτως ιδια τα πουλακια
Πιστευω οτι ενα μεγαλο κομματι εφυγε με την κοπη της ταστιερας προς την ολοκληρωση του προτζεκτΑργα και σταθερα βηματα απο δω και περα για να ειμαστε ΟΛΟΙ ησυχοι
![]()
Οταν ειδα να κοβεις την ταστιερα θυμηθηκα τον Ηλια που ημουν μπροστα και εκοβε μια εβενινη και του μπηκε στο ματι (δεν φορουσε γυαλια) σκονη απο το "dremel".Μιλαμε κατακοκκινο και δεν μπορουσε να το ανοιξει για καμια μερα![]()
προσοχη μεγαλη.Το συζητησαμε αργοτερα και επειδη ο εβενος ειναι σκληρο ξυλο οι σκλιθρες φευγουν σαν σφαιρες δεξια και αριστερα
κούκλα !!!! δώσε μας λίγο λεπτομέρεια να έχουμε να χαζεύουμε .....argytar είπε:Μια πλάκα την έχει πάντως με τα πετούμενα... α να δούμε τι θα γίνει το σώμα... μπλε πρασινο κιτρινο κόκκινο....
![]()
υπαρχει ενας ευκολος τροπος masking για τα inlayssofison είπε:Ωραία πουλάκια ;D ;D ;D
Πώς σκέφτεσαι να σημαδέψεις το περίγραμμα για να τα ντρεμελιάσεις μετά?