Danelectro Cool Cat pedals

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Νέα low-budget πετάλια από την Danelectro "Cool Cat pedals":

http://www.coolcattone.com

Από τα samples τους δεν ακούγονται καθόλου άσχημα ;)

Από ότι διαβάζω τα κουτιά τους είναι μεταλικά άρα και πιο ανθεκτικά από τα κλασικά πλαστικά Danelectro και μάλιστα τα effects είναι και TRUE BYPASS (για τους λάτρεις του είδους...;D)

Γιαααα να δούμε τι θα ...ακούσουμε ... ;)

ΥΓ: Η πεταλιέρα είναι γουστόζικη  ;D

http://www.coolcattone.com/pedalboard.html

Δεν ακουγονται ασχημα, ειδικα το transparent ovd (η καπως ετσι)

Παντως αυτο το σχημα ακομα δε μπορω να το συνηθισω ρε παιδακι μου...

μια ερωτηση γιατι δν φαινεται καλα..... το κουμπι τους ειναι πλαστικο?? το fuzz παντως μαυρο χαλι μου ακουστηκε...;(

Βασικα το fuzz δεν ειναι και τοσο fuzz...ουτε εμενα μου αρεσε.

εμένα δε μου πολυάρεσε το metal2..

το chorus μου άρεσε αρκετά αν και θα ήταν καλύτερα να υπήρχαν μερικά samples ακόμα

πάντως τώρα τελευταία φαίνεται πως όλο και περισσότερο παρέχουν οι εταιρείες σε λογικές τιμές όλα αυτά που θεωρούνταν "κομφόρ" όπως το true bypass.. καλό σημάδι

τελικά άκουσε κανείς από κοντά το chorus?

τι διαφορά εχει αυτο

http://www.coolcattone.com/chorus.html

από αυτό

http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/en_EN/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=?SKU=GIT0000715-000&ProductUUID=0&JumpTo=OfferList

εκτός του στέρεο..

έχει κάποιος τα specs και των 2?

δε βγάζω άκρη με το harmony central μάλλον δεν υπάρχουν ακόμα reviews για το πρώτο..

παιδιά ξέρει κανένας αν φέρνει κάποιος στην Αθήνα τα παραπάνω πεταλάκια? Ψάχνομαι να πάρω ένα καλό chorus με καλό bypass γιατί δε θα το έχω συνέχεια αναμμένο αλλά δε θέλω να δώσω πολλά λεφτά..

επαναφέρω το θέμα... μήπως τα έχει ακούσει κάποιος να μας πει γνώμες. Ενδιαφέρομαι κυρίως για τα drives και fuzz. Πάντως από videakia που έχω δει δεν ακούγονται άσχημα για την τιμή τους αν σκεφτείς ότι με 50 ευρώ παίρνεις 2.

Παιδια παντως το chorus ειναι πολυ..πως να το πω ευγενικα..χαλια.

Βεβαια να μου πεις σιγα την χασουρα,αλλα λεμε τωρα. :D

παντως πρεπει να παραδεχτω οτι εχετε ολοι καταπληκτικα αυτια,αφου μπορειτε απο αυτα τα ΑΘΛΙΑ ...βιντεα ;D,να καταλαβετε τον ΗΧΟ ενος πεταλιου (και ποιος ξερει με τι ενισχυτη και τι μικροφωνα...),απλα να εχετε υποψιν σας οτι οσοι πηραν ...νυφη απο φωτογραφια το..μετανοιωσαν πικρα ;D ;D ;D

Το fab echo που έχω ακουσει ειχε πλακα παντως για τα λεφτα του.

odis13 είπε:
Το fab echo που έχω ακουσει ειχε πλακα παντως για τα λεφτα του.
Το εχω σπιτι κ δεν μου αρεσει ρε γμτ,χαλαει τον ηχο.Χωρις πλακα μεχρι που το χαριζω κιολας!
Τωρα τα υπολοιπα..δεν ξερω,δεν απαντω. :)

απο τη συγκεκριμενη σειρα δεν εχω δοκιμασει κανενα, απο αλλα της εταιρειας παντως που εχω και εχω δοκιμασει, εχουν εναν ιδιεταιρο ηχο που στις περισοτερες φορες μου αρεσει (το κορους οντως ειναι λιγο... περιεργο... )

οχι εγω το γουασαμπι τρεμολο/κορους εχω, και το κορους εχει λιγο περιεργο ηχο, περιπου σαν τον ηχο στα κλιπς.

Το αυθεντικο κουλ-κατ δυστυχως δεν το εχω ακουσει.

Πριν χρόνια είχα δει στη βιτρίνα του Κοντοσταυλάκη στην Ακαδημίας. Πάρ'τον ενα τηλέφωνο να σιγουρευτείς  ;)

dtothreesome.jpg

για αθηνα δεν βρηκα, ουτε ο στολλας τα ηξερε, οποτε παρηγγειλα μερικα απο thomann (τα δυο για φιλους  ;D ) .... μου αρεσαν ΠΑΡΑ πολυ για τα λεφτα τους. εχει γινει καποιος ντορος γιατι η danelectro εχει κοπιαρει κυκλωματα αλλων κατασκευαστων για την σειρα αυτη (transparent overdrive = timmy overdrive, cool cat fuzz = frantone peach fuzz, το drive κλωνος του OCD και παει λεγοντας...)... περιμενω και τα tremolo, fuzz, vibe, οποτε οταν ερθουν θα κανω κανα τεστ drive thread....

εχει πλακα παντως γιατι εχουν μαζευτει καμμια δεκαρια overdrive σπιτι αυτη την εποχη (δικα μου και φιλων). τα χω βαλει σε μια πεταλιερα λοιπον και παιζω.... και σε εναν καλο ενισχυτη (τον alessandro μου) ολα ακουγονται εκπληκτικα (απο boutique μεχρι boss και digitech)...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back