- Πόντοι
- 16
Ξερει κανεις κανα καλο site με την ιστορία των decal των τελεκαστερ. (οχι των ΤΕΛΕ αλλα των DECAL μόνο!!!) ???
Από που τα αγοραζει κανεις αυτα;;
Από που τα αγοραζει κανεις αυτα;;
οχι στο φορουμ παρακαλωτώρα αν κάποιος έχει την καλοσύνη ας μου στείλει ενα λινκ με καλά (οχι φτηνιάρικα) decal.
Superfunk είπε:1974-1980 (το serial nr.αναγραφεται κατω απο το λογοτυπο)
![]()
Νομίζω από 1976 και ύστερα μπαίνει το serial no. κάτω από το λογότυπο.
Στη πρόσφατα αγορασθείσα δικιά μου με s.n. 585819 (που βρίσκεται στο μεταλλικό backplate ή όπως λεγεται), οι <<περίεργες>> σφραγίδες του neck την δίνουν για '75.![]()
![]()
Και όμως οι τρύπες από κάτω είναι 5!Superfunk είπε:ωραια ειναι αλλα για να φαινεται σαν original 70s πρεπει να της βαλεις 8βιδο 3 ply pickguard.
Οχι πρεπει να ειναι ετσι? Ο δε bridge είναι flush. Έτσι ήταν το '75?
πρεπει το σωμα να εχει αυτο το "υπερυψωμενο" notch στην πανω μερια του neck pocket.ες να φάγαμε μαϊμου σώμα? ή από άλλη περίοδο?.
Τελη 75 ξεκιναει το serial nr,ομως κατι παιζει με το σωμα μια και κανονικα αν εχει το serial nr.στο neck plate πρεπει να εχει ΑΣΠΡΟ pickguard.Νομίζω από 1976 και ύστερα μπαίνει το serial no. κάτω από το λογότυπο.Στη πρόσφατα αγορασθείσα δικιά μου με s.n. 585819 (που βρίσκεται στο μεταλλικό backplate ή όπως λεγεται), οι <<περίεργες>> σφραγίδες του neck την δίνουν για '75.
οχι με τιποτα ,πρεπει να ειναι 8.Και όμως οι τρύπες από κάτω είναι 5!