DIY OCD κλιψ (videos)

alderbody

ερασιtechniK
Πόντοι
148
...επανερχομαι με κλιπακια απο το OCD που εφτιαξα και περιγραφω εδω  ;)

Αυτο που θα ακουσετε ειναι το ιδιο πεταλι μεν, αλλα με αλλα "εντοσθια" δε, λογω του οτι το παλιο για καποιο

ανεξηγητο λογο σταματησε να δουλευει, και δεν εφτιαξε ποτε ο,τι κι αν δοκιμασα!  >:(  >:(  >:(

Οποτε η λυση ηταν μια, την οποια και ακολουθησα. Αφου αφαιρεσα μερικα υλικα το διελυσα (το 'φχαριστηθηκα

κιολας γιατι μου την εσπασε αγρια) και το ξαναεφτιαξα απο την αρχη...

Σαφως προτιμω το πεταλι ως booster γιατι γκαζωνει και παχαινει τον twin μου πολυ ωραια!

Αλλωστε οι βρωμιες δεν μου πολυαρεσουν, αν και το εν λογω πεταλι τα παει πολυ καλα στα βρωμικα.

Τα κλιπακια βεβαια δεν διεκδικουν δαφνες ποιοτητας, αλλα 'κατι' ακουγεται...    ::)

Ειναι οτι επιασε το μικροφωνο της καμερας...    :-[

Το rig που χρησιμοποιησα φαινεται εδω:

rig.jpg

Αρχικα εχουμε ενα κλιπακι με το OCD με το gain κλειστο, οπου boostαρει τον twin.

Στο τελος το κλεινω/ανοιγω για να φανει η διαφορα.

αυταααα....    :)

αν θελετε λεπτομερειες για τις αλλαγες που εκανα στο πεταλι, πειτε.

Για το πετάλι δεν ξέρω,μάλλον καλό είναι..Αλλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ την αλητεία σου στην πένα ρε παιδί μου, πώς το λένε  8)  ;D  :)

pastelius είπε:
Για το πετάλι δεν ξέρω,μάλλον καλό είναι..Αλλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ την αλητεία σου στην πένα ρε παιδί μου, πώς το λένε  8)  ;D  :)
χεχε.... thanks!

ΚΑ-ΤΑΠ-ΛΗΚ-ΤΙ-ΚΟΣ!

Και στο παίξιμό σου και στις ρυθμίσεις σου! Διαφωτιστικότατα κλιπ για τον καθένα!

Πολλά μπράβο!

FatalV είπε:
ΚΑ-ΤΑΠ-ΛΗΚ-ΤΙ-ΚΟΣ!

Και στο παίξιμό σου και στις ρυθμίσεις σου! Διαφωτιστικότατα κλιπ για τον καθένα!

Πολλά μπράβο!
Σ' ευχαριστω FatalV! ;)

πες οδό και αριθμό τώρα...:) ;)

Ωραία κλιπάκια και το πετάλι ακούγεται τζετ...τώρα βέβαια σε συνδυασμό με την ενισχυτάρα σου είναι γαμάτο...ρε γαμώτο εμένα τα πρίμα  με το resonance  δε μ'αρέσουν...γούστα είναι αυτα!!Μπράβο πάντως!!!

longshadow είπε:
Ωραίος ο Alder!!

Για θύμησε μου ,τι μαγνήτες φοράει η κυρία??
Thanks μακροshadow!

οι μαγνητες ειναι WCR SR...  απο τους παλιους, κανονικης παραγωγης.

theopas είπε:
...εμένα τα πρίμα  με το resonance  δε μ'αρέσουν...γούστα είναι αυτα
δεν εχεις αδικο, αν και απο κοντα ειναι αλλιως τα πραματα.

το καημενο το μικροφωνακι της καμερας τα ειδε ολα με τοσα herz στην ατμοσφαιρα...

ασε που λογω κιθαριστικης και πραγματικης ηλικιας τα αυτια μου γινονται λιγο ...περηφανα, οποτε τα θελω τα παραπανω πριμακια μου...

thanks παντως!  ;)

Μπράβο alderbody. Πολύ καλή δουλειά.Την επόμενη φορά όμως βάλε την κάμερα να κοιτάει τον ενισχυτή (άρα και το μικρόφωνο) για να γράψει τον ήχο direct, και όχι από τις αντηχήσεις.

yameth είπε:
Μπράβο alderbody. Πολύ καλή δουλειά.Την επόμενη φορά όμως βάλε την κάμερα να κοιτάει τον ενισχυτή (άρα και το μικρόφωνο) για να γράψει τον ήχο direct, και όχι από τις αντηχήσεις.
Thanks Chief!

να σου πω το σκεφτηκα, αλλα δεν το δοκιμασα φοβουμενος υπερβολικο κλιπαρισμα απο overload στο καψερο μικροφωνακι της καμερας. (ηδη κλιπαρει σε αρκετα σημεια)

Βλακωδως βεβαια, δεν το δοκιμασα...

...next time ;)

FatalV είπε:
ΚΑ-ΤΑΠ-ΛΗΚ-ΤΙ-ΚΟΣ!

Πολλά μπράβο!
+2112 ;)

Πρεπει να εκλεψες μερικα δαχτυλα απο τον SRV!!!  ;) ;)Τελικα το καθε DIY OCD ακουγεται διαφορετικα!!! Εσενα ειναι κουρδισμενο για strat νομιζω μια χαρα!! Τι πυκνωτη στην εισοδο εβαλες?  Το pot sto drive? Εγω μετα το σχετικο thread για το OCD οτι πειραματα κανω με clipping παντα βαζω mosfet.(οχι ασυμετρα με διοδο , μονο mosfet back to back) Μαλιστα λεω να επιχειρησω ενα overdrive μονο με mosfet που να εξομοιωνει καποιον ενισχυτη (κατα καποιο τροπο)! Ωραιος σκληθροσωματε ( το ειπα καλα τωρα? )!!! Αλλα περα απο το πεταλι μου αρεσε πολυ το παιξιμο σου! Ευγε νεε μου!!! :) :) :)

Κι εμένα στα γκάζια του μου φάνηκε πολύ πριμάτο, αλλά στη ρύθμιση "booster" σκοτώνει, νομίζω!

Nice playing, as well... 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back