Δεν υπαρχουν μιση....

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
22558_279411219877_721119877_4482926_3487410_n.jpg

μια ωραιοτατη φωτο που δειχνει οτι οι κιθαριστες στο "ονομα" των οποιων "σκοτωνομαστε" τελικα ΜΕΤΑΞΥ τους δεν εχουν κανενα προβλημα... ;D

Malmsteen (σε κλασσικη ποζα "ειμαι χοντρος και ρουφαω τα μαγουλα μου για να μη δει ο κοσμος τα ξυγκια" ;D) & Camplilongo!!!

;D

Απο τη Namm??? Αυτο ειναι το signature model του Campilongo?!?!??

Superfunk είπε:
Malmsteen (σε κλασσικη ποζα "ειμαι χοντρος και ρουφαω τα μαγουλα μου για να μη δει ο κοσμος τα ξυγκια" ;D) & Camplilongo!!!
& Camplilongo (γιατι ρεγ***το ειμαι σαν την αδερφαρα κομμωτρια στους Μητσους του Λαζοπουλου?) :)

Παντως και των δυο η αισθητικη στην...κομη τους ειναι...αντιστροφως αναλογη των κιθαριστικων δεξιοτητων τους! ;D,ο ενας ειναι σαν gay προβατο & ο αλλος σαν πρωταγωνιστης Ελληνικης τσοντας των 80s... ;D ;D

Superfunk είπε:
ο ενας ειναι σαν gay προβατο & ο αλλος σαν πρωταγωνιστης Ελληνικης τσοντας των 80s... ;D ;D
Θα μπορούσε να'ναι κι ανάποδα!!!  ;D  ;D  ;D

λίγο τζιτζιφιόγκος δεν είναι αυτός από δεξιά?  ;D

Superfunk είπε:
Παντως και των δυο η αισθητικη στην...κομη τους ειναι...αντιστροφως αναλογη των κιθαριστικων δεξιοτητων τους! ;D,ο ενας ειναι σαν gay προβατο & ο αλλος σαν πρωταγωνιστης Ελληνικης τσοντας των 80s... ;D ;D
Διφορούμενο το σχόλιο...Αυτος όμως φέρνει περισσότερο στον Campilongo ;)

stallone.jpg

Τώρα όμως τι μαγνήτες θα φοράει η Playloud;;;;

Ποιός Campilongo.... ο Τέλης Σταλόνε είναι.....  ;D

χαααααααααααα  ;D (γέλιο Ανθούλας στον Λαζόπουλο!!!!)

Είσαστε απίστευτοι!!!!!!!!!!!!!!!!

To "Σας γ... όλους" στυλάκι/υφάκι του Malmsteen τα έσπαγε,τα σπάει και θα τα σπάει!! ;D

To "Σας γ... όλους" στυλάκι/υφάκι του Malmsteen τα έσπαγε,τα σπάει και θα τα σπάει!! Grin
Εμενα παντως αυτο το υφακι μ τη σπαει!:P

Οχι συγγεκριμενα στο Malmsteen, αλλα εχω δει αλλους να το εχουν, οχι απαραιτητα γνωστους...Σιγα ρε μαγκα, κατουρα κ λιγο!:P:P:P

Superfunk είπε:
22558_279411219877_721119877_4482926_3487410_n.jpg

μια ωραιοτατη φωτο που δειχνει οτι οι κιθαριστες στο "ονομα" των οποιων "σκοτωνομαστε" τελικα ΜΕΤΑΞΥ τους δεν εχουν κανενα προβλημα... ;D

;D
Απίστευτος!  ;D

Πάντως είναι αρκετά πιο αδύνατος στο σουλούπι απ'ότι τον θυμόμουν...

Jasemeister είπε:
Απίστευτος!  ;D

Πάντως είναι αρκετά πιο αδύνατος στο σουλούπι απ'ότι τον θυμόμουν...
Μπα απλά φοράει πάλι μαύρα!!! ;D

Καλά είχε και 10 μικρούς μήτσους προχθές και έβλεπα τώρα τον Camplilongo και με το που είδα το σχόλειο με την κομμώτρια του Λαζόπουλου έλιωσα!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Οντως,μαλλον δεν εχουν καιρο να πανε στο μπαρμπερη γιατι μελετανε ολη μερα...  ;D

tumblr_kvm13p8m1f1qatne0o1_500.jpg

ενω κοιτα μαλι ο .....κουλος....

;D
Καλά αυτός γεννήθηκε με στυλ δεν πιάνεται!!! :)

ενω το υφος του campilongo που ειναι σαν τον παιδεραστη που κοιταζει τα παιδακια να παιζουν στο προαυλιο του σχολειου ειναι καλυτερο(διαεστραμενο χαμογελο).Εγω τους γουσταρω παντως που ποζεριαζουν στην ηλικια τους σε μια στημενη φωτογραφηση

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back