Δώσ' του ένα λεπτό

1*ntV90C5eUGtAz8DahpT9Ng.jpeg

Κατά τα άλλα, το κομμάτι είναι φοβερό και η κανονική φωνή της απίστευτη.

Οι έμπειροι βλέπουν τα σημάδια. Δηλαδή όταν τουλάχιστον ένα μέλος της μπάντας έxει ξυρισμένο κεφάλι σε συνδυασμό με γενειάδα είναι σίγουρο ότι επίκειται καφρίλα.

Κατά τα άλλα, το κομμάτι είναι φοβερό και η κανονική φωνή της απίστευτη.
so what....αμα πρέπει να κάνει το ζόμπι για να κερδίσει μερικά κλικ και ό,τι άλλο...

so what....αμα πρέπει να κάνει το ζόμπι για να κερδίσει μερικά κλικ και ό,τι άλλο...

Δηλαδή όλες οι μπάντες με βοθρο-φωνητικά, το κάνουν επειδή "πρέπει να κερδίσουν μερικά κλικ ή ότι άλλο"?

όπως είδες έβαλα το "ό,τι άλλο" που τα καλύπτει όλα...

sorry ...όχι η φλυτζάνα με το τσάι μου που λένε.... (guess I'm too old eh?) (αν και ούτε στα 17 θα μου έκανε κλικ αυτό...)

εδιτ....και δεν χρησιμοποίησα καν την λέξη βόθρο....  :classic_cool:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
sorry ...όχι η φλυτζάνα με το τσάι μου που λένε....

Ναι βρε συ, ούτε η δική μου κούπα με την java είναι (δεν θα πάρω το cd :classic_ninja: ).

Αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω ότι για το είδος του, μου αρέσει.

Η αλήθεια είναι ότι χωρίς τα βοθροφωνητικά θα μου άρεσε πολύ περισσότερο (κι εγώ είμαι κάποιας ηλικίας βλέπεις).

EDIT: Το "βόθρος" εγώ το λέω για κάτι τέτοια.

μέχρι το 1.10 η μόνη ένσταση ήταν το καραφλομούσι.... (told you I'm a bit old....)

η κοπέλα εξαιρετική μέχρι εκεί.... και η όλη μπάντα επίσης.

Από εκεί και μετά δεν άκουσα ούτε θα ξανακούσω.

Ακουσα μέχρι το 1.11 και άλλη μια φορά μεταξύ 1 και 1.11 για να βρω το 1.11 και να έχουμε αναφορά στη συζήτηση.

Μέχρι εκεί που τραγουδούσε με την φυσιολογική φωνή της ήταν ωραιότατο και μελωδικότατο...ε μετά δεν μπόρεσα να ακούσω παραπάνω...

μου εκανε τρομερη εντυπωση το κομματι , αλλα και το παιξιμο της μπαντας. Τετοια παιξιματα συνηθως δεν τα βλεπεις σε αυτο το στυλ. Εχουν μπλεξει αυτο το Djent στυλ με το death και το αποτελεσμα στο δικο μου αυτι τουλαχιστον ειναι πολυ ενδιαφερον.

Μου εκανε καταπληκτικη εντυπωση επισης η ευκολια της κοπελας να μπαινοβγαινει σε αυτη τη ψευτικη φωνη κ τα screams... τα οποια ελεγχει απολυτα.

Δηλωνω φαν και θα τους ψαξω περισσοτερο. Ευχαριστω οποιον το ποσταρε

Για μενα ο θεος των screams ειναι ο Devin.

Eξαιρετικος τραγουδιστης.

Εμένα που είμαι και της παλιάς εποχής και σταματάω στο μέταλ των Van Halen και των Rush αυτοί που μου άρεσαν με βοθροφωνητικά είναι αυτοί. Γιατί δεν ξέρω, κάνουν κοντράστ με την φωνούλα του μπασίστα και έχει πλάκα :classic_laugh:

Πίσω φλώροι :classic_laugh:

Trending...

Νέα θέματα

Back