- Πόντοι
- 18
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα απλό diy project που θα επιχειρήσω το οποίο σίγουρα θα μου λύσει τα χέρια,ή μάλλον...τα πόδια. Χρησιμοποιώ κατά κόρον τα πετάλια DS-1 και Bad Monkey ,stacked,δηλαδή σε σειρά.8/10 φορές μάλιστα χρειάζεται να τα πατάω ταυτόχρονα.Σκέφτηκα λοιπόν την εξής προφανή λύση για να μην ταλαιπωρούμαι όσον αφορά τον όγκο των πεταλιών αλλά και το tap dancing.Να βάλω τα δύο πετάλια στο ίδιο enclosure. Στην υλοποίηση του project θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά points.
1)Θέλω 3 διακόπτες. Ένας που θα ενεργοποιεί και τα δύο κυκλώματα ταυτόχρονα κι άλλοι 2 για να ενεργοποιούνται ξεχωριστά.
2) Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η καλωδίωση να είναι true bypass.
3)Θα ήταν βολικό θα υπάρχουν 3 leds .Ένα για όταν είναι ενεργοποιημένα και τα δύο πετάλια και άλλα δύο για κάθε πετάλι ξεχωριστά.
4) Θεωρώ ότι για την υλοποίηση αυτή είναι μια χαρά ένα τέτοιο enclosure http://www.banzaimusic.com/Enclosure-BB-Red-Bulk.html
5) Εννοείται ότι θέλω μια και μοναδική τροφοδοσία για το όλο κύκλωμα
Να πω εδώ ότι ναι μεν έχω εμπειρία σε diy(να φτιάχνω κλώνους πεταλιών από vero layouts) αλλά είμαι τελείως μπακάλης και δεν έχω γνώσεις σε βάθος,επομένως θα ήθελα να αγκαρέψω τους πιο ειδικούς στο να με κατευθύνουν με κάποιο σχέδιο αλλά και ως προς τα υλικά που θα χρειαστώ(αν και τα φαντάζομαι).Νομίζω ότι πρέπει να είναι μια απλή σχετικά καλωδίωση και δεν θα σας παιδέψει
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
1)Θέλω 3 διακόπτες. Ένας που θα ενεργοποιεί και τα δύο κυκλώματα ταυτόχρονα κι άλλοι 2 για να ενεργοποιούνται ξεχωριστά.
2) Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η καλωδίωση να είναι true bypass.
3)Θα ήταν βολικό θα υπάρχουν 3 leds .Ένα για όταν είναι ενεργοποιημένα και τα δύο πετάλια και άλλα δύο για κάθε πετάλι ξεχωριστά.
4) Θεωρώ ότι για την υλοποίηση αυτή είναι μια χαρά ένα τέτοιο enclosure http://www.banzaimusic.com/Enclosure-BB-Red-Bulk.html
5) Εννοείται ότι θέλω μια και μοναδική τροφοδοσία για το όλο κύκλωμα
Να πω εδώ ότι ναι μεν έχω εμπειρία σε diy(να φτιάχνω κλώνους πεταλιών από vero layouts) αλλά είμαι τελείως μπακάλης και δεν έχω γνώσεις σε βάθος,επομένως θα ήθελα να αγκαρέψω τους πιο ειδικούς στο να με κατευθύνουν με κάποιο σχέδιο αλλά και ως προς τα υλικά που θα χρειαστώ(αν και τα φαντάζομαι).Νομίζω ότι πρέπει να είναι μια απλή σχετικά καλωδίωση και δεν θα σας παιδέψει
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!