- Πόντοι
- 303
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Καλησπέρα,
θέλω να στήσω ένα dawless setup.
(Έστω ότι) διαθέτω 2 midi controllers (arturia keystep & roland A49). To καθένα από αυτά έχει τη δυνατότητα επιλογής midi channel.
Αυτά (και τα 2) θέλω να τα στείλω σε 3-4 synthesizers. Το καθένα από αυτά θα είναι ρυθμισμένο να ακούει στο δικό του midi channel.
Ο σκοπός μου είναι από οποιοδήποτε από τα 2 controllers να ελέγχω οποιοδήποτε από τα 4 synths ανα πάσα στιγμή. πχ, σε μια δεδομένη στιγμή θέλω το keystep να στέλνει από το κανάλι 1 στο αντίστοιχο συνθ και το roland A49 να στέλνει άλλο κανάλι σε άλλο συνθ.
Κοιτάζω τι πρέπει να βάλω ανάμεσά τους και έχω την εντύπωση οτι μου κάνει το miditech midiface 4x4.
Στο manual του διαβάζω οτι έχει την standalone επιλογή :
Είμαι στο σωστό δρόμο?
θέλω να στήσω ένα dawless setup.
(Έστω ότι) διαθέτω 2 midi controllers (arturia keystep & roland A49). To καθένα από αυτά έχει τη δυνατότητα επιλογής midi channel.
Αυτά (και τα 2) θέλω να τα στείλω σε 3-4 synthesizers. Το καθένα από αυτά θα είναι ρυθμισμένο να ακούει στο δικό του midi channel.
Ο σκοπός μου είναι από οποιοδήποτε από τα 2 controllers να ελέγχω οποιοδήποτε από τα 4 synths ανα πάσα στιγμή. πχ, σε μια δεδομένη στιγμή θέλω το keystep να στέλνει από το κανάλι 1 στο αντίστοιχο συνθ και το roland A49 να στέλνει άλλο κανάλι σε άλλο συνθ.
Κοιτάζω τι πρέπει να βάλω ανάμεσά τους και έχω την εντύπωση οτι μου κάνει το miditech midiface 4x4.
Στο manual του διαβάζω οτι έχει την standalone επιλογή :
7) MERGE Mode
After pressing the "Model SW" button again, the Midiface 4x4 Thru / Merge switches to MERGE mode. Here the first two lower LEDs light up green, as well as the upper 4 LEDs flash briefly. The input number 1 and 2 are merged, that means mixed together and routed to all 4 MIDI outputs, 1-4 get the mixed signal from the first and second MIDI IN port. Input 1 and input 2 will mixed to the outputs 1,2,3,4.
Είμαι στο σωστό δρόμο?