DIY/κατασκευές/τροποποιήσεις κομμάτι μέσα στο φόρουμ

mkm

Ενεργό μέλος
Πόντοι
258
Βάζω αυτήν την ψηφοφορία για να δω αν υπάρχουν και άλλοι DIY freaks σαν εμένα που θέλουν κάτι πιο συγκεκριμένο...

Προσωπικά πιστεύω πως θα είχε ενδιαφέρον ένα DIY/κατασκευές/τροποποιήσεις κομμάτι μέσα στο φόρουμ (Music Technology) κυρίως για να μην χάνονται στο βάθος του χρόνου θέματα όπως της Les Paul, της 335, της LP special, της black korina tele, μιας μπλέ strat, καμπίνες, μόντες κλπ και πόσα άλλα ακόμα έχουν γίνει κατά το παρελθόν.

Με την ποσότητα των νέων θεμάτων καθημερινά (π.χ. Guitars, Bass & Amps), τα θέματα πάνε πίσω πολύ γρήγορα και η αναζήτηση είναι αδύνατη αν δεν θυμάσαι τον τίτλο του θέματος.

Δεν ξέρω όμως κατά πόσο αυτό είναι τεχνικά εφικτό και πόσο χρόνο/κόπο θέλει η μεταφορά τέτοιων θεμάτων εκεί....

βασικα και μονο το δικο σου να υπηρχε εκει μεσα δεν θα με χαλαγε

δινεις πολυ τροφη για σκεψη και επιπλεον δαχτυλα για να ψαξουμε στις τσεπες μας  ;) ;)

Δεν είναι κακή ιδέα να ομαδοποιηθούν αυτά τα θέματα. Θα είναι πιο χρηστικό αν μη τι άλλο...

Βέβαια τριβόμαστε με την... μαγκούρα ( ή γκλίτσα ;) με τα DUI  ;D ;D ;D

Το thread συνέπεσε με την (σχεδόν) ολοκλήρωση των δύο νέων... DUI κούτσουρων μου και έχω να πω ένα πράγμα... Δεν το ξανακάνω  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Συμφωνω και επαυξανω, εχω κατασκευασει τελευταια δυο ακουστικες κιθαρες και λογω ελλειψης χρονου δεν εχω ποσταρει ουτε μια φωτο! Ενα μονιμο DIY θα εδινε αρκετο χωρο για τετοιες παρουσιασεις.

+ πολλά και από μένα...

δεν έχω φτιάξει ποτέ τίποτα...(από όργανα εννοώ) αλλά σκέφτομαι μελλοντικά να το δοκιμάσω...

άσε που μ αρέσει να χαζεύω τις δημιουργίες σας ;)

Εεε, είμαστε και εμείς εδώ, οι κολλημένοι με τα κολλητήρια.  :)

+ και από 'μένα.

εννοείται + και απο εμενα

diy2b.jpg

΄Ημουν η δεύτερη ψήφος!! :)) Εννοείται ναι! και αν δουμε και κανενα αρθρο ακόμα καλύτερα!!

DIY rules! Η χαρά της δημιουργίας, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, δε συγκρίνεται με τίποτα.

Το υπογράφω κιόλας!...

ι

ι

ι

ι

V

...εγώ θα παραδεχθώ πως είμαι η μύγα μες στο γάλα ;D (με την έννοια ότι το βλέπω όπως και άλλα παρόμοια παλιότερα αιτήματα για νέες κατηγορίες, δηλαδή σαν κάτι που ενισχύει τον κατακερματισμό του φόρουμ και χαλάει την ομοιογένειά του, χωρίς να αναιρείται το γεγονός ότι τέτοια θέματα - όταν τύχει να εμφανιστούν - καλύπτονται εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια στα εκάστοτε ήδη υπάρχοντα sections).

Για να μη λέω μεγάλα λόγια και επειδή είναι πλέον τόσο μεγάλο το φόρουμ με αποτέλεσμα να βρίσκονται δυσκολότερα τα θέματα, στη νέα αναβάθμιση της σελίδας θα υπάρχει ειδικός χώρος.

Για να γίνει αυτό εφικτό, όσοι από εσάς έχετε πρόχειρα ή θυμάστε τέτοιες συζητήσεις μπορείτε να βάλετε ένα χεράκι και να μου στείλετε τα λινκ σε π.μ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

yameth είπε:
Για να μη λέω μεγάλα λόγια και επειδή είναι πλέον τόσο μεγάλο το φόρουμ με αποτέλεσμα να βρίσκονται δυσκολότερα τα θέματα, στη νέα αναβάθμιση της σελίδας θα υπάρχει ειδικός χώρος.

Για να γίνει αυτό εφικτό, όσοι από εσάς έχετε πρόχειρα ή θυμάστε τέτοιες συζητήσεις μπορείτε να βάλετε ένα χεράκι και να μου στείλετε τα λινκ σε π.μ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Just say the word, boss  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back