Digitech Grunge ή Hughes & Kettner Warp factor

Betty The Raccoon

Μέλος
Πόντοι
36
Είμαι μεταξύ αυτών των 2 πεταλιών.Η μουσική που παίζω έχει μοντέρνα heavy χαρακτηριστηκά.Υπάρχει κάποιος που τα άκουσε αυτά;Το grunge το έχω ακούσει και μου άρεσε που δεν digitaλίζει.Παρόλα αυτά το warp έχω ακούσει ότι έιναι πιο πολύ για την μουσική που παίζω

Για πείτε...

Υ.Γ Έχουν και μεγάλη διαφορά στην τιμή 38 το digitech 95 το warp

Αν πάντως πρέπει να πάρεις μόνο ένα, γιατί να μην είναι αυτό που σου κάνει καλύτερα;

Αν πάντως πρέπει να πάρεις μόνο ένα' date=' γιατί να μην είναι αυτό που σου κάνει καλύτερα;[/quote']
Ναι δε λέω αυτό θα γίνει στο τέλος.Μια γνώμη ζήτησα...

Το digitech δεν το έχω ακούσει, αλλά το H&K το έχω ακούσει (μάλιστα με αυτό γράψαμε το 7άρι μας - τόσα ξέραμε τότε) και δε με ενθουσίασε. Τι εννοώ: Αν δεν έλεγες οτι παίζεις heavy μουσική, το πετάλι είναι μια χαρά. Αλλά κατα τη γνώμη μου μόνο του δεν μπορεί να σου δώσει σφιχτό παραμορφωμένο ήχο. Εγώ στη θέση σου θα έδινα κάτι παραπάνω για κανα sansamp triac ή κάτι τέτοιο. Θα είσαι καλυμένος και για heavy και για πιο light όμως πράγματα.. Ούτε digitalίζει ούτε τίποτα. Απλώς η γνώμη μου..

(ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ) Ακυρο είναι πρωί κ χρειάζομαι καφέ. :D Νόμιζα οτι έλεγες το tubefactor της H&K :oops:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back