Danny & the "others"

Χάλια. Άχρηστος. (Αυτό το chicken picking είναι τρέλλα...)

dkall είπε:
Ωραιος !!!

με τι καθαριζει την maple ταστιερα του ??
Τι να καθαρίσει, που έχει γίνει σαν scalloped απο τη χρήση...

TELEMASTER!!! Γαμάτο!

Αλλά είναι σαν να βαριέται, ρε σεις. Λες και ανυπομονεί να πάει στο σουβλατζίδικο να συνεχίσει τη δουλειά... ;D ;D ;D

Όλα για όλα! Παίζει καλά. Τέλος.

Σιγα.O Yngie παίζει πιο γρήγορα. ;D ;D

Σε αυτή τη σειρά video ο θεός-Danny κάνει σε κάποια φάση την κιθάρα του να ακούγεται σαν "βρώμικο" rhodes...

αν δε κανω λαθος ειναι το πρωτο βιντεο της hot licks. σκαει και ο arlen roth μετα και τζαμαρουν. υπαρχει και το δευτερο βιντεο του το rhythm guitar που παιζουν κατι μορφες μεσα (και χωνει με μια jumbo κατι λαικα..) ολα τα λεφτα, και εκει που παιζει slide με το μπουκαλι!!

Συγνώμη γιατί κόλλησα... Το Συρτάκι παίζει; Κυριολεκτώ. Από το 0.39...

Καλα, τον Danny τον εχω video στο Austin city limits και μαμαει ΟΛΑ. Κι εκει ειναι και υστατο ποζερι

lambrosgg είπε:
και ο YngWie ακόμα πιο γρήγορα! Αυτό θα λέμε?
Ωωωχχχ.... το κεφάλι μου! Πολύ πολυλογάς, δεν τον μπορώ  :(. ΔΕΝ είναι blues αυτό που παίζει. Άπιαστη τεχνική, δεν λέω, αλλα blues δεν είναι... :P

Ναι αλλα ΟΥΤΕ αυτο που παιζει ο Gatton ειναι blues αλλα good ol' country, HIII HAA!!!

Ο Danny απλα παιζει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το φασμα της παραδοσιακης αμερικανικης μουσικης,απο Bluegrass & country μεχρι jazz & rock n roll.

Ειναι δε απο τους πολυ λιγους που τα παιζει ολα ΤΕΛΕΙΑ (& αυθεντικα).

Κακως εχει γινει το στερεοτυπο του country κιθαριστα,μαλιστα και ο ιδιος απορουσε  γιατι τον ελεγαν country κιθαριστα μια και σε ολη του την καριερα σε 2-3 αμιγως country δισκους ειχε παιξει και σε αυτους σαν session ;) 

Super εχεις δικιο, και στο austin city limits ου τον εχω παιζει 90% rock 'n' roll (και με τρελλο κοκορι μαλιστα). Απλα πριν μιλησα για το συγκεκριμενο video

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
8
Εμφανίσεις
2K
Smurflord
S

Trending...

Νέα θέματα

Back