Hammill? Γιατί όχι και αυτός, αν κρίνω απ τον εαυτό μου, εκ των υστέρων έχει τύχει να μου υποδείξουν κάτι που απλά ήταν βαθειά στο μυαλό μου και ούτε καν το αναγνώριζα στις ακροάσεις κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων
Άρχοντα μου πάντα θαύμαζα τα άσθματά σου σε βαθμό ζηλοφθονίας για το ταλέντο σου στο στίχο, τη σύνθεση, τη φωνή σου, την ικανότητα στο πιάνο..........
Εντάξει επαγγελματίες στη λεπτομέρεια δεν θα γίνουμε ποτέ, δεν έχουμε το χρόνο-λόγο δουλειάς- την ηλικία να ρισκάρουμε αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού.
Πριν λίγο με πήρε ο προαγωγός για κάτι που του έδωσα να κάνει παραγωγή και με άρχισε στα ''πρέπει να περάσεις απ το στούνδιο δια υπόθεσή σου'' ;D ;D ;D
Ταλαιπωρώ αυτόν, ταλαιπωρούμε εγώ λόγο έλλειψης χρόνου και ανικανότητας να επαναλάβω σε ''επαγγελματικό'' επίπεδο πράγματα που βγήκαν υπό ειδικές συνθήκες, όμως τον ντρέπομαι και σκύβω το κεφάλι και όσο άχρηστος και να είμαι, με τη βοήθειά του κάτι καταφέρνουμε ;D ;D ;D........ απλά αργώ, αργώ τραγικά και νοιώθω άσχημα που ασχολούνται άνθρωποι για τη προσωπική μου Τάβλα ;D
Αυτά σε σχέση με ότι σου είχα γράψει προηγούμενα για χέρια βοήθειας. Μια χαρά είσαι συνέχισε όπως τραβάει η καρδιά σου, είτε μόνος, είτε με παρέα. Το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο, κάθε Κυριακή θα βγάζουμε δίσκο από αλπακά στις κατά τόπους ενορίας, απλά μερικοί φίλοι και ακροατες θα μας μείνουν κοινωνοί των δημιουργιών μας, μπορεί να γνωριστούμε και να γίνουμε και φίλοι, που ξέρς.
Δώκε πράμα στο λαό λαίμαι