- Πόντοι
- 1
καλά το πρώτο....συμφωνώ..fenderiarhs είπε:Οπως και με τις περισσοτερες διασκευες, και αυτες ωχριουν μπροστα στο original ;D ;D ;D ;D ;D
Χαλάρωσε......πλάκα κάνουμε...opethianos είπε:νταξ ρε φιλε τι συγκρινεις?? πραγματικα... δεν υποτιμω την διασκευη απο βορεια αστερια... αλλα οι τυπαδες απλ πηραν και εκαναν μια λουπα... δεν ειναι διασκευη αλλα χρηση της μουσικης τους...
ενω στο αλλο εγινε σοβαρη δουλεια ετσι ωστε να μην αλλοιωθει και το αρχικο κομματι...σε οτι εχει να κανει με τις συγχορδιες και οσο μπορουσε με την θεματολογια...
anyway δε σου αρεσε... η γνωμη σου δεκτη...
Gotta watch those smilies... αλλά ακόμα κι αν επέμενε, τι έγινε και πρέπει να σοβαρέψουμε ξαφνικά;opethianos είπε:καλα χαλαρος ειμαι... απλα σε ειδα να επιμενεις γι αυτο και απαντησα καπως πιο "σοβαρα" ...
anyway.. peace
ενώ το δικό μου είναι καλύτερο.... ε Αντρέα;; ;DAlchemist είπε:BTW, αμφότερες οι εκδοχές μου φάνηκαν μέτριες έως κακές. Ειδικά αυτή των Trendy Hooliguns γιατί έκαναν το κομμάτι τελείως άχρωμο και έχασε αισθητικά (ναι, ακόμα και η επιτηδευμένη 80ίλα του original είχε μια ιδιαίτερη αισθητική αξία). Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη.
Από τη στιγμή που δεν σου αρέσει καν το original, ύπηρχε περίπτωση να σου αρέσουν οι... διασκευές (λάθος ορισμός, αλλά καταλαβαίνεις); Δηλαδή εξ ορισμού, τα cover είναι χ για σένα...Enoxos_Boody είπε:Βέβαια εδώ που τα λέμε κ το original είναι μια βλακεία κ μισή αλλα στο όνομα του cult και το "ψαξίματος" να δεχτώ ότι έχει μια "καλλιτεχνική" αξία.
Συμφωνώ απόλυτα. Υπάρχουν ιερά (Γαρδέλης & Co) και όσια (Beatles, Stones κ.λπ.) που δεν τα αγγίζουμε.Sad_Baffoon είπε:Ρε παιδιά, καλές οι διασκευές αλλά καποια πράγματα δεν τα πειράζουμε. Θα πέσει φωτια (από τα χέρια του Γαρδέλη) να μας κάψει.
Ιδου ο λαός μίλησε. Το μαγιο είναι το 50% και βάλε του τραγουδιού.Haris είπε:Και επίσης, παίζεται αυτό το κομμάτι χωρίς ούτε ένας (και ξαναλέω, ούτε ένας... τους μέτρησα) να φοράει μπλε μαγιό Speedo; Πού πα ρε Καραμήτρο;
και η ταράτσα το άλλο 50%Sad_Baffoon είπε:Ιδου ο λαός μίλησε. Το μαγιο είναι το 50% και βάλε του τραγουδιού.