Δεύτερη κιθάρα ή ανανέωση εξοπλισμού?

hyperpanos είπε:
Εντάξει είπαμε θα τους πάρω και ποδήλατα  ;D ;D ;D

Το ερώτημα είναι, κιθάρα που δεν είναι και τόση ανάγκη ή εφέ που δεν είναι και τόση η ανάγκη  ;D ;D ;D

Θέλω να χαλάσω λεφτά λέμε  ;D ;D ;D

κάπου πέτυχα στις αγγελίες ένα Kemper γύρω στα 1000 ευρώ και το γλυκοκοιτάζω . Δεν το παίρνεις και να ξεφορτωθείς ενισχυτές και πεταλάκια ?

Ksekourdistos είπε:
κάπου πέτυχα στις αγγελίες ένα Kemper γύρω στα 1000 ευρώ και το γλυκοκοιτάζω . Δεν το παίρνεις και να ξεφορτωθείς ενισχυτές και πεταλάκια ?
Είπα να μην ξεφύγω από τα 500 ;)

Miltos23 είπε:
Παντως ενα Μ9 μεταχειρισμενο λεει πολυ...

Το πηρα προσφατα και πορωθηκα με τα φιλτρα του!!
Για αυτό τον λόγο είπα για δυο Μ5, για να μπορώ να χρησιμοποιώ και δύο εάν θελήσω  ;)

hyperpanos είπε:
Για αυτό τον λόγο είπα για δυο Μ5, για να μπορώ να χρησιμοποιώ και δύο εάν θελήσω  ;)
Δεν ξερω αν αξιζει..με το Μ9 ειναι σαν να εχεις 3 Μ5..

Ηθελα στην αρχη να παρω το Μ5 και κατεληξα στο Μ9!

βεβαια καλυτερα να παρεις kemper, ολοι στο τελος αυτο θα παρουμε!!  ;D ;D ;D

metalmike είπε:
Εκτός αν θες πάμπολλα εφέ οπότε πας προς AxeFx :D
και οτι σκεφτομουν οτι αποκλειεται να μην απαντησεις στο ποστ μου!!

Γειά σου Πάνο! Και εγώ κιθάρα θα πρότεινα, γιατί αυτή είναι που σου λέει ''παίξε με'' και όχι τα εφεδάκια! Εξάλλου τα παλικάρια σου μπορεί να σε ευγνωμονούν κάποια μέρα αν κληρονομήσουν από σένα πολλές κιθάρες!  ;)

Αφού θέλεις σρεντοκίθαρο με active και τάστα καλή είναι η Σέχτερ ή αυτού του στυλ!

Βέβαια για λόγους ποικιλίας θα μπορούσες να χτυπήσεις ένα Φεντεράκι ή καμμιά PRS SE που είναι πιο κοντά στο στυλ σου!

Καλές αγορές!!

Insectius είπε:
πούλα την μηχανή και πάρε ποδήλατο ....  :-*

αυτά καληνύχτα.
Η μηχανή ΔΕΝ πωλείται  ;D ;D ;D

hyperpanos είπε:
Στο μυαλό μου είσαι  ;)
παντα γουσταρα την κοκκινη hellraiser αλλα οταν ειδα απο κοντα την ασπρη,επαθα χοντρη ζημια!

Μειωση εξοπλισμου αν εχεις μπολικο και αγορα μια πολυ καλης all around λυσης σαν το kemper η το axefx στην θεση τους(και σου μενουν και λεφτα).Αν δεν εχεις μπολικο εξοπλισμο, τοτε δεν αγοραζεις τιποτα αλλα και στις δυο περιπτωσεις παιρνεις καινουργια ποδηλατα για τα παιδια ;)....

Κιθάρα δαγκωτό φίλε !!!!! Βρες ,αν δεν τον έχεις ήδη,και τον ιδανικό ηχιτικά (και όχι μόνο) ενισχυτή ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ,και την κιθάρα σου, και άσε τα πετάλια για τους pedal freaks.Πάρε μόνο τα βασικά , και άν .... γιατί άμα μπεις στο τριπακι "Πετάλια"  έχεις "καέι" πιστεύω.. κρίνοντας και απο φίλους αλλά και γενικότερα απο κιθαρίστες που αλλάζουν 500 πετάλια για να βρουν τον ήχο που "θέλουν" αλλά ποτέ δεν τον βρίσκουν !! Και σπάνια να τον βρουν ,μετά από 40 distortion και 30 overdrive πεταλάκια  8) 8)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back